- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- bambano: Bambanő háza tája
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osibaa
senior tag
válasz
szabi__memo #8899 üzenetére
Asrock ION lapot és 1x2 GB Kingmax DDR3-1333-at raktam a sógor gépébe, mielőtt odaadtam neki, 2 hónapig használtam, semmi gondom nem volt vele.
Nekem 2x1 GB Kingston HyperX van, DDR3-1600-as.balage25: Én használok MPC-HC-t és XBMC-t is. XBMC-ben is van valamilyen képjavítás (Beállítások / Videó / Lejátszás menüpont), de ez valóban nem közelíti meg az MPC-HC-t. Az XBMC fórumán lenne érdemes szétnézni, hogy lehet-e további szűrőket alkalmazni.
Visszaolvastam a beszélgetés elejére, ha jól értem az a gond, hogy MPC-HC alatt vannak olyan filmek, amiknél a hang és kép elcsúszik. Ha a killa sample szépen megy, akkor én abból én arra következtetek, hogy a videó dekódolás jól van beállítva. Amit írtál példát, ott DTS-MA hang van és az audió-videó szinkronizáció okozhat gondot; a 8 csatornás hanggal nálam is meggyűlik a baja az MPC-HC saját kodekjének, viszont az ffdshow True-HD kodekje egész jól működik. Tudsz még mondani filmeket, ahol gond van a lejátszással MPC-HC-val?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Temu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest