Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvili
csendes tag
válasz
rappit4
üzenetére
Nekem egy CA 650r erősítőm van. Amikor nem volt itthon mediaplayer,akkor az asztali gépemet állítottam be "htpc"-nek. Az nvidia kártya (gtx660) felismerte a CA-t,erre biztosan emlékszem.
Viszont azt már többször tapasztaltam,hogy amikor hangot váltok a Dune-n (pláne ha hd hangra),akkor elég sokat szöszmötöl mire megszólal a hang.Amikor még Popcorn A400-am volt,sokszor újra kellett indítani a lejátszást,mert nem szólalt meg az erősítő csak kereste folyamatosan a jelet.Régebben az Onkyo erősítőmmel soha nem tapasztaltam ilyet.
Mondjuk a CA-tól kapott hang kárpótol minden ilyen hibáért
-
python1
veterán
válasz
rappit4
üzenetére
A lapodat le kellene frissíteni,ha még nem tetted meg,legalább a chipsetet,hátha.
Más forrásról próbáltad a problémát kezelni,van esetleg másik PC-otthon,azzal is lehetne próbálkozni,hogy legalább forrás oldalon biztos lehess.
Egyébként a kapcsolási sorrend bizony nem mindegy,nekem is a TV .kézikönyvét elő kellett bányásznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- JBL Partybox 310 - Új, garanciális akár beszámítással
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- Pioneer DDJ-400 DJ kontroller
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest