Új hozzászólás Aktív témák

• Kutykurutty

csendes tag

válasz Vladi #3185 üzenetére

hello
    én elsősorban HD lejátszáshoz és felvételhez készítettem egy HTPC-t,HD video szerkesztéshez lejátszáshoz, felvételhez egy blackmagic intensity pro kártya került bele.A ház adottságai miatt csak mATX alaplap jöhetett szóba ASUS P5K-VM (legalább van rajt még 2db PCI) ,Q6600 négy magos processzor,VGA passziv hűtéses ATI X1300,Creative XtremeMusic hang kártya,2GB memoria,egy külön RAID vezérlő 4db SATA HDD-vel ,a 64 bites vista egy 80Gigás Raptor HDD-én ketyereg(jó hangos) Komoly falat tömörítetlen full hd video felvétele és kezelése főleg merevlemez problémák miatt jó ha van 100-110MB/s sebesség min.,nálam RAID-0 szinten van 4 sata vinyo a HD szerkesztő kártya mérései alapján kb 100MB/s olvasás,és 90MB/s írási sebességet ér el ezzel tömörítetlen full HD még mindig nem 100%-ban megy ebből 1 óra felvétel 1920x1080-ban 400GB körül jönne ki,a RAID-0 által naggyából 2x sebesség növekedés a két sata vinyónál épp hogy nem elegendő még tömörítetlen full hd felvételhez lehet más tipusu vinyokal már menne.De ez nem is baj hiszen ez nagyon brutál 1 óra 400GB ezért MJPG tömörítést alkalmazva valósidőben Blackmagic (HDMI kimenet van és bement a blackmagic hdmi kimenetén megnézett full hd felvétel nagyságrendekkel jobb mint a windowsos lejátszók képe)ezt megoldja tökéletes felvétel készül még így is nem vettem észre minőségromlást.Az egész kütyü egy zongoralakk fekete házban van,van egy fekete iMON keijelző is még elöl benne.na ennyit most majd még írok róla

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés