- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
madgie #13511 üzenetére
Lehet rajta segíteni, persze, hisz pont ilyesmik vannak bekapcsolva alapból, élesítés, színkorrekciók. Csak végig kell próbálni és ami megfelelő az egyéni ízlésnek azt bekapcsolni.
Mondjuk amennyi alapból rá van kapcsolva (szinte minden) az szerintem is többet ront, mint használ. Ezért írtam, hogy én is a kikapcsolással kezdtem, ill. hogy ránézésre feltűnt, szóval ilyenek miatt nagy különbségek lehetnek két eszköz képe között. Akár azért, mert nincs használva vmi ami tényleg jó lenne, akár azért, mert alapból bekapcsolnak minden sz*rt.
Szóval emiatt nem érdemes a boltba rohanni másik lejátszóért. Már ha HTPC-ről van szó és állítgatható a kimenet ilyen módon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged