Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Enszuke
üzenetére
Ahonnan én töltök, ott minden film, ami felkerül 1080p-ben, az felkerül 720p-ben is. Te jobban tudod? Te is onnan töltesz? Nyilván nem, mert akkor tudnád, h így van ... akkor honnan?
Ez egy komplett gép, amiben 2.2-es cerka van, és azért tettem fel egy látszólag egyszerű kérdést, h hátha van vkinek tapasztalata konkrétan azzal a cpu-val, amit bele lehetne tenni az adott konfigba max. Most sem értem, h erre miért kérdeztél vissza blue ray, 1080p meg hd m2 témában, amikor erről szó nem volt (ha lenne egy eladó htpc-d, azt hinném, h azt akarod elsózni mindenáron, de nyilván nem így van :-) )
Ki lehetne próbálni persze, de ha még sem megy, akkor az 5-7 ezer forintos kiadás felesleges volt nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest