- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hm15
senior tag
válasz
SunMount3r #52880 üzenetére
Logitech Harmony mellé kell infrás vevő is a PC-be? Esetleg a beépített infrás házakkal kompatibilis? Igazából hagyományos távirányító formát keresnék.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #52880 üzenetére
Nekem a légegerek nagyon jöttek be. Pontatlan, remegős, és állandóan újra kell "kalibrálni"
EZT a fajtát vettem. Két nap után a fiókban landolt. A legnagyobb problémáim vele:- légegér állandó újra kalibrálása, azaz, ha elmászik, akkor táv kikapcs, kurzorra irányít, majd újra bekapcs, különben volt, hogy már 90 fokkal el voltam fordulva a képernyőtől. Ami ugye elég vicces, de a giroszkóp pontatlanságából adódik.
- nincs jobb egérgomb.
- vagy a távkapcs, vagy a billentyűzet oldala aktív, függően attól, hogy melyik van felül. Ezt automatikusan érzékeli. Ám a billentyűzet felőli oldalon, elég nehézkes a kurzornyilak használata.
- A teljesértékű használathoz forgatni kell.Amit aztán vettem, az az előző Rii-m ujabb verziója lett, és minden tekintetben kiküszöbölte az előző verzió hibáit. A régi pl ha alvó állapotba ment, kellett pár mp az ébredéshez, amíg újra konnektál, valamint nem volt rajta háttérvilágítás.
Amúgy kiváló volt.Most EZ van helyette, és minden szempontból tökéletes választás nekem. Légegér ugyan nincs, de van helyette tapipad, ami sokkal pontosabb, nem annyira remegős, és könnyebb is vele célozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- SAMSUNG (QE65Q950TST) 165CM 8K Q-LED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- SAMSUNG (QE75LS03D ) FRAME ! 190CM 4K SMART CSÚCS TV ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest