- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
canniball #37638 üzenetére
Használom, de fizetős a stream részét még nem láttam. Ill nem próbáltam, hogy a Kodi YT plugint mondjuk mennyire egyszerű kezelni az app-ból.
Ami kérdéses, hogy a kép és cloud részt tudja-e kezelni, erről semmit nem láttam még. (Mondjuk Picasa plugin szintén van Kodi alá így távként megintcsak működnie kell simán a telefonnak, de pl az t*tű lassú volt amikor próbáltam és instabil.)
Ill. fontos a nagyon egyszerű kezelés. Ha minden egyben lenne az nyerő. -
Cyberslider
őstag
válasz
Szia!
Nekem nem HTPC kell, hanem NAS!Csak gondoltam ha működik egy összeépített mini server úgy, mint egy kész NAS, ha tudok alá rakni megfelelő sw-t akkor inkább összeépítem (vagy megveszem pl az említett hp mini servert) és olcsóbban kijövök vele.
Itt a kérdéd az, hogy egy ilyenre rámegy-e az említett xpenology sw, és megoldható-e ezzel a real time konverzio (nameg a többi amit egy átlagos nas tud) de akkor átmegyek az általad említett topic-ba is, thx! -
Ribi
nagyúr
válasz
Ó, hogy a retekbe tényleg.
Akkor ezek az MI végűek lesznek a jók. az II-ben valszeg tfx táp van.Sholom MI végü kell
Ez már az.PeterPH: ezt jó tudni. Mondjuk akkor is érdekelne, hogy melyik fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged