Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
an0ny
tag
válasz
djpundro #47053 üzenetére
igen, írtam is, hogy szó nélkül visszavették, még a futárt is kifizették. elégedett vagyok a céggel, pedig elég új (nálunk legalábbis). ezt a hibásat hétfőn rendeltem, kedd délben már átvettem (este meg visszavittem) sajnos csere darab nem volt, csak előrendelést vesznek fel rá, majd ha lesz veszek egy másikat. kifogtam az elérhető 1-ből a selejtest. próbáltam minden kimeneten, de semmi. intel fórumon kinyomoztam, hogy más is így járt más típusú nuc-al és az is kuka volt és még bios frissítés is okozhat ilyet, a recovery sem jön be. ezeket is kínában tákolják össze már sajnos. nézegettem s905-os arm-os kütyüket de azok nem felelnek meg 1-2 elvárásomnak, van amiben meg sokkal előrébb tart. ebben a nuc-ban reménykedtem. pofás kis masina, minden ami nekem kell. nem tettem le róla, csak legyen végre egy jó darab...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest