Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SunMount3r

nagyúr

válasz hm15 #51205 üzenetére

Nem nagyon értem ezt a táborra osztást, vagy inkább oszlást. Lehet tényleg van valami ilyesmi, csak értelmét nem látom miért lenne. Az emberek meg egyénileg különböző szinten tájékozottak és tapasztaltak a témában, ezért nem biztos, hogy csak egyik, vagy a másik csoportba illenének bele. Egy "hobby HTPC-s" is csak a legjobbat akarja magának, nem? Akkor mi lenne e különbség a "Profi" csoporthoz képest? Ha meg tényleg nem zavarják vagy érdeklik bizonyos hátrányok, vagy hogy a legjobbat hozza ki a gépből és "jó van az úgy" szinten gondolkodik azt én még hobby HTPC-snek sem nevezném. Akinek pedig ez olyan "hobby" szinten működik, az miért ne lehetne egyben profi is a témában? Pl. én amennyire tehetem minden infót megragadok és ha nem értek valamit, akkor kérdezek, hogy tisztában lássak abban, hogy mi a legjobb minőséget biztosító választás.->Ez utóbbi a kulcsszó. Így rám inkább az az igaz, hogy én főleg azért haladok a tisztább megértés és infóbegyűjtés útján, hogy egy lehetőségekhez képest optimális és lehetőleg minél jobb minőséget produkáló HTPC-t tudjak építeni.

Amúgy itt az ellentétes vélemények tekintetében sem látom egyértelműen, hogy pl. az AMD-seket vagy az Nvidia-sokat melyik csoportba is kellene sorolni. Mind két oldalon vannak érvek, technikai előnyökkel és hátrányokkal kapcsolatban. Csak abban lenne jó tisztán látni, hogy konkrétan mik ezek, mire hatnak, milyen gyakoriak, mennyire befolyásolják a minőséget ésatöbbi. Én most ennél a résznél tartok.

Új hozzászólás Aktív témák