- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- icemad: Melyik vpn-t? Help please...
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tozso76 #26369 üzenetére
De sajnos szükségem lenne mindkét kijelzőre, ill. ez csak akkor, amikor megy a gép, valaki filmet (mesét) akar nézni és én meg folytatnám a dolgomat a gépen. Szerintem egy mai PC-nek ezt gond nélkül tudnia kellene kezelni. Ez az elvárásom.
Intel integrált VGA-m van, HD4600-as, szóval se ati, se nvidia.
Más:
Ma észrevettem, hogy ha a monitor egyik USB-jébe be van dugva akár egy kábel is, akkor a képernyőkímélő után az egeret megmozgatva ugyan az a hibaüzenet fogad a monitoron, mintha nem ismerné föl a gép....
Lehet köze a monitorban lévő USB Hub-nak a problémához szerintetek? (A monitor van távolabb a géptől, ezért a monitor USB bemeneteire dugtam a billentyűzetet és az egeret + van még két szabad USB a monitor oldalán.)
A végén lehet az lesz, hogy csinálok egy célgépet csak mozira, zenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest