- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Egyszerű boot
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
tag
Akkor mit lehet csinálni ha gmgn szerettem volna megvenni valamit, már fizettem is volna ppvel, de akkor meghal az oldal. Pénzt nem vont le, de a gmg oldalán egyszer a basketre nullát ír, egyszer meg az eredeti árat. Ha újra rákattintanék az adott játékra, akkor azt írja, hogy fejezzem be az adott vásárlást először, de ugye nem csinál semmit ha rámegyek a basketre.
szerk. letelt a 15 perces idő, meg is oldódott a probléma, szerintem inkább hagyom ha ennyire "stabil" az oldal
-
Akos2110
tag
Kinek kellet itt WoT-os kód én szívesen odaajándékozom. Csak küldjön egy pmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ArchiCAD és Artlantis topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest