Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
Azt irja Ubuntu Linux Server 16.10 megy ,de ez alatt megy a Torrent is meg a Kodi?
Ja igen az elsöbseg Kodi es kepminöseg .A server nem muszaj ha nem megy egyben ,mivel van egy jol müködö Zyxel serverem amin a torrent is remekül fut . -
djpundro
aktív tag
válasz
sugarforce
üzenetére
A helyzet Ubuntu linuxot meg sosem hasznaltam a windowshoz vagyok szokva .A windowsra azert is gondoltam es meg esetleg az Amazon Prime Video vegett stream filmek elövan fizetve ,de meg az nelkül lehet ellenek.Nas ,Torrent ,Kodi .A linux alatt miert jobb egy Kodi ?a kepminöseg nekem nagyon fontos lenne ,tehat az a prioritas .Mi mindent tudnak kihozni kepjavitot egy j3455 böl es 2x 4gb 1866 os memoriaval?
Az a Lanczhos3 valami tudna müködni?
De meg hogy hozzategyem van egy Samsung UBD-K8500 4k lejatszom es iszonyuan tetszik a kepminösege ahoogy felkonvertal 4K ba ,csak zavar hogy van ventilatorja es ezert szeretnem egy htpc vel megoldani.Itt a linken olvasom a Debian 8.6 nem megy ezekkel az uj procikkal jol .Appolo Lake procikkal .
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest