- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skoda12
aktív tag
TDK-val jól haladunk. Egyedül kezdtem dolgozni rajta, aztán kalorimeteres társaság is becsatlakozott, mert hasonló a témájuk és egy program tudja most már a két generátor feladatát. Paraméterezhető szinte minden, a geometria, az anyagok, az energia, szűrések. Van algoritmusunk arra, hogy a főbb nagy energiájú részecskék útvonalát megtaláljuk, az összes részecske hitpontjainak koordinátái alapján. Nemrég kezdtünk neki a rekonstrukciós programnak. Holnap megyek kfki-be, Veszter mond algoritmust a problémára és keddre kész lesz az is. -
skoda12
aktív tag
Nincs bajom az R szériával sem. Otthonra akartam egy notit, mert az asztali gép nem bírja a gyűrődést (vinyó haldoklik, ram kevés, emiatt nem lehet rajta pl netbeans-szel dolgozni, bővíteni már nem éri meg, ja és crt monitor van hozzá
). Ha már új noti, akkor gondoltam, hogy T-s jobb lenne, mert erősebb procikat raknak bele. De valószínűleg egy R-es gépet fogok így venni.
-
skoda12
aktív tag
Belépőkártyát kapott akinek nem volt, megbeszéltük, hogy hétfő,szerda és esetleg pénteki napokon találkozunk. Kialakultak a csapatok, elindult mind a négy téma. Én a pht-n dolgozok. Mindenki megkapta a feladatát hétfőre. Majd valamikor lesz egy levlist szerű rendszer, ahol elérhetjük egymást, ha valakinek valami nem megy. Egyelőre ennyi fért bele.
-
skoda12
aktív tag
ELTE-es ip kell, hogy beengedjen, ezért én úgy csináltam otthonról, hogy ssh nev@pandora.inf.elte.hu és itt ssh nev@eszakigrid72.inf.elte.hu. Nem tudom van-e rá más megoldás, mert így a fájlokat először pandorára kell feltöltenem és csak onnan tudom gridre.
Melléknévragozás is bosszantó volt. -
Mawyx
őstag
Az a baj, h belerohad az ember, 1-1 tekerés után azonnal lehet cserélni, ezért nincs sok értelme felvenni, mindamellett rém kényelmetlen, több réteg, több hajtás, jobban nyomja a felszerelést.
Tegnap mondom nagylegény vagyok már, leszedem az ülésvédőt, vagyis fenékvédőt, azt a zselés ülésre rakható puha izét. Pár km után raktam is vissza.
A váltóm nem tökéletes, egyrészt nem pontos, másrészt nem jó helyen áll sose a terelő és súrlódik ahogy hajtom
-
Mawyx
őstag
aszonta nekem egy megrögzött sátorozó, hogy olyan kell, aminek van elöl ilyen kis teteje, sokat jelent, ha tényleg esik, így ha már csak rágondolsz, h ki kellene menni a sátorból, már dől be az eső.
Mindenképp nézd meg élőben, bújj bele.
Én is 3 személyeset vennék, de max 2 fő részére, mert kell hely a csomagoknak is. -
Mawyx
őstag
Sátorból is csak teszkósom van. Voltam egyszer sátorozni, de akkor azt mondtam, soha többé
Eső volt, az meg kegyetlen sátorban, pláne abban, ami nekem volt. Aszonták 2rétegű kell és akkor nem olyan szörnyű, mert nem nedvesedik át az egész, csak a külső réteg. De dugom ki a lábam, minden sík víz körülöttem...
Azóta már nézegettem Decathlonban, hogy beruházok egyre, mert vmikor jóljön, de nincs kilátásban semmi, így fölösleges. De imádom az ilyen cuccokat.
Decathlon előtt ki van állítva egy rakás sátor, bele lehet bújni, ki lehet próbálniKörbeolajoztam megint a bicajt, remélem már jó lesz.
Ha a láncot lazának érzem, melyik csavaron kell merre tekerni? -
Mawyx
őstag
Én is mindig nézegetem őket, nekem csak gagyi van. Van egy régi szögletes, azért szeretem, mert ágytakaróvá nyitható
, van egy eszement vékony múmia, teszkós sátorhoz adták: sátor+2hálózsák volt 3eFt, mondom annyit megér, nyáron szobában azt használom. És van egy terepszínű katonai shopból, ez vastag múmia, de szobában télen kevés
. Most még ebben alszok+egy nagy dunyha van a tetején
Reggelente már kicsit meleg, néha lerúgom magamról a takarót a tetejéről.
A múmia nagyon kényelmetlen, de az tartja a hőt.
Sátorozni mész?
Mennyire vagy fázós?
A 10fokos talán jobb, ha meleged van, kidughatod kezed-lábad, de ha meg kevés, akkor azt nehezebb megoldani, kell egy plussz takaró rá, vagy alváshoz kényelmetlenül be kell öltözni. -
proof88
addikt
majd az lesz h kiszedem és asztali gépre rákötöm és ott megnézem, mit produkál...
de egy sims nagyon kifog egy asztali gépen is, mert ha a crysis meg egyebek elmennek folyamatos képpel, ez akkor sem megy, mert akkor is beakad, ha körbeforogsz a házad körül meg ilyenek... de már a sims2 is ilyen fos volt... radeon4870, 4 giga ram, c2q, stb... ez a játék masszívan használja a winyót, csak sajnos akkor is, amikor nem kéne... mondjuk van 50 fps-ed, megfordulsz a kamerával és 20 alá megymásnak is ilyen... és amikor hajat vagy nem tom miket akarsz választani, akkor is játék közben tölti be winyóról ezeket... naez laptopon annyit jelent, h kattintasz és várnod kell akár 5 mp-et is, amíg betölti... csak asztali gépen nem látszik meg annyira, mert vagy 2 raptor volt raid0-ban, vagy 1 velociraptor önmagában...
de az lesz mindenképp, hogy a hdtune eredményeit megnézem asztali gépre kötve is... ugye csak egy olyan átalakító kell, ha ide-s a winyó? ha sata-s a noti winyó, akkor semmi nem kell, semmi átalakító, ugye?
-
proof88
addikt
igazából blacket néztem, most aszittem a blue is 7200-as...
hát de olyan szerencsétlen lassú az a gép... öt évig indul el, 3 évig nyílik meg a sajátgép is pl... lomha nagyon... ha ismered a simset, akkor tudod, hogy játék közben is töltöget a winyóról és a kiegészítőkkel együtt már lomha lesz az egész... amúgy semmi spyware vagy ilyesmi, le van ellenőrizve meg én telepítettem, egyszerűen lassú, de kb ennyit is várok egy 5400-as winyótól... néztem hdtune tesztet és siralmas volt... jó tudom h nem a megszokott desktop winyóval van dolgom, de ez van... mondjuk lehet hülyeség amit mondok, de... a régebbi AMD/ATi chipsetről nincs ilyen, hogy lassabbak a winyó sebességek velük? mintha láttam volna egy tesztet és ott lett volna különbség bizonyos amd-s noti chipsettel merevlemez benchmarkban, de komolyabb eltérés...
egyébként múltkor néztem egy tesztet, ott érdekes volt h a 7200-asok nem is melegedtek annyival jobban, mint az 5400-esek... mármint ezek mind noti winyók voltak...ssd nem megoldás, abból még nincs elég nagy méretű olcsón, ja és torrentezne a drága (
), szokott is... szóval ezért is kell a szabad hely... pff!
szegénynek egy acer travelmate 5520g-je van HD2400XT-vel és 2magos Athlon-nal vagy Turion, tudomisén, 1 giga rammal, anno én választottam, hogy tudjon játszani a sims2-vel... nos az én tesztprgijaim a Doom3, NFS: Most Wanted és a Flatout2 voltak... ezek nagyon szépen mennek is rajta... viszont a sims2 pár perc után lefagy.
próbáltam más driverekkel is, nem volt eredménye, úgyh nem kicsit éreztem szarul magam miatta... de most mit tehetek? Az a 3 játék jól ment, a sims2 meg pont fagy... nem volt túlmelegedés vagy ilyesmi se... mondjuk meg is van a véleményem a készítőkről, mert egy über-desktop gépen sem megy olyan szépen, ha fel van rá rakva az összes kieg... sokat tölt, még játék közben is... jó persze ez nem egy fps vagy szimulátor, de akkor is... start. játékok sem töltenek így...
most a Sims3-ban reménykedtem és igen, ez megy neki fagyás nélkül, úgyh azért örülök... de én már eleve mondtam, h jobban járna desktop géppel, de mindenáron laptopot akart... ehh már minden tini csaj ezt akar pff... közben sehova nem hordja!!! nyugodtan lehetne desktop gép is... jó persze kényelmes ágyból netezni, de áhh... azon mosolygok, amikor a fürdőszobába is magával viszi ehh... anno akart hordozható dvd lejátszót, de egyetlen amit kinéztem és úgy gondoltam h tényleg jó, az nem volt kapható mo-n és már karácsonyra be se lehetett volna hozni, később meg megint nem volt pff... aztán kitalálták h laptop, végül is hordozható dvd lejátszó és persze laptop is...
na jó, nem dühöngök... de azért elvártam volna, hogy a sims2, a kedvenc játéka ne faggyon... amúgy eredeti a gém... na mindegy... sims3 megy és kész. -
proof88
addikt
jah én vagyok az, tudom...
45-nél már eléggé húztam hassal lefelé magam, de annyi volt a maximum sík úton... mondjuk nem volt elég hosszú az út és paráztam, nehogy legyen az úton vmi váratlan bukkanó vagy ilyesmi.
szerk.: jajj látom 320-as Scorpio Blue-d van... akkor már megkérdezném, gondolom alapból más winyó volt, amit leváltottál? Mennyivel jobb ez? Ugyanis bnőm húgának a laposában szeretnék majd winyót cserélni, jelenleg 5400-as, 80 gigás asszem Hitachi van benne, és 320-asra gondoltam, WD Scorpio-ra vagy vmi hasonló méretű Hitachi / Seagate-re... nos az biztos, hogy érezhetően gyorsabb lesz a rendszer, egyrészt a 7200 rpm miatt, másrészt a nagyobb adatsűrűség miatt... viszont nem tudom, te találtál anno hang teszteket valahol? Mert érdekelne a hangok különbsége is, a zajszint... azért én hallom a jelenlegi winyóját, egy 7200-asnak meg gondolom nagyobb a hangja még akkor is, ha noti winyó... vagy nem mérlegeltél és csak úgy megvetted a scorpio-t, az "úgyis jó" alapon?
meg majd ramot is kell rakni bele, mert csak 1 gigája van, aztán így a sims 3-ra sokat kell várni, ha játék közben alt+tabol... -
proof88
addikt
hmmm értem... mondjuk én annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz... ha lenne bicikli szimulátor pc-re, lehet értenék hozzá... de amúgy nem
F1-es szimulátor van, nagyon imádom azt a sok paramétert, amit állítani lehet, de biciklihez nem értek... pedig gondolkodok, hogyan lehetne csökkenteni a légellenállást, persze ha már-már feküdnek hassal, az segítene, de elsősorban az érdekelne, hogyan lehet a bicikli légellenállását csökkenteni... mondjuk gondolom sehogy...
-
proof88
addikt
mondjuk 1 bordóval jobban félnék... de ha másikkal használod, akkor már nem... az is 1 érv a 2 különböző lakat mellett h általában 2 külön szerszám kell hozzájuk, viszont ált. csak 1 van a tolvajnál...
közelebb van a tengelyhez, ezért kisebb a sebessége ezt hogy érted??
1ébként értelek én és sztem nekem is tetszene a tárcsa fék, de már maradok ennél, fékre már nem akarok költeni, meg bicóra sem már igazán, csak ha valami elhasználódott...
szerk.: talán Nagykörúton egyszer vki elflexelte a saját lakatát, mert beletört a kulcs vagy vmi ilyesmi... a közeli Pannon üzletből jött az áram hosszabbítóval, aztán az utcán flexelt, senki nem szólt rá... de ez így megy, forgalmas helyen sincs nagyobb biztonságban a bringa, Deák téren is volt teszt, csomó ember és senki nem szólt rá a csávóra, aki a saját bringáját lopta el, erővágóval vágta el a spirált, max. 2 ember nézte, de nem szóltak... így megy ez... ha én ilyet látnék, ráüvöltenék h "takarodj onnét" v ilyesmi, aztán elfutna vagy valami lenne, legrosszabb esetben kiderülne h tényleg övé és beletört a kulcs v ilyesmi...
ja és ha vhol otthagyjátok a bringát és vki rálakatol, akkor az valószínűbb h lopás akarl enni, mintsem véletlen rálakatolás... bevett szokás h rálakatolnak, így ha visszajösz, akkor nem tudsz mit kezdeni, egy idő után elmész a dolgodra és ezután, több idővel gazdálkodva szedik szét a záradat... gondolom komolyabb záraknál érvényes ez, volt már ilyen, több is!
-
proof88
addikt
nem zavar, elején zavart, de megszoktam... de a lábam nem zavarja, csak meg kellett szokni... aztán a csomagtartó még nehezebb hátul, azóta stabilabb az első fékes megállás
de azt a csomagtartót cserélni fogom, 25 kg-t elbír, de úgysem viszek soha annyit rajta, szóval egy könnyebre fogom cserélni, nagyon hátráltat sajnos...
máshova nem tudom rakni az u-t, mert a tartó konzolokat sehova nem tudom felszerelni máshova...felni robbanás fékezéstől? én max elhajlásról hallottam, de az a felni olyan is volt...
szerk.: én még nem hallottam/olvastam olyat h bordo-t szétszedtek... csak annyit h megpróbálták elvágni, nem sikerült, csak a nyoma volt rajta... flexelni nem tom lehet-e... az viszont biztos, hogy pár perc alatt a bordo-t nem szedik szét... kis boltba beugrasz, arra biztos jó... erővágó nem szedi szét, talán a méteres... de többet nem tudok róla sajnos...
meg azzal is érvelt a szervizes, hogy a tárcsafék bentebbről próbál fékezni, ezért nehezebb dolga van, a v-fék meg a lehető legkülsőbb ívről, neki könnyű... az bitzos, hogy egy minőségi v-fék esőben is jó, mondom én shimano deore-ra váltottam, és sokkal jobb lett, elégedett vagyok, ennél azért vannak jobbak is... az viszont igaz h a tárcsa az igénytelenebb... mondjuk ezek között is van különbség, már alapjában ott is h van hidraulikus meg "sima"...
hátsó féket ritkán használok ja, de elmondom neked, hogy mikor van városban haszna... télen a jeges úton... főleg a bringaúton, amit nem takarítanak
olyankor általában áttérünk a hátsó fékre, mert ha az a kerék megcsúszik, azt lehet kontrollálni, de ha az első kerék megcsúszik ilyen helyen, az borítékolt esés... meg hát a rendőr bácsi megbüntethet, ha elkap 1 fékkel... igazából ritka az ilyen, de tavaly volt 1-2 hétig, amikor rászálltak a bicósokra, talán a 7. kerben... megállítottak, vázszámot felírták, és büntettek, ha nem volt valamelyik lámpád, ill. csengőd... nem csengő is ezér van h szabályos legyen... jó mondjuk bele lehet kötni mennyire szabályos az a sok fényvisszaverő... viszont ez szokás nálunk, a túlélésünket növeljük... meg a csengő jó akkor is, ha 2 másik biciklis vagy útban és nem tudod előzni őket, mert egymás mellett tekernek vagy a bringaúton mászkálnak emberek... persze ha nincs járda, hol menjenek? olyankor az úttesten előzöm meg őket, ha lehet, viszont ha járda is van és ennek ellenére mennek a bringaúton ill bringagyalogút bringás oldalán, akkor csengetek, tanulják meg h melyik az ő oldaluk...
-
proof88
addikt
nem értek a tárcsa fékekhez...
még sosem próbáltam... amikor megelégeltem, hogy esőben nem elég jó a fékhatás, gondoltam kipróbálom, de a szerelő lebeszélt róla, mert drága ahhoz képest, amire használnám, és inkább sáros környezetbe való... helyette egy shimano deore fékekbe fektettem és sokkal jobb már esőben is, jobban meg tudok állni az autók mögött, ha szakad...
egyébként sok szervizben nem értenek tárcsafék szervizeléshez, ennyit tudok... mintha criticalmassen olvastam volna egy topicban, valaki ajánlott anno egy jó szervizest, aki ért hozzá... szoktad olvasgatni?Mawyx: na most az kétfajta cucc, a fehérek azok fényvisszaverős textil, vagy valami ilyesmi, ilyenek vannak a fényvisszaverő mellényeken (kukásmellény)... ezeket a Röltexben vettem, Röltex van Westendben vagy Duna Plazaban, de ha rákeresel, biztos találsz máshol is... egyébként ezek nincsenek ráragasztva sehova, akkorákat vágtam, hogy körbeérjék a vázat/kormányt/akármit plusz még 1-2 centi és szigszalaggal, ill. pillragasztóval van összeragasztva a végük, de magához a biciklihez nincs ragasztva, szóval nagyjából forgathatóak a vázon is, de azért nem mozognak el... időjárást viselik is...
A többi szín, sárga-piros azok viszont matricák, szintén fényvisszaverősek, ezt hmmm... a bolt nevére nem emlékszem... a Rákóczi térhez közel, a Déri Miksa utcában van egy bolt, sarkon van, vagy a Víg utcai vagy a Tolnai vagy a Fecske utcai kereszteződésnél, ahol ilyenek vannak, ott vettem méretre vágva, aztán magam itthon tovább vágtam... -
Mawyx
őstag
laza vagy
sztem még nem láttam a bringád, milyen gép?
el fogom cseszni ezt a vizsgát, nem tudok odafigyelni, bármit csinálok, ami nem tanulás
4nap vajon mire elég kb, ha megnyomom a dolgot? mondjátok, hogy 4 nap alatt meg lehet váltani a világot is, különben buktam a dolgot
-
Mawyx
őstag
-
-
Mawyx
őstag
Az olyantól a pofám leszakad, ahol apuci menő vállakozó, de a gyerek sír-rí, hogy szegény minimálbéresek, megy szoctámért első a sorban meg koliigénylésnél is, de kint merdzsóval várakozik apuci a cuccokkal és vizsik befelé a méregdrága felszerelést, aztán mivel pénz van dögivel, ő lesz a menőcsávó, aki minden éjjel bulit tart és nem kannásborral... Szemetesnél kannásboros palackot nem látni ám, de drága viszkisek azt igen, de azért koliban kell lenni, meg a többmillás sportmotort brummogtatni a koli előtt, mert szegénykémnek albira nem telik, drága volt a motor+benzin...
Na most mindenkit jól kiosztok
Nem kell vkinél takarítani?
-
skoda12
aktív tag
Átlag megvan ( kredites 4,93 első félév, most 4,79 + hátra van egy bevmat2 vizsga), vizsont nekem sincs középiskolai versenyeredményem, meg nem vagyok biztos abban sem, hogy ezt az átlagot tartani tudom a későbbi félévekben is, mert szeretnék 4. félévtől melózni egyetem mellett.
-
Mawyx
őstag
Azért nem használt étolajra gondoltam, hogy maradványos legyen.
Első szervízen is volt, de mivel kb összesen nem tudom de max 5km van a gépben, így nem vittem többé. A többi szerviz már km-hez volt kötve, ajánlva és láttam az sose jön össze, mondták, hogy ne időre hozzam, ők ott besaccolták, hogy hány km kb mennyi idő alatt jöhet össze, de nem erre gondoltakállásában nyikorgósodott be.
Körbenézek akkor a laborban (olajlabor), csak vizsgák miatt nyögvenyelős lesz, húzódik majd így, ha étolaj nem jó rá.
Nem is tudom miből áll ez a kis teleszkóp, mi tudott benne benyikorgósodni egyáltalán. -
proof88
addikt
Amúgy rájöttem én is, hogy a tea hiányzik nekem! Ugyanis én középsuliban is azt vittem már magammal és egyetem első félévében is az volt, viszont valamit összeszedhettem vagy lelkileg volt gáz, de sokszor hasmenésem volt meg égett a gyomrom... pontosabban először hasmenésem volt, de csak akkor, ha korán keltem, ez ment egy ideig, aztán elmúlt és helyette égett a gyomrom, mint állat. Sokszor a 4-6-os villamoson is úgy álltam, hogy nagyon érzékeny voltam a bukkanókra, mert a gyomrom megérezte azt is, meg hányingerem volt... évfolyam zh-n is volt belőle gond: rámjött a hányinger és qrvára paráztam h remélem nem fogok hányni, de nem akartam kimenni, mert meg akartam csinálni a zh-t. Aztán ott volt a szendvicsem, csipegettem belőle, az volt a legrosszabb, mert amikor a számba vettem egy darabot, még jobban rámjött, de aztán 1-2 falat lenyelésével jobb lett a helyzet... Meg péntekenként barátnőmnél voltam és délután együtt szunyókáltunk, aztán erről is leszoktam, mert előtte éhes voltam és ettem, viszont evés utáni lefekvés délután nálam heves gyomor égést eredményezett. Egyszer így lettem nagyon rosszul nála, égett a gyomrom és remegtem is... de szerencsére 1 óra alatt elmúlt... Na én ekkor álltam le a teával, mert valamennyit rontot a helyzeten, és ugye az savas, mármint csersav tartalma van, okozhat gyomorégést, persze a rosszulléteim nem amiatt voltak, csak én akkor álltam le vele. Azóta van az kb, hogy iszonyatosan álmoska vagyok... nagyon elszoktam a teától, ezer éve nem ittam... asszem visszaszokom rá megint.
Egyébként már nincs gondom hasammal se, gyomrommal se. De akkoriban voltam orvosnál vele, teszteket végeztek (emlékszem egyszer egy ilyen reggeli teszt alatt, amikor fél óránként kellett fehér löttyöt inni, akkor tanultam architektúrák vizsgára), de odáig jutottunk, hogy valszeg lelki dolog, mert hogy nem megy az egyetem úgy, ahogy kéne. De aztán téli szünet alatt nem kellett korán kelnem, és jobban is voltam, csak vizsgákra jártam. De akkor már kigyógyultam belőle. 2. félév kész álom volt ezek után.
-
snow.man
tag
Jó nektek. Mondjuk nálunk minden számítástudományi tárgy (logika, fonya, bonyelm, hwsw, áfonya) eszméletlen nehéz. Ezek olyanok nálunk, mint nálatok analízis. Köszönhetően annak, hogy nálunk oktatnak a számítástudományok legnagyobb képviselői, Közép-Európában állítólag nálunk a legjelentősebb a számtud kutatás és oktatás. Sajnos...
-
Mawyx
őstag
-
skoda12
aktív tag
Én úgy értelmeztem, hogy a pem fájlokat kell majd feltölteni valahova, és onnan kapunk majd ideiglenes tanúsítványt alkalmanként. Böngészős tanúsítvány meg csak HunGrid VO regisztráció során lesz felhasználva. Meg mintha p-grade is kérne valami azonosítást. Oda még be sem regisztráltam.
arra esetleg nem emlékszel, hogy a szerverre mit hova kell rakni ?
Nem emlékszem, hogy megbeszéltük volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged