- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kollDani
csendes tag
válasz
beencee #1332 üzenetére
Szia beencee! Köszönöm válaszod. Idő közben már találtam két csúszócsapágyas 6 cm-es Chieftec (af-0625s) ventit, a Chieftec egyébként ezt ajánlja a házához - a cs01b 13 cm magas, hátra két 6 cm-es ventit terveztek be. Szerintem ez igen jó megoldás, mert így egy szélesebb sávban tudják együttes erővel kihúzni a meleg levegőt, ráadásul sejtésem szerint épp a ventik szomszédságába kerül a PCIe 16x-es bővítőhely, és gondolom egy videokártyának ez nem utolsó szempont, pl. ha passzív hűtésű.
Nagyon-nagyon sokat segítenél, ha le tudnád tömören írni, hogy hogy oldható az meg, hogy a ventiket 5V-n járatod. Helyzet nálam: van a tápról lejövő két Molex csatlakozóm, amikre úgy egyébként szükségem sincs, mert csak egy optikai meghajtó lesz pata-s. Szóval arra gondoltam, hogy minthogy a ventiknek is van Molex csatlakozójuk, ezt így valahogy össze lehetne hozni, meg hát ott van 5V is, csak hogy magyarázom el a ventinek, hogy a 12V-t ne vegye figyelembe. Tudsz esetleg ajánlani vmi átalakítót, amit valahol meg is lehet venni, ami vagy egy vagy két a tápról lejövő Molexes csatlakozójú kábelről 5V-n tudná tartani a két ventit. Ja, van a ventiknek 3pines alaplapi csatlakozójuk is, ha ez lendít vmit a dolgon.
Bocs, hogy ezzel terhellek, de elég reményvesztettvagyok, miután tapasztaltam, hogy a kereskedők csak néztek, amikor ilyet mondtam, hogy 5V-on járatni, semmi ötletük nem volt. Persze biztos van olyan kereskedő, akinek van, mert hát egy másik helyen, amikor 6 cm-es ventit kerestem ugyan ilyen döbbentek
voltak.
Ha lenne ötleted, és megírnád, előre is nagyon szépen köszönöm.
Üdv:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Filmgyűjtés
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest