Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsoka
csendes tag
Igazabol az akkori pill euro arfolyamon kb ugyanannyi volt, mint itt, de ugy gondoltam inkabb egy magyar bolt forgalmat novelem mint egy iret. Amugy csoda tortent, mara megjavult a memoria, probaltam amit mondtal, hogy a "rosszat" beraktam a pirosba, es elindult a gep, aztan visszaraktam a sargaba mindkettot es most igy is megy a gep! Nem ertem tegnap mi baja volt, full ugy tunt hogy teljesen halott.
Ugyhogy most mar telepitem az opot.
Amugy visszaterve, angliaban a legolcsobb a szamitogep cucc, pl a hazat en onnan rendeltem mert sokkal olcsobb volt es amugy itt irben nem is lehetett kapni.
Szovla ha barki hazat keres es van kint ismerose, nagyon erdemes korulnezni, tobb mint 10 rugoval olcsobban vettem a hazat az otthoni arhoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest