Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

üdv mindenkinek, nekem olyan problémám lenne, hogy vettem egy Popcorn Hour Probox v8-at, és hát bár a filmeket viszi zökkenőmentesen, azért a hardver kevés sajnos, ami nálam annyit tesz, hogy jóformán csak feliratosan nézem a filmeket, sorozatokat, ilyenkor néha előfordul, hogy vissza kell pörgetnem egy kicsit. és hát ilyenkor van gond, mert lassan csinálja, körülményes, és néha amikor ilyenkor a visszapörgetés után újból play-re nyomok, már csúszik a felirat. roppant idegesítő. és bár mondom, a filmeket simán viszi, pörgetésnél lassú, várni kell, és nem lehet olyan pontosan és gyorsan pozicionálni vele, mint pl. az asztali PC-n egy komolyabb player esetében.

így olyan HTPC-n gondolkodom, amivel nem lennének ilyen problémáim.
    nézegettem az Asrock HTPC-s lejátszóit, köszi, szép és jó, de 130-200 körül, között jönnek az új modellek? nah ne már.

Nincs valami költséghatékonyabb megoldás? még a méret sem lenne lényeg, esetleg ha tudna valaki valamit ajánlani. nincsenek nagy igényeim, nem kell wifi, nem kell 3D, csak legyen 1-2 db USD bemenet rajta, és zökkenőmentes legyen sebességre. (pörgetés, lejátszás, ne érezzem, hogy szenved a gép.)

Előre is köszönök minden tippet! :)

ui: esetleg sima médialejátszó is jöhetne, nem tudom itt a fórumban kinek mi jött be. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés