- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Sziasztok topik lakok!
Eloszor is Boldog Uj Evet mindenkinek elore!
Segitsetek mar legyszives be egy "kicsit" iden is, persze csak ha idotok es kedvetek ugy tartja!
Bekescsabai topikban az eves "hagyomany", hogy Szilveszter ejszakara probaljuk osszehozni a kovetkezo kerek szamot a hozzaszolasok szamaban.
Most az #50000+ lehetne meg a Ti segitsegetekkel, viszont most is nagyon messze vagyunk tobb mint 2400 uj hozzaszolasra lesz szukseg, ezert is jottem most ket nappal hamarabb mint "szoktam".Barmit irhattok a bekescsabai topikba, mindegy mi az, csak szaporodjon a hozzaszolas.
Persze ha lehet probaljuk megadni a nyugalmat a moderatoroknak is, szoval a "csunya" kepekkel ovatosan, ha kerhetem
Koszonom ujra azoknak akik tavaly is segitettek, es nagy koszonet azoknak akik iden jonnek segiteni.
Es elnezest mindenkitol akit ezzel a hozzaszolassal iden (is) zavartam!
UI: kerdesetekre a valasz, nem, nincs ertelme, eddig sem volt, de jo moka szokott lenni es lehetoleg iden is az lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- GAMER PC : Ryzen 5 5500 /// 32GB /// 5700XT /// 512GB SSD /// Számla+Garancia
- Gamer Gép - Gigabyte Z790 D, Intel i7 14700, 32GB DDR5, RX 6950XT, 3 TB M.2 SSD, Seasonic 1300W
- 3dfx Voodoo2 12 MB Inno3D Retro videokártya
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest