Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz csaba951 #12382 üzenetére
Szintén Amazon USA
Game Downloads Deal of the Week - EA Sports Games for under $20, Buy More Get More
This week, we've got savings on EA Sports game downloads from. Now is the time to pick up favorites like Fifa Manager 12 for $10, Fifa Soccer 2012 for $10.00, Fifa Soccer 2009 for $5, and much more. Plus, download any game below and you'll get the same amount you paid back in promotional credit to use on another game or games in this list. For example, if you buy FIFA Soccer 2012 for $20, we'll send you a promotional credit good for $20 to use on any other EA Sports game below. Credit must be used by May 14, 2012.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Kicsit elborult játék, grafika nem is a legjobb, de iszonyat jó.
Live-Die-Respawn
-
Scholes9
nagyúr
-
-
bijesz
aktív tag
válasz csaba951 #12389 üzenetére
Ja értem, megnéztem: 26 dollár volt az ára, de a 10 dolláros kuponnal ami 5-be kertült 21 USD volt. Így összesen 6 dollárt buktam azzal, hogy nem vártam, először azt hittem többet.
Szóval így is jóval a dobozos ár alatt vettem. Nekem 5ezer a lélektani határ.
Ez volt életem legdrágább játéka valszeg idén ilyen összegben nem veszek játékot.[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz bijesz #12384 üzenetére
Pont ugyanannyiért megkaphatod most is hivatalosan, dobozosan!
-
bijesz
aktív tag
Ja értem, ez engem nem érint.
De akkor így korrekt: ha valaki venne Just Cause 2-t 5 USD-ért és steamen használná akkor reggeljen egy accountot getgames-en EU-n kívüli addressel és úgy vegye meg majd a kapott kódot reggelje steamen. Az accountot pedig felejtse el.
Ja és persze paypal-al fizessen -
csaba951
veterán
Amazon USA
* FIFA Manager 11 [Download] -83%, 5 USD
* FIFA Manager 12 [Download] -75%, 10 USD
* FIFA Soccer 09 [Download] -50%, 5 USD
* FIFA Soccer 10 [Download] -50%, 5 USD
* FIFA Soccer 11 [Download] -75%, 5 USD
* FIFA Soccer 12 [Download] -50%, 20 USD
* NHL 09 [Download] -50%, 5 USD
* Tiger Woods PGA Tour 08 [Download] -50%, 5 USD
* Tiger Woods PGA TOUR 12: The Masters -75%, 10 USDTiger Woods PGA TOUR 12 piszok rossz lett, és az online része fizetős is. Ne vegyétek!
Ezeknek a játékoknak már nincs online támogatása PC-n:
* FIFA Soccer 09
* FIFA Soccer 10
* Tiger Woods PGA Tour 08Originen aktiválható játékok:
* FIFA Manager 11
* FIFA Manager 12
* FIFA Soccer 09
* FIFA Soccer 10
* FIFA Soccer 11
* FIFA Soccer 12
* NHL 09[ Szerkesztve ]
-
Nem tudjatok bemine2 mikor indul? Igaz hogy takarekon vagyok a vasarlasokkal, de abba szerintem beruhazok.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: Waves
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Arcképgyáros
valaki nem tud eladó company of heroest olcsón? azaz inkább gift kellene
-
Crytek
nagyúr
Nuuvem:
King Arthur Collection (az első rész nincs benne a 2) ~990FT
King arthur 2 ~ 2500FTNext PC Upgrade: 2022
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bozont #12370 üzenetére
Legegyszerűbben.
Menüben nyomj egy konzolt. Alapértelmezetten a 0 billenytűvel.
Írd be:
con_restricted 0
Utána írd be szintén konzolba:
map CTF_Vigor
Ekkor az adott pályára ugrik.
A következő pályanevek vannak még:
CTF_Overlook
CTF_Vertigo
TDM_Crash
TDM_Refinery
TDM_Sanctuary
TDM_Station
TDM_Strength
TDM_TensionLive-Die-Respawn
-
Ilsyde
őstag
-
albert8
veterán
JC2 5 euro[link]
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
dokken
tag
GreenmanGaming Assassin's Creed Brotherhood 7.18 €
-
danih
veterán
Remek, ezt vártam (most kipróbálni nem tudom sajna), emellé az ára is remek, szóval semmi sem áll az útjában, hogy széles körben elterjedjen - ha jó!
Megyek megveszem. -
Alien83
senior tag
válasz TheStigKrisz #12360 üzenetére
hát nekem megvan 1-2 dollárért egy Velvet Assassin íjj módon de az is csak mert töredék ft volt.
-
Alien83
senior tag
válasz TheStigKrisz #12358 üzenetére
Hát ha ilyet lehetett volna akkor csak steam-en ezért kérdeztem.
De mivel nem steam-es ezért az amazon egy exe-t ad egy telepitőt amit elinditva csak te letöltheted a játékot és játszhatsz vele...:S
-
TheStigKrisz
tag
válasz Alien83 #12356 üzenetére
Tegyük fel valaki megveszi amazonon a játékot. Az a valaki kap-es egy kódot e-mailben vagy postagalambbal vagy fenese tudja mivel, amit beírva valahova megkapja a játékot, legyen ez akár az amazonnak valamilyen felülete. Az a kódot ha elküldi nekem akkor én is be tudom regisztrálni a játékot?
Bocs ha hülyék a kérdéseim nem nagyon ismerem az amazon rendszerét.
szerk.: kösz ollie, erre voltam kiváncsi
[ Szerkesztve ]
-
válasz TheStigKrisz #12355 üzenetére
Nem!
Csak az tudja letölteni Amazonról, aki vette a játékot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Alien83
senior tag
válasz TheStigKrisz #12355 üzenetére
"........hanem az, hogy én tudom e aktiválni valahol ha mással megvetetem Amazonról"
ezt most nem értem.
-
Ilsyde
őstag
válasz TheStigKrisz #12351 üzenetére
Amazon oldaláról fogod tudni letolteni az accountod alól. Nem lehet Steamen aktiválni.
-
Alien83
senior tag
válasz TheStigKrisz #12351 üzenetére
Igen a nagy kérdés az hogy steam-es-e?
-
TheStigKrisz
tag
Üdv.!
Kicsit lehet off: Amazonon ugyebár most 5 dollár az L.A. Noire. Ha megveszem a játékot akkor kapok egy kódot, amit egy másik felületen be kell írni, vagy mi történik?
Választ előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Zamery
senior tag
Ééés az 50$-os kérdés: kinek nem jutott LUCID Steam kulcs? Az írjon egy privit! Maradt még egy felhasználható kulcsom!
https://steamcommunity.com/id/zamery/
-
Serpiko
addikt
Steam napi ajánlat: A Stroke of Fate: Operation Valkyrie
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Zamery
senior tag
válasz FehérHolló #12341 üzenetére
Nekem működik rendesen. Bár igaz, hogy az F-Secure gyanúsnak vélte, de volt már baja más játékkal is...
-
FehérHolló
veterán
válasz FehérHolló #12340 üzenetére
Windows Exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION
Minden indítási kísérletnél. Ez egyre komikusabb.Skynet is real. It's called Google.
-
Zamery
senior tag
válasz FehérHolló #12335 üzenetére
Ők a készítők! (Egyébként tényleg elég béna az oldal, de lehet hogy szándékosan ilyen.)
És ők ajándékozták (el) a kulcsokat! Ha megnézed a steam-es oldalt, fel is vannak tüntetve a kiadónál:[link].
-
aclandiae
senior tag
Hol kapom meg itthon (lehetőleg ingyenes vagy PPP-os szállítással) a következőket:
SW - Battlefront I
SW - Battlefront II
Assassin's Creed - Brotherhood
Assassin's Creed - RevelationsNekem a cdgalaxis tűnt eddig a legolcsóbbnak.
-
válasz FehérHolló #12335 üzenetére
Lol, a yeaboing készítette ezt a játékot.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FehérHolló
veterán
Érdemes előtte megnézni a yeaboing.com-ot. Most írok ticketet, hogy nehogy ellopják az accom a retail kódgenerátorukkal...
Skynet is real. It's called Google.
-
-
Źşë'
addikt
na, emberek akinek nincs még kulcsa annak most jött egy újabb csomag ami 3000et ad... és szerintem ez az utolsó is egyben
http://www.yeaboing.com/steam_keys/3000_Lucid_Steam_Keys_04.txt
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Crytek
nagyúr
Nuuvem-en PARADOX INTERACTIVE akciózás!
Magicka ~624FT (steam)
Magicka Collection ~ 937FT (steam)
Mount & Blade Collection ~1240FT (steam)Ezek amik szerintem megérik!
Next PC Upgrade: 2022
-
Źşë'
addikt
válasz djculture #12324 üzenetére
sztem, lessétek még az oldalt mert tuti raknak még ki
fenn a kis négyzetben írja, most van/volt a 4.
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #12326 üzenetére
Akkor mákotok volt nekem a beirásod után vagy 50 -et próbálva mindre duplicated product code szöveget nyomatta.
[ Szerkesztve ]
-
djculture
félisten
válasz Bluerainbow #12323 üzenetére
Semmire se jó mind duplikált kód
-
Bluerainbow
Közösségépítő
-
dokken
tag
Shopto húsvéti Akció.
-
Ilsyde
őstag
Kaptam egyszer használatos 10% kedvezmény kódot zavvira, pm-ben odaadom akinek kell.
-
BigBlue69
őstag
Ha Minden igaz van 30%-os couponom gameflyra.. Priviben jelentkezőknek megadom.. Aki elöszőr használni tudja azé lesz!
Valamint Megosztom : Use the coupon code GFSPRING11 to get 10% off at the GameFly store.
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Ilsyde
őstag
Na, és meglepodtél rajta? Mert én nem Esetleg figyeld a hivatalos fórumot, biztosan lesz info ha beindul. Ide kell feedbacket is adni. Nekem az lesz az elso hogy hol lehet átállítani a gombokat...
Ja, menuben told fel a grafikai beállításokat maxra.Látom már megvolt -
oriic
HÁZIGAZDA
Hm, a játék lejött, csak játszani nem lehet, mert a játék menüben kiírja hogy nem elérhető a játék.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Milyen routert?
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest