Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz hm15 #51209 üzenetére

Szerintem félre értettük egymást. Én csak azt írtam, hogy gyűjtöm az infókat, ezek alapján pedig egyelőre nem alakult ki bennem az a "kettéosztott táboros" kép amire utaltál. Én is leírom akkor még 1x, hogy én is legjobb, legoptimálisabb minőségre törekszem, a jövőre is gondolva és fel sem vetült bennem, hogy ha valaki megteheti, hogy ezt az utat válassza, akkor miért menne a másik irányba és pl. konkrétan HTPC célra venne egy gyengébben teljesítő videokártyát. Most már értem, hogy a "koca" PC-s mozisokra utaltál, ez sem volt világos az első hsz.-edből. De még sok ilyen kombináció létezik. Oké ezen felesleges tovább vitatkozni, mert a java csak spekuláció, hogy ki mit, miért állít és tart jobbnak. Jobb szerettem volna ha a konkrétan felmerülő kérdéseimre kapok inkább konkrét válaszokat. Mert miért baj az, ha az időközben felmerülő technikai kételyek az AMD kártyák kapcsán tisztázódnak (még akkor is, ha attól még ugyan úgy jobbak HTPC-re mint az Nvidia) és ha azoknak a véleményeknek a technikai hátterére is kíváncsi vagyok, amik épp az Nvidia-t ajánlják jobban? De akkor átmegyek inkább abba a Topic-ba, ott lehet több sikerrel járok.

Új hozzászólás Aktív témák