- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcias
őstag
válasz
beencee #1965 üzenetére
Hm.. most elgondolkodtam
Hogy tisztázzuk a dolgot, a HTPC a nagyszüleimnek lesz (modern idősek, nemtom ismerős-e vkinek)
A felhasználási terület főként a ''netezés a nappaliban'', illetve filmletöltés/lejátszás lenne, meg persze filmnézés (akár HD is), és a tv-ről való rögzítés. A hangkártya valóban fölösleges, már kezdem belátni, még azt sem tudom, milyen hangfalakra lesz kötve, külön erősítő egyelőre nincs betervezve (de gondolom a digitális hangkimenettel a későbbi csatlakoztatás megoldható). Viszont, van egy régebbi 5.1-es házimozi, sztem egyelőre az lenne az erősítő, abban elég jó van. Szted erre jó a meedio? Én letöltöttem, és telepítettem pár plug-in-t, netezni elég jól lehet is vele, de az e-mail írásnál pl nemtom lehet-e csatolni meg ilyesmi.. Te, mint tapasztalt Meedio-használó, biztosan meg tudod mondani, hogy milyen tv-tunerekkel lehet jól használni, vagy esetleg egy listát, amiben bogarászhatok?Rémálmaimban jöjjön csak elő, hogy megveszem a 60ezres házat direkt azért, mert van benne alapból infra vevő és nem kell vacakolni külön adapterekkel, és ne ismerje fel
Remélem nem lesz evvel gond. Felvettem a kapcsolatot a Senerit nevű Antec forgalmazóval, és ott közöltek vele egy jó és egy rossz hírt. A jó, hogy van már Fusion 2, amiben távirányító is alapból van, és ha jól sejtem, egy nagyon profi Imon darab! A rossz, hogy beláthatatlan ideig nem szállítanak Fusionokat egyáltalán hazánkba (azért még máshol is utána nézek).
Igen, a HDD-n lesznek a tartalmak. Ha nem lesz hangkártya, akkor a fennmaradó összeget lehet, hogy egy halkabb HDD-re cserélném.. notisra nem gondolnék, mert állítólag jól meg van oldva a rezonancia-védelem a házban. A plusz videokártya sztem hasznos lehet HD filmeknél, illetve, ha esetleg vmi videokártya igényesebb alkalmazás befutna.. az új radeonok támogatják a HD filmeket.
A témák között azért voltak jók
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Formula-1 humoros
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Demót kapott a Lost Soul Aside
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest