Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Patice
üzenetére
Az Intel IGP nemrég még nagyon jó kompromisszum volt, amíg a 4K/HDR/10bit dolog be nem jött
Melyikkel van gond? Úgy tudtam a HDR is megy, 4k is... a kimenet a legnagyobb gond, de 24p-vel még azzal is lehet élni.Persze ezt core vonalon Kabytól felfelé értem, onnantól van 4k HEVC main10 hw-ből. De tudommal Atomnál sem állnak rosszabbul az újak, vagy igen?
Érdekel, mert én is előre terveznék 4k-ra, de főleg a kimenet miatt nem látok nagyon jobbat a mostaninál.
A G3900-am ugyan csak Skylake így a main10 is csak hibrid... lenne, ha ebből nem spórolták volna ki azt is. (az i5 Skylake tudja, a Celeron valamiért nem). Viszont egy G4560 már vinné hw-ből. HDR-t tudtommal tud.
Egyedül az 50-60p kimenet nem lenne megoldott.
De jobbat meg nem látok. AMD-nél a Zen jó lenne, de csak ha jönne a 2/4-es Athlon. A 2200G overkill szerintem HTPC-be. A fogyasztása se olyan...
Nomeg ott is nagyítóval van HDMI 2.0-ás lap és ITX közeli méretű lap is, még külön-külön is, nemhogy egyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nomeg ott is nagyítóval van HDMI 2.0-ás lap és ITX közeli méretű lap is, még külön-külön is, nemhogy egyben.