- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
band1103
őstag
ÉN tudom mi az a sideport és azt hiszem hogy te is tudod. De arra már nem vennék mérget hogy azt is tudod hogy egy HTPC-nek milyen előnye származhat a meglétéből. Szvsz semmi. Egy olcsó desktopnak amin futnának 3D CAD vagy régebbi játékok ott mindenképpen jól jön de egy HTPC-nek mikor jön jól ha nem akar rajta futatni Q4-et vagy Tomb Raider legend-et? Soha, sőt fölösleges pézkidobás. Bóven elég ha a videó a rendszer max 800Mhz-es memóriájából vesz le magának 512 MB-ot. Filmnek meg internetnek ennyi bőven elég. Ne keverjük össze a valódi HTPC -t egy olcsó játékos asztali géppel!
Yahhher:
"igp-vel miért nem játszható le x264?"Tegyük akkor tisztába a dolgokat. Én az 1080p-s x264-es mkv filmekről beszéltem. A 720p-ekkel semmi baja. Az 1080p-ek már túl sok az IGP -nek mert az csak UVD+-os lejátszást támogat. Jelenleg nincs olyan IGP a piacon ami letudná játszani azokat a x264-es filmeket amik már 1080p-ek. Még a 790G sem. Ha HW-en akarunk lejátszani egy 1080p-s x264-es filmet ahhoz már nem elég az UVD+ ahoz már a UVD2.2 szabvány támogatása szükségeltetik a GPU felöl. Ilyenek jelenleg csak videokarikban vannak.
greatman: És x264-es kódolású 1080p-s filmmel is próbáltátok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magisk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest