- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
válasz
lbandi770924 #52232 üzenetére
Milyen HDD-k? A nem NAS-ba valók is? Ha neked nem volt még velük probléma, örülj neki.
Nekem volt 3,5" Seagate Barracuda 3TB, az említett Synology NAS-ban. A NAS nagyon keveset volt használva, szinte egész nap csak üresjáratban ment, hogy készenlétben legyen. Monitorozta a NAS, és kb. 15000 óránál elkezdett hibákat jelezni, kis idővel utána cserélni kellett. Nem egyedi eset, neten utánanéztem, sokan jártak így. Ez 24/7 használatban nincs két év. Forgóalkatrészek vannak bennük, és költség optimalizálás van.
A RAID nem úri huncutság, hanem beduplázza a HDD és az azt használó NAS (kétszer annyi férőhely kell) árát. -
sowi
őstag
válasz
lbandi770924 #52038 üzenetére
nem, ahhoz ez a proci es vga keves...most lattam, hogy a hozzaszolasban volt 4k is, ahhoz valoban nem jo, nagyon reggel volt, csak az 1080p-t lattam
-
zsolt501
nagyúr
válasz
lbandi770924 #52038 üzenetére
Azt kötve hiszem.
-
joe999
tag
válasz
lbandi770924 #46195 üzenetére
Azért az nagyon gáz, hogy sem az Apollo Lake, sem az új Kaby Lake procikban nincs natív HDMI 2.0 támogatás. Itt lesznek a új Kaby Lake procik, akár a legkisebb cerka HEVC (H.265) 10b tudással csak éppen nem jön ki a lapból a 4K@60, esetleg ha veszel jó drágán olyan lapot amire tettek DP --> HDMI 2.0 konvertert (LSPCON), majd a következő generácoóban ez lesz az extra fícsör, a CPU rész úgysem sokat fog gyorsulni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924 #46195 üzenetére
Ja, hogy ez külön termék, nem új revízió. Értem. Nem túl szerencsés.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924 #46193 üzenetére
Azonos procinál más a hdmi??
Mi a francon múlik a hdmi verziója? Ezt nem maga a proci/gpu chip tudja? Van még a csatlakozóig más is?
Vagy elbaszták a vezetékezést?Az oldalukon nem is látok semmiféle verziókülönbséget, márpedig ha nem tudja akkor átbasznak mert azt írják
Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60HzHonnan van ez az infó? Biztos ez?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924 #46165 üzenetére
Ez ugyanaz csak drágábban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- SAMSUNG (QE65QN800DTXXH) 165CM 8K NEO Q-LED UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S90C 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN900D) 190 CM NEO -QLED SMART UJ MODELL CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest