- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
válasz
labqabi #3955 üzenetére
Ha már ez a téma, nekem az elvárásaim pl az, hogy valóban oktassanak, tanítsanak. Holnap Analízis zh, semmit sem értek, mert kb ennyit tudott magyarázni a gyaktanár. Előző félévben Filipp tartotta nekem a matalapot, ő pl iszonyat jól és érthetően magyaráz, más mért nem tudja hasonlóan csinálni?
Meg ha már írtam, van-e valakinek esetleg valami jó anyaga, pl kidolgozott zh-k Anal 1 második zh-hoz?
-
Matthewus
őstag
válasz
labqabi #3955 üzenetére
Megnéztem az eltés honlapon az önéletrajzodat, hát akinek ilyen eredményei vannak az más szemmel látja a dolgokat, és nem képes annak a szemével látni a dolgokat, aki nehezebben boldogul. Szégyelld magad nyugodtan, ha akarod. Ez a baj a legtöbb magyar emberrel, nem beismerni, ha valami szar, és azon nem változtatni, de nem is tudom, hogy mit várok, amikor a legtöbb ember a múlttal hozakodik fel, nem azzal kell foglalkozni, hanem a jelennel. A múltból tanulni kell nem megismételni azt, és foggal körömmel ragaszkodni hozzá. Most baromi jó példákat lehetne hozni a politikából, de nem akarok még abból is vitát. A politika miatt olyan az oktatás, amilyen. Ha unjátok, amiket írok befejezem, beszélgessünk inkább pl. a Forma1-ről, még a végén a szívemre venném, ha még 1 ember szégyellné magát, a véleményem miatt.
-
Matthewus
őstag
válasz
labqabi #3955 üzenetére
Azt gondolok és azt írok, amit akarok. Nincs kedvem leírni ide, hogy milyen elvárásaim lennének az oktatási rendszerrel szemben, de nem ilyen kósza gondolataim vannak róla, hanem határozott elképzeléseim, hogy miben kellene változtatni. Majd egyszer unalmamba írok róla a logoutra. /Remélem ráér/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest