Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- lionhearted: Telekom TV Mikrotikkel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gátoljuk meg játékaink halálát!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Hp T630 thin client, htpc
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nálam 106/64 volt pénteken, amikor nyafogtam, pulzusra mán nem emlékszem...
de ahhoz is lusta voltam, hogy kávét igyak vagy ilyesmi...
energiaitalt én is szoktam, de ritkán, mondjuk van amikor heti 3-szor, de van olyan hét, amikor egyáltalán nem... mondjuk a 250 ml-es red bullból 2 kell, hogy igazán érezzem a hatást, de éjszaka olyankor gondolkodni is tudok utána, az elmém is tisztul tőle... viszont ha kimegy a szervezetemből, akkor reggel hullaság van és 3.-at már nem szoktam lenyomni, van akinek megfájdul tőle a feje vagy nem tom, sok embert instabillá tesz, ha 1 nap alatt 2-nél többet iszik, persze van aki egy nap megiszik 1 litert is, de úgy gondolom abból, amit eddig olvastam, hogy rendszeres fogyasztás hosszú távon bajt okoz... ezért sem élek vele túl gyakran... mondjuk most megkívántam, szóval ma lenyomok egyet, múlt héten úgysem ittam és most is nyomott vagyok, pedig iszogatom a teámat...mondjuk én régen is ilyen voltam... a rendszeres cangázás, meg amióta csinálom a 100fekvőtámasz(.hu)-t, hát a több mozgástól nem leszek jobban... pontosabban jó edzeni meg mozogni, de a nap többi részében uolyan nyomi vagyok...
ja egyébként sok tea nem hülyít be kicsit titeket? én múltkor 1 liter után már folyton vigyorogtam este CS közben, pedig minden nap ugyanazon a szerveren játszok, de már azon vigyorogtam, ha megláttam egy embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest