Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crystalheart

őstag

válasz Mawyx #2501 üzenetére

Nekem bérletem van, de megesett, hogy jött ellenőr, amikor még nem vettem meg az egyesítettet. (Hát pff, miért ne akkor éppen?) Én tényleg csak fogtam és odébbálltam. Annyian minimum vannak a villamoson, hogy ha középtájt állsz, eloldalazhass, és a köv megállóban simán leszállj.

De ha lyukasztani akarsz, szerintem az is ráér, ha gyanús alakot látsz. :D Én azért inkább megveszema bérletet, így mászatok metróval is, ha kell valahova.

raczger: nekem is másfél óra csak a járműn utazgatás, a gyaloglást még nem is számoltam bele. Napi 4-5 óra várakozgatástól függően az út! Tiszta időpocsékolás. Na ezért kell nekem laptop. Úgyhogy szerintem kicsit beszüntetem egy kis időre az egyetemet, és valami melóval összeszedek laptoppénzt, mert így még abban sem vagyok biztos, hogy végig tudom csinálni. Minden percem fontos, hát nem csak és kizárólag matekot akarok én tanulni egy rakat évig...

• nickwearby

tag

válasz Mawyx #2501 üzenetére

BKV bérlet rulez!
    lyukasztgasson a hóhér...

Egyébként meg nem tarthat fel,
    szálljon le veled abban a megállóban, ahol te is,
    (az a munkája amúgy..).
    Én simán hívtam volna a rendőrt, ha megpróbál fenntartani,
    mert ahhoz nincs joga.
    Épp egy ilyen esetet még vettünk is anno büntetőjog szemináriumon.

Ott egy iskolássrácot ráncigált (!) az ellenőr villamoson,
    nem engedte leszállni,
    a szemináriumvezető (szem és fültanúja volt ) csak annyit mondott a görénynek, hogy "Nem szégyelli magát?"
    Erre elengedte. :DDD

Nagy az Isten állatkertje.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés