Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dmon
aktív tag
Van itt valaki akinek működik az xmltv ? Decemberben próbáltam és akkor még szépen működött. Most összeraktam egy HTPC-t amin MediaPortal a frontend, de nem tudom az xmltv vel leszedni az EPG hez a műsorokat.
A csatorna neveket leszedi és második lépésben mikor indulna a műsorok letöltése azt írja ki hogy : Can't call method ''as_text'' on an undefined value at /PerlApp/grab/huro/tv_grab_huro line 690
Valainek volt már ilyen, vagy ha éppen most működik valakinek elmondaná melyik xmltv verzió-t használja ? Lehet hogy a port.hu változott meg és már nem tudja leszedni a műsorokat ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 14" 400nit 100% sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő