- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
beencee
őstag
válasz
sirály12 #229 üzenetére
Mondjuk biztosan unalmas vagyok, hogy mindig a meedio-val jövök, de.
Én egyből a meedio-val (leánykori nevén myHtpc) kezdtem a htpc-s pályafutásom, de amikor egyszer kipróbáltam utána a MediaPortal-t, alig működött valami és borzasztóan primitívnek hatott az egész.
Én most tesztelem az asztalon a fentebb említett új cuccot és miután az XP és vidéke települt, a meedio, a meedio TV, majd 18 add-ins telepítése (HDTV theme, távirányító, TV és PVR funkciók, internetről folyamatosan töltődő hírek 3 újságból, időjárás, e-mailek, internet böngésző, netrádiók, torrent kliens, off-line filmek, közel 5000 mp3, 230 on-line film, 3 GB-nyi fénykép, receptgyűjtemény, skype kliens, contact adatbázis Outlookból, játékok, wikipedia integráció, stb.) kb fél nap alatt felment, minden működik. Nyilván van, amit még csiszolni kell rajta és persze még nincs kész, meg néhol még angol, de minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest