Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz Crytek #11998 üzenetére
Elvileg adnak de kitudja milyeneket, majd megtudod Én pl azért nem fizetek elő ilyen pc guru /gamestar újságra se, mert rengeteg szemetet adtak amit a tescoba /corába 500ft os budget packba megtalálhat az ember. Ha normális valamit érő teljes játék van benne akkor megveszem.
-
Crytek
nagyúr
IGN prime-on minden hónapban adnak valami új kis game-et?
Next PC Upgrade: 2022
-
Agyzuzo
addikt
válasz Ilsyde #11991 üzenetére
Én is futottam már bele ebbe, nem is egyszer. A Zavvi nem tart saját készletet, hanem ők is rendelek valahonnan és azt nem mindig tudják pontosan, hogy ott van-e.
Viszont vétettek már ciki hibát: megrendeltem X játékot, jött a levél hogy cancelled, mert nincs. De a honlapjukon továbbra is fenn volt. Megint megrendeltem, megint írták hogy nincs. Erre megint megrendeltem - és harmadjára sikerült törölniük a honlapról is.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
zolkorsj
csendes tag
A CDG honlapján egy új 1000 Ft-os játék tünt fel, a A War Front, jó játéknak tűnik, ráadásul ilyen Limited edition, van hozzá bónusz DVD, magyar felírat, egyébként stratégia (RTS), akinek fontos a szép doboz, az tehet vele egy kísérletet
http://cdgalaxis.hu/PC/10001/war-front-turning-point.html -
albert8
veterán
válasz Crytek #11987 üzenetére
Nálam volt most nemrég decemberben rendeltem még asszem, de még múlt héten sem jött meg a csomag igy visszamondtam, de volt megoldás.Méghozzá danih
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
AtHoS
nagyúr
válasz Crytek #11987 üzenetére
Azt írják, hogy mindent megtesznek annak érdekében, hogy mihamarabb ki tudják elégíteni a rendelésed.
Én is voltam hasonló esetben "velük", mikor nagyon jól akcióztak egy játékot. Persze mire rám került volna a sor elfogyott. Vártam pár hetet, de csak nem akart újra lenni náluk, így szépen töröltem a rendelést.
Ha jól emlékszem a Bulletstorm-mal kapcsolatban jártam hasonlóan
read-only mode on the forum
-
Crytek
nagyúr
Zavvirtól kaptam egy levelet:
Hello!
We are aware that your order for the item(s) listed below has still not been sent and continue to work with our suppliers to get this to you as quickly as possible.
We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.
You can check the status of your order by clicking on order tracking in your account pages
Thanks for your continued patience, if you have any further questions please contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.
Many Thanks,
zavvi TeamFebruár 13-án rendeltem meg azt írtak március 22-én postázzák utána írták ezt!
Ez most azt jelenti még próbálnak szerezni vagy mi?Next PC Upgrade: 2022
-
-
Źşë'
addikt
válasz Agyzuzo #11983 üzenetére
nem mintha meg akarnám venni, gta párti vagyok inkább - na de azt nagyon!!, nekem a SR túl komolytalan persze a látottak alapján, mert élőben sose láttam még (am steamen nincs húsvét)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Debilon
addikt
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
A Deux Ex HR szeptemberben jelent meg, így azért nem nevezhető új megjelenésnek. És arról szinte csak jókat írtak.
(#11977) fpeter07: lehet, hogy jobba njárnál, ha nem értenéd.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
cskamacska
addikt
válasz djculture #11973 üzenetére
A Mass Effect 2 óta így megy ez, a játék igen gyorsan olcsóvá válik, de van hozzá egy tucat DLC(aminek fele történetbe is belekavar így kvázi muszáj megvenni), ami még egyszer annyiba kerül mint a játék teljes áron, és azokat soha nem árazzák le.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Polllen
nagyúr
Ugyanennyi a zavvi-n, a thehutt-n is és szállítási költséggel kb. annyi, mint az itthoni Gameshopból postázva.
Durva, hogy már rádobták a 45%-t, de ettől még annyira nem verhetetlen az ár. (Támogasd a hazai piacot! )
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
orkester
őstag
Steames.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
-
ayo
veterán
válasz maross #11961 üzenetére
haat igen de multkor is hozzavagtad egy android jatekot amivel a tobbseg nem sokat tudott kezdeni v egy postalt ami tenyleg jo volt pentium 220mx en de mostmar annyira nem de persze jo az ha van
a178: GROTESQUE TACTICS TWIN SECTOR ez a ketto megvan akkor te felette vasaroltal. tehat jar a majd a tobbi dolog. neha ugralt a dolog tehat lehet hogy benne vagy lehet hogynem. ha joltudom tudsz utana is fizetni hogy atlag folott legyel
+ bemine 2 cikknel leirtam mindent amit tudok aprilis eleje
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
a178
tag
Érdekes, most néztem rá én is a honlapra és 4,62 $ az átlag én valami 5$-t adtam érte elővételben... Akkor lesz egy Flatoutom.
Más. A BEMINE BUNDLE #2-ről tudtok már konkrétabbat? Mikor jelenik meg, mik lesznek benne? A Youtube-on néztem a teasert, de még mindig csak találgatnak a hozzászólók.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ayo
veterán
indie gala 3 ma fog frissulni es mint kiderult Flatout fog jarni annak aki atlag felett fizetett
ezt meg frissitettem + tobb info aki lemaradt rola itt : http://jateknaplo.blog.hu/2012/03/24/indie_gala_3_start
http://jateknaplo.blog.hu
-
válasz Ilsyde #11956 üzenetére
Csak a keszitok iranti tiszteletbol/nosztalgiabol vettem a nagyjat . Persze amivel jatszani akartam, azt is csufosan hamar abbahagytam, ez van, nincs mar ido ilyenekre. Most meg se ido, se penz, ugyhogy konnyebb a dontes .
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Meg kb 100 jatek var arra, hogy kijatsszam, abbol van par ilyen "saga" is . Konkretan 2 jatekot jatszottam ki, es meg 2-re mondanam azt, hogy mar eleget jatszottam vele (nincs konkret vege). Most visszafogom magam, lesz ez meg ugyanennyi valamikor .
szerk: ja meg ugye majus 15-ig kellene kijatszani az osszes tobbit, mert utana mas dolgom lesz
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Dungeons & Dragons Neverwinter Nights Complete - 4.99 GBP
Neverwinter Nights + 3 Expansion Packs
Neverwinter Nights 2 + 3 Expansions PacksPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bernat98
csendes tag
Sikerült.
De poén, hogy az eredeti lemezről feltett játék nem indul, de ha a tört játéknak adom meg a kódot, akkor simán megy Azért köszi a tanácsokat, sziasztok!
-
csaba951
veterán
válasz bernat98 #11946 üzenetére
DVD-s verzió? Akkor lehet, hogy a DaemonTools nem tetszik neki. Valahogy biztos ki lehet kapcsolni, esetleg uninstallálni kell. Esetleg próbáld meg aktiválni az Originen, és onnan telepíteni. Lehet, hogy az a verzió menne.
Esetleg neked is van alaplapi és dedikált videokártyád is? Egy fórumtárs pont most küzd egy ilyennel, csak neki a Shift 2 nem megy. A jelenség nála is ugyanez.
Vagy próbáld meg "Futtatás rendszergazdaként"-el indítani. Az Origint is.
Vagy a regedittel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Electronic Arts
ágban töröli a HP-re vonatkozó bejegyzéseket, majd újra felrakni a játékot.[ Szerkesztve ]
-
BigBlue69
őstag
válasz bernat98 #11946 üzenetére
Ha felrakod a virágboltit és oda beirod a serialt ugy nem jó?
Én is igy voltam vele.. És még ha jol emlékszem akkor virágbolti még magyar is volt.. :/
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
bernat98
csendes tag
Sziasztok, segítség kéne!
Eddig tört NFS-Hot Pursuit 2010-et használtam, de megtetszett a játék, és megvettem eredetiben, ami viszont valamiért nem indul el. Telepítésnél megadtam neki a szériaszámot, majd, miután indítanám a játékot, a kezdőképernyő megjelenik az asztalon a gt40-nel, ezután újra kéri a szériaszámot, megadom, de utána nem indul el a játék. Valami ötlet, hogy mi lehet a gond? Hardverigény kielégítő a gépemen ez nem lehet gond.
-
Crytek
nagyúr
Warhammer® 40,000®: Space Marine ~3300FT (Impulsedriven)
Next PC Upgrade: 2022
-
SityiSXT
őstag
Aktuális Green Man Gaming akciók listája április 3-ig.
-
csaba951
veterán
Szerintem a Tropico 4 még így is túl drága, de a Tropico Trilogy igazán megéri a pénzét! -70%, 5,99 €
Ezeket a részeket tartalmazza:
* TROPICO (DRM free)
* TROPICO - PARADISE ISLAND (DRM free)
* TROPICO 2 - PIRATE COVE (DRM free)
* TROPICO 3
* TROPICO 3 - ABSOLUTE POWERSajnos nem aktiválhatók Steamen vagy Originen!
[ Szerkesztve ]
-
a178
tag
Tropico hétvége a Gamersgate-en!
60-75% kedvezmény, minden részre, kivéve a Tropico 4 új kiegjére. Ha valaki szeretné magáévá tenni, ne habozzon!
A Greenmangamingen Manhunt 2,49 euro, a Battlestations: Pacific 4,99 euro. Egyik sem Steames.
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
válasz Devil Smile #11935 üzenetére
Probáld meg "Futtatás rendszergazdaként-tal indítani az Origint. Nekem is Originről van meg, és semmi bajom vele. Kivéve, hogy amikor az Originből elindítom akkor a Shift 2 Minimalizálva indul el. Alt+Tab-al átváltok rá, és már jó is a játék végéig.
Ja, regisztrálás után még létre kell hozni egy online profilt is, és be kell jelentkezni rá a játék elindulásakor.
-
horvathd
senior tag
válasz Devil Smile #11935 üzenetére
Akkor ezek szerint nem Optimus-os laptopod van. Sajnos így nem tudok segíteni.
"The Kid just rages for a while."
-
horvathd
senior tag
-
Devil Smile
őstag
válasz horvathd #11931 üzenetére
kiirjra h sikeres az aktivalas.. majd mikor ujra klikkelek h jatszanek akkor ujra aktivaltatni akarja magat..es nem indul... mar frissitettem origint is beta ra.. de semmi.. ezt adedikalt dolgot nem talalom.. tudnal a screent adni rola??
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
horvathd
senior tag
válasz Devil Smile #11930 üzenetére
Nekem is ilyen volt az optimusos laptopommal. Ha jól emlékszem az lett a megoldás, hogy az Nvidia vezérlőpultban azt állítottam be, hogy mindig a dedikált videokártyát használja. Így sikerült az aktiválás. Aztán vissza is lehetett állítani automatikus választásra.
"The Kid just rages for a while."
-
Devil Smile
őstag
válasz csaba951 #11916 üzenetére
Megvette vki rajtam kivul?? mukodik??
En megvettem, regisztraltam originen letoltottem aktivalom es nem indul orokke az aktivalo ablak jon be majd sikeres aktivalas es ez megy folyamatosan... nem indul a jatek mar uninstallt is probaltam utana sem lett jo..
5let Vki?Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
bijesz
aktív tag
válasz Blue@X #11923 üzenetére
A steamre bereggelhető verzióban megy a multiplayer.
CD kulcsot adnak, a single player valszeg elírás.Amúgy 1000 HUF körül szokott lenni dobozos 576-ban is, most csak GTR evo-val van 2000-ért de szerintem jobban megéri mint 5 EUR-ért a sima.
Ez a 2007-es wtcc adatokkal van (pilóták, autók), szóval nem mai.A játék egyébként szimulátor (rfaktor motor) nem arcade jellegű, kormány ajánlott hozzá.
-
SityiSXT
őstag
válasz KubanitoS #11924 üzenetére
Ez marhaság, Steam Store oldal szerint van multija (meg nekem is megvan, így tanúsíthatom, hogy működő multija van). Olyanról meg még nem hallottam, hogy egy játékot beregelve csak a single része működött volna.
[ Szerkesztve ]
-
a178
tag
Nem tudom, volt-e már, de beírom:
Race 07: WTCC A Greenman gamingen most féláron, 2,49 euroért. Steamen aktiválható!
[ Szerkesztve ]
-
Kane & Lynch 2: Dog Days - 2.99 GBP (Steam-es)
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
csaba951
veterán
Call of Duty: Modern Warfare 2 nuuvem-en
-62%, 18,90 BRL (kb. 2365 Ft) -
FehérHolló
veterán
válasz DeFranco #11900 üzenetére
Inkább ne írjanak cikket.
ollie: Ezt már a másik topicban is írtad, de nem annyira hiszem, hogy egy ilyen pocsék demo után ki tudták pofozni a játékot olyan szintre, hogy megvegyem. Sőt, a demonak pont az lenne a lényege, hogy vásárlásra ösztönözzön.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
csaba951
veterán
GMG Shift 2 12,49 £ -> 5,95 £ (-7%-sicc!)
Vigyétek, jó játék! Originen regisztrálható. A játékban minden segítséget bekapcsolva árkád játékosoknak is jó, a segítségeket kikapcsolva pedig egy tisztességes félprofi szimulátoros élményt kapunk.
-
Balazs_
senior tag
Kingdoms of Amalur is kapott egy laza -50%-ot... Mostmár biztos, hogy nem veszek eredeti játékot megjelenéskor... (Kivéve Guild Wars 2 meg Deus Ex )
-
Youri
veterán
csak mac, de akkor is
RTX ON
-
zolkorsj
csendes tag
Origin Store
Ha ma vesz valaki egy Mass Effect 3-at, kap 10 euróért egy Batman AC-t, ez így 59 euró, még pont határeset a bolti árhoz képest
http://store.origin.com/store/eaemea/en_IE/html/pbPage.mass-effect-3-IE/
-
addikt
válasz DeFranco #11900 üzenetére
Az első videó az nagyon Empire/Napoleon TW, de annyira, hogy még a zene is ugyanaz, valamint a fű textúrák, a fa textúrák, az ágyú...
A második videónál pedig visszaköszönt a M2TW, a város az egy az egyben olyan, mint a Huge Stone Wallal körülvett város, minden ahhoz szükséges védelemmel, a katonák modellje/mozgása is teljesen ugyanolyan mint az M2TW-ben. Valamint ugye szintén az ágyútextúra, városfaltextúra... Ja, és a jellegzetes TW fű is ottvan.
Egy szó mint száz: ebből nem hiszem hogy különálló játék lesz, inkább csak egy mod.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest