- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjanner
tag
Sziasztok!
Kb. 5 napja használom az új HTPC-t, kezdtem "belakni", Flirc-Harmony páros is teszi a dolgát, mire ezt tapasztalom:
2 napra ki volt húzva tápból a gép, majd mire a tápot egy kapcsolós hosszabbítóban ráadtam (gép bekapcsolás nélkül) a gép bootolni kezdett, majd leállt kb. 5s után. Bejön az ASRock boot képernyő, de a DEL-re semmit nem reagál, tehát nem tudok a Setupba bejutni, mert előtte egy relatív hangos HDD kattanás keretében kilövi magát. (A HDD egyébként elkezd felpörögni.)...és mindezt már vagy 5-ször eljátszotta...
Semmi extra nem történt vele (Openelec) SSH-ból mc-t használtam film másolásra Media könyvtárba, valamint a 2 napos táp elvét előtt a Setupban beállítottam, hogy USB/keybord-ra ébredés engedélyezve legyen.Van bármi ötletetek? Kicsit para a jelenség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Kés topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox Series X|S
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Metal topik
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3143, 96% Akkumulátor
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest