- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
6thsense
csendes tag
Igen, a hdd-khez mindenképp tennék egy ilyen nagy ventit, ami a ház háta felé vinni a levegőt a cpu és táp felé. A 6 centiseket ne mugy akartam kiváltani hogy oda hátra teszek nagy ventit, hanem a ház felső merevítéséről lógattam volna le egy szinten nagy ventit, ami a chipset alatt kb "vga kártya helyén" lenne,és onna lökné a levegőt a táp felé...
Nem jó ötlet?osibaa: ezezl a kábellel, milyen fordulatsázmon pörögtek azután? mert itt nálam molex-ek vanna ka ventik végén, és közvetlen tápra tudtam csak dugni, gondolom maxon ,olyan 2000-2500 körül forognak most ( engem mostmár ez is eléggé idegesít, ha lefogom kicsit ,kb fele forulatszámon pörögve elviselhető hangja van) - kérdés így menynire tudná elszálíltani a meleget ( már amennyire ez a chipset meleg lesz ) a chipset felől??
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen egeret válasszak?
- Crypto Trade
- Bittorrent topik
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Háztartási gépek
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest