Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scanman
csendes tag
Ha már tunernél tartunk, kellene nekem is valami komolyabb tunerkártya, belsőt akarok mindenképpen, PCI vagy PCI-express mindegy, van mindkét foglalatom. Nézegetem a kínálatot, de teljesen láma vagyok a témában, mit tudnátok ajánlani, olyan 20ezer körül?
Olyan kis fullos, mindentudó kellene
és persze hybrid, ha lehet, bár nézegettem az AverMedia AVerTV Satellite Trinity is, ez meg ha jól látom mindent kezel.Analóg, digitális, műholdas... Erről mi a véleményetek?
HTPC-be lesz, úgyhogy csak low-profil cucc jöhet szóba, viszont jó lenne, ha lehetne kezelni valami normálisabb htpc front-enddel (xbmc, mediaportal...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Dacia topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- AiOOO! HP EliteOne 800 G3 23.8" FHD Érintőkijelző i5-7500 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
és persze hybrid, ha lehet, bár nézegettem az AverMedia AVerTV Satellite Trinity is, ez meg ha jól látom mindent kezel.Analóg, digitális, műholdas... Erről mi a véleményetek?