- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Akkor egyszerűen a hangra kell hagyatkozni. Feliratoknál is agy szoktam.
A mostani lejátszómmal is van ilyen probléma (Q10 Pro) egy firmware frissítés óta, pár száz ms-t elvan csúszva a hang és nem is lehet rajta korrigálni. Szóval tudom milyen idegesítő. Ha lehetne úgy korrigálni, mint a feliratot, akkor szerintem simán be tudnám állítani, még ha fél órába is telik. Feliratot gyakran szoktam korrigálni és szerintem egész jól, szóval ez is menne szerintem. Sajnos ezért is nézelődöm már inkább a HTPC irányába, az Android-os vonal sokkal kompromisszumosabb, vagyis a PC-s lejátszó app-okban sokkal több a beállítás/korrekciós lehetőség, ha valami gond lenne, Droid-on meg elég fapadosak a lehetőségek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest