- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quelrin
csendes tag
Sziasztok,
Én szeretnék magamnak egy olyan kis gépet, amire rá tudom tenni a Mybook-om, tudok rajta letölteni és a tv-re kötve hd filmeket tudok nézni vele(ha lehet win fusson rajta). Nézegettem a barebone pc-ket, de sajnos nem tudom eldönteni, hogy ezek alkalmasak-e ilyesmire (pontosabban a hd lejátszásra akadásmentesen). A lényeg az lenne, hogy kis helyen elférjen, ne fogyasszon sokat (24/7-ben menne), valamint ez végezze a videó lejátszást és ne a tv (elég régi és az mkv-k felét nem játsza le vagy hangot nem játszik és az istenért sem akar rajta frissülni a firmware...
)
A Foxconn nt-ket nézegettem, hogy azoknak a méretei tetszenek és tök jó lenne, ha így menne a dolog.. Kb 50 körül szánnék rá.
Van ilyen készülék?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest