Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nálam 106/64 volt pénteken, amikor nyafogtam, pulzusra mán nem emlékszem...
de ahhoz is lusta voltam, hogy kávét igyak vagy ilyesmi...
energiaitalt én is szoktam, de ritkán, mondjuk van amikor heti 3-szor, de van olyan hét, amikor egyáltalán nem... mondjuk a 250 ml-es red bullból 2 kell, hogy igazán érezzem a hatást, de éjszaka olyankor gondolkodni is tudok utána, az elmém is tisztul tőle... viszont ha kimegy a szervezetemből, akkor reggel hullaság van és 3.-at már nem szoktam lenyomni, van akinek megfájdul tőle a feje vagy nem tom, sok embert instabillá tesz, ha 1 nap alatt 2-nél többet iszik, persze van aki egy nap megiszik 1 litert is, de úgy gondolom abból, amit eddig olvastam, hogy rendszeres fogyasztás hosszú távon bajt okoz... ezért sem élek vele túl gyakran... mondjuk most megkívántam, szóval ma lenyomok egyet, múlt héten úgysem ittam és most is nyomott vagyok, pedig iszogatom a teámat...mondjuk én régen is ilyen voltam... a rendszeres cangázás, meg amióta csinálom a 100fekvőtámasz(.hu)-t, hát a több mozgástól nem leszek jobban... pontosabban jó edzeni meg mozogni, de a nap többi részében uolyan nyomi vagyok...
ja egyébként sok tea nem hülyít be kicsit titeket? én múltkor 1 liter után már folyton vigyorogtam este CS közben, pedig minden nap ugyanazon a szerveren játszok, de már azon vigyorogtam, ha megláttam egy embert...

Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X3D + Strix B550-A + 32GB Corsair Dominator + RX 7900 XTX NITRO+ 24G + 1200W 80+ plat
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Heatkiller Tube 100 D5 - full extra
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- DDC Pumpa kiegészítők: top, bottom (hűtőborda), tartály,
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest