Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
New Age
csendes tag
Sajnos részemről kezdem elvetni a Zotac ION 330-as alaplapot mivel a terratec féle DVB-C USB-s vevőt itthon nem lehet kapni így maradnék egy PCI-os DVB-C vevőnél.
Így adódnak maradnak a geforce 9300 chipsetes alaplapok core2 duo-val (esetleg celeron - bár gyanítom annyival kevesebbet nem fogyaszt) /Geforce chipset a CUDA miatt és így nem kell külön videokártyát venni/.A kérdéseim:
1) Mivel az ion-os úgy terveztem, hogy állandóan ment volna (20-30W havi 1200-1300 Ft-ot jelent a villanyszla-n) azonban néztem ipon-os teszten, hogy a zotac féle geforce konfig idle módban (3GHz-es core2-vel) 90W-ot evett. Szeretném standby-ban (esetleg hibernate) használni egy ilyen konfigot. Mennyit fogyaszt ilyenkor és mennyi idő mire magához tér a windows? (vista vagy win7)
2) Mivel a tv alatt lesz a htpc, de szeretném a monitorral is öszekötni ezért sajnos kell 11m DVI kábel (jellemzően itthon lehet kapni 10 és 15m-t külföldön persze van pont 11m-es is). 15m DVI kábel esetén kell már vmi erősítés (1920x1200) vagy simán viszi a kábel minden gond nélkül?
3) Milyen _nagyon_ csendes (felőem akár 30cm-es ventivel) core2 ventit tudtok ajánlani? Kicsit aggódok a zajszint miatt: vinyó ventik (8 vagy 12cm) + tápventi + extra ház venti (8 vagy 12cm) + tápventi. (Vinyók 2.5" laptop vinyók lesznek szinte zéró zajszinttel)
Eseteg tudtok ajánlani vmi nagyon csendes 8-12cm-es ventiket (eddig nekem a Zalman ZM-OP1 vált be 5V-on).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest