- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Ivqkzy-: 2. gépem
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
jah semmit sem érnek... a hátsók jók, mert látnak, de az elsőkkel nem sokat lehet látni sajnos...
a használható lámpák biciklire sajnos 10 felett kezdődnek... én mondjuk beáldoztam 45-öt rá, igaz nekem ez hobbim, amire költök, olcsóbban csak úgy tudnék kijönni, ha magam építenék lámpát, vagy megkérnék egy hozzáértőt, hogy csináljon...
viszont ez jó erős, és szerencsére sárgás a fénye az elődjével szemben... meg nagyjából jó a szöge is...
ugyebár ezeknél az is számít, hogy mekkora szögben szórják a fényt, meg a szín is számít, mert egy erős, de kék lámpával éjszaka nem olyan jó, mint sárgás színűvel, az kontrasztosabb képet ad (Neked).
Cateye HL530 asszem egy jó lámpa, de asszem pár hónap után lötyögni fog a rögzítője, akár el is törik... tavaly 12 körül volt asszem, viszont 20 körül már kaphatóak voltak az új generációs lámpáik, amik elég jók...
nézni kell konkurenciát is, Sigma pro lámpákat is csinál, meg általában vannak a gyártók web oldalain összehasonlító képek, hogy melyik lámpa hogy világít távolra, meg lehet nézni.
Talán csak erről a két gyártóról tudok, akik durvább lámpákat is csinálnak, a többi gyártótól még nem láttam erősebbeket.
Ja és persze sosem az számít, hogy hány db led van a lámpában... azért mondom a ledest a halogén izzóssal szemben, mert az viszont zabálja az elemet/akksit.
mondjuk én vettem egy fejlámpát is, mert az mégiscsak fenn van... jobban lát minden közlekedő, fényvisszaverő mellénnyel kombinálva már éjszaka sem mondhatja senki, hogy láthatatlan vagyok. 10 körül volt, ennek is 3 fokozata van, legerősebbel azért még látok is előre valamennyire, meg arra világít, amerre nézel... de alapvetően arra van, hogy mások lássanak engem. fel van hekkelve a sisakra, mondjuk nagyon hidegben elsötétül, asszem az elemek miatt lehet talán?egyébként tavaly egyszer megesett velem, hogy kb 25-ös sebességnél nem láttam egy fa ágát és beletrafáltam a fejemmel, szerencsére csak a sisak koppant, de az hátrébb is tolódott a fejemen... pedig előre néztem basszus, elhagyatott hely, este, ugrattam le a járdáról (ilyet tilos csinálni, csak akkor lehet, ha megbizonyosodtál róla, hogy NINCS autó a közelben) egy fa mellett és bumm... baj nem történt. mondjuk akkor még se fejlámpa, se erős lámpa nem volt, csak egy olcsóbb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- RAM topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- Acer notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Trollok komolyan
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest