Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
válasz
stigma #54763 üzenetére
Köszi! OMV-t és Xpenology-t még sosem használtam, ezért is gondoltam a win 8.1-re.
Elsősorban Plex Media Server-t akarok rajta futtatni. Mostanában ismerkedem a Plex-el és nagyon bejött a kezelőfelülete. Borítók, leírások, stb. Ha NAS-lejátszó kombó lenne, akkor is ez lenne az elsődleges feladat. Nem tudom az általad ajálott OMV honnan tölthető, illetve az Xpenology. (Ezek tudják futtatni a Plex-et?)
Ha sikerül hozzáférni mindkettőt kipróbálom egy virtuális gépen, aztán meglátom melyik a kézreállóbb nekem.Olyan procit nem szeretnék használni - Intel pentium/core i3 +VGA - , amihez rendes hűtőventillátor kell, mert annak zavaró lenne a hangja esténként, ha csendben akarom nézni, hogy ne zavarjam a többieket. Mindenképp integrált proci, minimális hangú, kicsi táppal, pl. https://www.bequiet.com/hu/powersupply/494 , vagy még kisebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- League of Legends
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest