Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

peterszky
őstag
Tőke mestert felnyomta valaki a HÖK-nél
 Kíváncsi vagyok ki lehetett az. - 

peterszky
őstag
Bazsinak

- 

peterszky
őstag
válasz

nickwearby

üzenetére
						Minimális informálódással a gyakorlatvezető kérdés kipipálható

Mawyx: http://petersky.web.elte.hu/numerikus_modszerek/gyak6/
 - 

peterszky
őstag
válasz

nickwearby

üzenetére
						Igen, hallottam, hogy most már valamit bevezettek, mondjuk nem nagy táv a következő megálló, ha valaki bliccelni szeretne.
 - 

peterszky
őstag
válasz

nickwearby

üzenetére
						EA mindig ilyen lesz EAF-ból.
 - 

peterszky
őstag
válasz

nickwearby

üzenetére
						Nekem még gyakorlatom sem volt ebből a tárgyból, csak bemutatásra kellett menni
 Kőhegyi Powaa, igaz Bazsi?  
 - 

peterszky
őstag

nickwearby: mostanában így tanítják a tömb deklarálásokat? Mert én még ilyet életemben nem láttam még
 (még elsős programjaimat is elővettem)szerk:
int main()
{
int N;
int h[N][7];Itt alapból elszáll, mert N-nek még nincs értéke, ha van akkor is valami memóriaszemét. És ezt próbálod felhasználni a tömbnél, ami nem szerencsés. Ezután a rész után olvasod csak be N értékét, a tömböt csak utána kéne létrehozni, mindjárt meglesem, úgy megy-e, mert lefordul, szintaktikai hiba nincsen. (láttam CodeBlocksot használsz, ezért én is abban néztem)
 - 

peterszky
őstag
válasz

nickwearby

üzenetére
						Nem jelenik meg a forráskód, nem tud kapcsolódni.
 - 

peterszky
őstag
Most jót nevettem. Eddig talán 3x voltam olyan helyzetben, hogy nem éreztem magamat biztonságban (több, mint 12 év alatt). Egyszer, amikor a Várszegi vonult ki a klub életéből. Itt talán szurkoló meg sem sérült, csak az ellenfél edzője kapott egyet. Aztán volt az egyik UEFA Kupa meccs, amikor a Millwall jött Budapestre. A metróban szó szerint tele volt a gatyám, mert jöttek az angolok (egész Angliában a Millwallnak van a leghírhedtebb bandája). És volt az egyik meccs, amikor rendőri túlkapás volt, így majdnem nyeltem egy kis könnygázt, miközben mentem le a metróhoz. És egyik esetben sem történt bántódásom. Szóval nem olyan

- 

peterszky
őstag
Úgy látom, nagyon nem kell neked ez a memóriakártya

Holnap akkor gyere fel MI laborhoz, ott leszünk olyan 9.40-50 körül. - 

peterszky
őstag
Holnap erős csoda kéne számháló zh-hoz
 Főleg most, hogy sikerült socket prog. zh, azt el se mondom, hogy mire kaptam jegyet  
 - 

peterszky
őstag
Meglett anal zh, igaz nem egy sikertörténet, de legalább megvan
 Számháló sanszos, hogy ceka lesz  
 - 

peterszky
őstag
Mekkora az az írás Bazsi!

(Tőkés) - 

peterszky
őstag
Num EA helyett csináltam inkább ASM beadandót: buborékrendezés szövegre
 Kész is lett szerencsére, lassan számháló gyak, az jó lesz  
 - 

peterszky
őstag
Odafelé én és pár barátom megvette végig a jegyet. Hazafelé, bár hihetetlenül hangzik, a rendőrség befenyítette a MÁV-ot, hogy nem érdekli őket a dolog, időben haza akarnak érni, így is úgy értük el a csatlakozást Miskolcon, hogy éppen maradt időnk a felszálláshoz (különben még ott is várhattunk volna +1 órát a következő vonatig, ami nem IC lett volna). Így értem haza este 10-re. Különben talán éjfél lett volna.
Amúgy nem szoktam bliccelni

- 

peterszky
őstag
Hozzám is megérkezett egy új háziállat

katt - 

peterszky
őstag
válasz

nickwearby

üzenetére
						Itt nincs off
 Meg olvasni se igazi ezt a szürkét  
Egyszer kéne tolni egy grillpartit. - 

peterszky
őstag
válasz

nickwearby

üzenetére
						Amíg nem lesz belőle pörkölt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

peterszky
őstag
Is it christmas?
 (miket vált ki emberből a num  
 ) - 

peterszky
őstag
Tetszik az ösztöndíj táblázat, még az én halovány 2,4-mel is egész elfogadható $-t kapok

- 

peterszky
őstag
Ha valaki jót szeretne tenni velem (és fent van az ncore oldalon
 ):
Kéne a Discovery Futball Huligánok sorozata, a fent említett helyen ott van, ez tuti, csak ugye én nem vagyok fent
 Ingyenes oldalakon csak két rész van, az is spanyolul... Angol/magyar tökéletes lenne. Hálám is örökké üldözné a jótevőt  
 - 

peterszky
őstag
válasz

Crystalheart

üzenetére
						Hm, pedig Székely nagyon jó, sajnálom. Nem lehetetlen Rácznál sem, csak nekem, meg sok társamnak nem sikerült

"miféle szerzet ez a toprongyos izé"
Ezen most besírtam
 Először én is azt hittem, hogy egy takarító jött be a terembe, de pár perc alatt beláttam, hogy tévedtem  
Amiket írtál, az az alap, amin még meglepődni sem érdemes, majd figyeld meg, amikor téli szünetben leadja a maradék anyagot + 2. zh. Az lesz az igaz...
 - 

peterszky
őstag
Tripla órák nálunk is voltak, csak nem tanítási időben, hanem tavaszi szünet közepén...
Nekem kedvencem az első óra volt:
Bejött, turházott egy nagyot, köszönt, majd két ujjal elkezdte túrni az orrát, utána bemutatkozott. Talán az atlétára vetkőzés és szemünk láttára mosakodás se volt rossz. Persze a 3 órás gyak alatt annyi szünet volt, amíg kiment pisálni, addig mi csináljuk a feladatokat... - 

peterszky
őstag
válasz

Crystalheart

üzenetére
						Ejj, kifogtad talán a legrosszabb gyakvezt az egész egyetemen. Rácz mesternél én bevmat2-n voltam, első zh karó, másodikat már üresen adtam be, utána vittem is indexemet, hogy írja be a cekát. Előtte Székelynél 4-es bevmat1-ből, utána Burcsinál 4-es bevmat2 gyakon.
Borzasztó tanár. Ha nem tudja a csoport az ea anyagát vagy többet, akkor esélytelen a haladás, mert addig nem megy tovább, amíg nem kap választ. Érdemes könyvet vinni, mert abból is elfogadja, ha fejből nem tudja valaki. Nálunk a csoportból 3-an mentek át 2-sel. Írása olvashatattlan, zh sort is kézzel írja. Zh-ban olyan példák többségben, amikről gyakon szó sem volt.
 - 

peterszky
őstag
A szkennert?

- 

peterszky
őstag
Ejj, ma Tőke úgy szétoltotta Lukovszkit, mint a franc

(gyakon, persze Lukovszki nem volt ott, lehet nézett volna nagyokat 
 ) - 

peterszky
őstag
válasz

nickwearby

üzenetére
						Pállal én csak zh-n találkoztam, mint felügyelő, akkor nem volt szimpi, amúgy is Csörgő az isten a numanal tanszéken
 De legalább már hallok róla pozitív visszacsatolást is.Székelynél kérdezz bátran, akár úgy is, hogy azt mondod neki, nem érted az egészet. Megáll és addig mondja, amíg meg nem érted. Viszont azt nem szereti, ha később kérdez az ember, mert akkor vissza kell menni a korábbi feladathoz, az meg nem szerencsés. BevMatból csak 2. részhez van megoldással feladatsor.
 - 

peterszky
őstag
Milyen kicsi a ketrec.

Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Xbox Carbon Black controller

- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)

Mondjuk fő használata a balatoni horgászatnál volt, oda nem is kellett minőség.

Kíváncsi vagyok ki lehetett az.