- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NTX
tag
válasz
dabadab #15521 üzenetére
A második linkben Peak fórumtárs írta le, a crc és egyéb dolgokat.
Én még egyszer csak azt szeretném megkérdezni, hogy valaha csináltál A-B tesztet két HDMI vagy digitális kábellel vagy csak úgy gondolod, tapasztalat nélkül, hogy nem lehet különbség?
Engem nem érdekel a különbség oka, háttere, stb, de LÁTOM és HALLOM a különbséget! És nem csak én, hanem sokan mások is! Ezért linkeltem az avx fórumot. Ha ott felteszed a kérdéseid az okokról, biztosan kapsz rá szakmai választ is.
Részemről a vita lezárva, mert nem tudok mást mondani arról, hogy ha én tapasztalok valamit személyesen érzékszerveimmel (meg még rengeteg ember rajtam kívül is), akkor ne akarjon senki meggyőzni arról, hogy az nem lehetséges. Továbbra is azt tudom ajánlani, hogy próbáld ki egy hifiboltban, vagy tesztelésre vigyél haza kábeleket. Az sem véletlen, hogy jelentős mennyiségű kábelt gyártanak, adnak el a drágább kategóriákból is, nemcsak az olcsóból.
Példának még itt van egy szaklapból egy hdmi kábel teszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Objektívek topikja
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest