Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hohocali
aktív tag
válasz
lbandi770924
üzenetére
Milyen HDD-k? A nem NAS-ba valók is? Ha neked nem volt még velük probléma, örülj neki.

Nekem volt 3,5" Seagate Barracuda 3TB, az említett Synology NAS-ban. A NAS nagyon keveset volt használva, szinte egész nap csak üresjáratban ment, hogy készenlétben legyen. Monitorozta a NAS, és kb. 15000 óránál elkezdett hibákat jelezni, kis idővel utána cserélni kellett. Nem egyedi eset, neten utánanéztem, sokan jártak így. Ez 24/7 használatban nincs két év. Forgóalkatrészek vannak bennük, és költség optimalizálás van.
A RAID nem úri huncutság, hanem beduplázza a HDD és az azt használó NAS (kétszer annyi férőhely kell) árát.
-
sowi
őstag
válasz
lbandi770924
üzenetére
nem, ahhoz ez a proci es vga keves...most lattam, hogy a hozzaszolasban volt 4k is, ahhoz valoban nem jo, nagyon reggel volt, csak az 1080p-t lattam
-
zsolt501
nagyúr
válasz
lbandi770924
üzenetére
Azt kötve hiszem.
-
joe999
tag
válasz
lbandi770924
üzenetére
Azért az nagyon gáz, hogy sem az Apollo Lake, sem az új Kaby Lake procikban nincs natív HDMI 2.0 támogatás. Itt lesznek a új Kaby Lake procik, akár a legkisebb cerka HEVC (H.265) 10b tudással csak éppen nem jön ki a lapból a 4K@60, esetleg ha veszel jó drágán olyan lapot amire tettek DP --> HDMI 2.0 konvertert (LSPCON), majd a következő generácoóban ez lesz az extra fícsör, a CPU rész úgysem sokat fog gyorsulni.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924
üzenetére
Ja, hogy ez külön termék, nem új revízió. Értem. Nem túl szerencsés.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924
üzenetére
Azonos procinál más a hdmi??

Mi a francon múlik a hdmi verziója? Ezt nem maga a proci/gpu chip tudja? Van még a csatlakozóig más is?
Vagy elbaszták a vezetékezést?Az oldalukon nem is látok semmiféle verziókülönbséget, márpedig ha nem tudja akkor átbasznak mert azt írják
Supports HDMI with max. resolution up to 4K x 2K (4096x2160) @ 60HzHonnan van ez az infó? Biztos ez?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
lbandi770924
üzenetére
Ez ugyanaz csak drágábban
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- PlayStation 5
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Villanyszerelés
- Kuponkunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nyaralás topik
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DJI Osmo Pocket 3
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest