- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Victoryus #46538 üzenetére
Némi felelősséget érzek a korábbi ajánlásom miatt, bíztam benne, hogy menni fog az EGL-es Kodi telepítése, de úgy látszik tényleg kell csinálnom már egy magyarított leírást.
Ha ennyire nehezen mennek ezek a dolgok, akkor lehet neked jobb lenne egy Kodibuntu, ami tulajdonképpen (ha jól emlékszem) egy Lubuntu, csak automatikusan a Kodi felületével indít.
Indulás után ki lehet lépni a Kodi-ból és akkor át lehet jelentkezni a desktop felületre, ahol kapásból van böngésző és a grafikus felületen szerintem egyszerűbb dolgod lenne a kívánt programok feltelepítésénél. Amit kell belőnéd, hogy automatikusan menjen a háttérben és utána csak egy restart és Kodi felületen vagy a többi meg megy a háttérben.A linkelt kodi oldalon egy elég régi release van fent, de a Wikijén fent van minden utasítás, hogy hogy kell frissíteni, akár az alatta lévő Ubuntut is.
(#46558) funkmester:
A CAD script egy általános "takarítást" csinál Win8.1-en, itt a fórumon hívjuk még ezt csontozásnak, belezésnek is, szofisztikáltabban optimalizálásnak.
Film- és zenelejátszáshoz szükségtelen folyamatokat lehet vele letiltani, permanensen leállítani, hogy minél több proci időhöz jusson a lejátszó szoftver, ami a jobb hangot eredményezi. Kép esetén nem tudom, nem tapasztaltam, hogy milyen hatása van, mert anno csak zenéléshez próbáltam ki.
Win10 már más tészta, CAD script ehhez már nincs. Ami jó hozzá: Fidelizer (ingyenes, vagy fizetős), Audiophile Optimizer (csak fizetős), Process Lasso (ingyenes, vagy fizetős 'Audiophile Edisön').
Vagy ha bátor és kísérletező kedvű vagy nagyon sok idővel, akkor ajánlom figyelmedbe EZT a Computer Audiophile fórumot.
(#46559) PuMbA:
De. Fontos Win10-nél is az optimalizálás, meg már Win Server 2016-ra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AudioQuest Boxer SUB kábel - 2 m (197cm)
- TCL 55C745 TV 4K FALD, HDR Dolby Vision, DTS, 2029.07-ig garanciális, dobozában, fóliás, karcmentes.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- FiiO K9 AKM DAC/AMP szinte új közel 2év garanciával eladó
- FiiO FT3 350ohm-os fejhallgató szinte új 22 hónap garanciával eladó
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest