Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmx powa
tag
ige, utólag derült ki, az egy bug volt. most rendeltem tőlük 2db hl1-et, és adtak hozzá árkatalógust. és abban a collectors az 20k-ba került. szal az egy bug volt.
"hát, EZT a verziót kihagynám, nem mintha utálnám Jókerpapát, csak Ő nekem már, khmm, nem elég filigrán, túl férfi és semennyire sem bari... "By Bolondember
-
Talán azért, mert nem végig ugyanazzal a hőssel (varázslóval) nyomod. Igazából csak most kezdtem neki a 2. résznek, szóval nincs sok tapasztalatom vele, de annak idején az 1. résszel nagyon sokat nyomtam, a Heores soha nem tudott lekötni annyira. De a Heroesban is csak egy ideig (a kampány erejéig, melyek rövidek) ugyanaz a hősöd, aztán ott is kezdődik előlről. De hidd el, érdemes kipróbálni, nem bánod meg.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ja nagyon állat! Szvsz jobb mint a Heroes sorozat, és még szebb is sokkal. Eddig 3 rész jelent meg:
Age of Wonders
Age of Wonders 2
Age of Wonders Shadow Magic (ez a 2. rész kiegje, de önállóan fut).
Az utolsó kettőt jelenleg még lehet kapni, az első részt már nem (legalábbis itthon).Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
HaroWerks
senior tag
Én kb negyed évente veszek egy játékot ennyiért.
Namost 3 hónap alatt simán ki lehet gazdálkodni.
Manapság alig van olyan játék amire megéri pénzt kiadni, a 95%-a a ma megjelenő játékoknak szemét, az a maradék 5% pedig évi 2-3-4 megvételre érdemes cím.
Legutóbb március végén vettem a Far Cry-t, 6990-ért.
Magyarul elég volt havi 2500Ft-ot félre rakni, hogy most legyen a GTA-ra.
1 éve jelent meg, azóta vártam, hogy lemenjen 6-7 ezerre.
[Szerkesztve] -
HaroWerks
senior tag
Nem is akkor kell játékot venni amikor megjelenik.
Fél-egy éven belül úgy is a felére esik az ára az első kiadásnak (kivétel ezalól az EA játékok, azoknak soha nem megy le az ára, csak ha már classic lesz), akkor kell megvenni.
Például a GTA: VC idáig 11k volt, most pár hete már csak 6990 és első kiadás egy gyönyörű díszdoboz szerűségben.
Valamikor meg is veszem -
HaroWerks
senior tag
Ez egész pontosan 2490Ft
Egyébként ez mindenhol ennyi mivel UBISoft Classic kiadás.
Bővebben: link -
bLaCkDoGoNe
veterán
Szívesen.
Ha van még best buy valahol, ne tartsátok magatokban!"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
parandroid
félisten
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én is így gondoltam De jól eldugták a kis piszkok. Egy polcsor hátsó oldalának legalsó sorában volt elrejtve. (Ha ez így érthető )
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest