- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VGA nélküli verzió esetén szerintem felejtős a játék és a MadVR is. Egyiket sem erőltetném.
(Bár erősebb Intel NUC-ok (~ i5, i7 Kaby Lake) állítólag elbírnak pár régebbi címet, alacsony beállítások mellett.)
VGA nélküli felálláshoz szerintem elég egy olyan ház, amihez van paneltáp + megfelelő külső kocka. (Pl. én ilyet használok. Ez elbír egy desktop procit is.) De akár egy kisebb ATX, vagy SFX tápos házat is nézhetsz. Ezekből van 3-400 W-os táp, bár némileg overkill.Ha lesz VGA, akkor RX560 jó választás. Tápban tényleg az alacsony tápzajú ajánlott, de ez inkább a hangminőség miatt. Hogy melyiket? Konkrét típusokat nem tudok fejből mondani. Netes teszteket kell elkezdeni átnyálazni, hogy melyik a jó. EVGA márka rémlik, vagy Seasonic.
Mindkét esethez én ajánlom a HD-Plex 400W-os paneltápját + adapterét. Ennek 10 mV alatti a ripple noise-a bármely feszültségű kimenetén. A terhelhetősége meg szerintem a VGA-s felálláshoz is elegendő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest