Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88
üzenetére
bbazsy jól keni a sulit...
de egyébként én meg nem szoktam elhinni az ilyeneket, mert nekem mindenki ezzel jön, hogy áh, nem készült semmit se sose és símán visz mindent, minden nap bulizik meg mellette vezérigazgató blabla... persze van pár jófejű ember, de hogy mindenki olyan full zseni, hogy semmit se készül és mégis keni vágja full 5ös egyetemen, persze puska nélkül, nem büfé-ruhatár szakon, azt én nem hiszem
főleg amikor 1-1 eredmény ki van plakátolva vagy netre téve valahová, ahol mindenki eredménye látható és látom, hogy ott figyeg neki a karó 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Poco F7 – bajnokesélyes
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát következtetésem az, hogy ő sem tanulta meg annó, ugye Bazsi? 
főleg amikor 1-1 eredmény ki van plakátolva vagy netre téve valahová, ahol mindenki eredménye látható és látom, hogy ott figyeg neki a karó