- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
madgie #13511 üzenetére
Lehet rajta segíteni, persze, hisz pont ilyesmik vannak bekapcsolva alapból, élesítés, színkorrekciók. Csak végig kell próbálni és ami megfelelő az egyéni ízlésnek azt bekapcsolni.
Mondjuk amennyi alapból rá van kapcsolva (szinte minden) az szerintem is többet ront, mint használ. Ezért írtam, hogy én is a kikapcsolással kezdtem, ill. hogy ránézésre feltűnt, szóval ilyenek miatt nagy különbségek lehetnek két eszköz képe között. Akár azért, mert nincs használva vmi ami tényleg jó lenne, akár azért, mert alapból bekapcsolnak minden sz*rt.
Szóval emiatt nem érdemes a boltba rohanni másik lejátszóért. Már ha HTPC-ről van szó és állítgatható a kimenet ilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- YouTube
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology NAS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15AHP9 15 FHD notebook - R7 8845HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest