- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Nálam 106/64 volt pénteken, amikor nyafogtam, pulzusra mán nem emlékszem...
de ahhoz is lusta voltam, hogy kávét igyak vagy ilyesmi...
energiaitalt én is szoktam, de ritkán, mondjuk van amikor heti 3-szor, de van olyan hét, amikor egyáltalán nem... mondjuk a 250 ml-es red bullból 2 kell, hogy igazán érezzem a hatást, de éjszaka olyankor gondolkodni is tudok utána, az elmém is tisztul tőle... viszont ha kimegy a szervezetemből, akkor reggel hullaság van és 3.-at már nem szoktam lenyomni, van akinek megfájdul tőle a feje vagy nem tom, sok embert instabillá tesz, ha 1 nap alatt 2-nél többet iszik, persze van aki egy nap megiszik 1 litert is, de úgy gondolom abból, amit eddig olvastam, hogy rendszeres fogyasztás hosszú távon bajt okoz... ezért sem élek vele túl gyakran... mondjuk most megkívántam, szóval ma lenyomok egyet, múlt héten úgysem ittam és most is nyomott vagyok, pedig iszogatom a teámat...mondjuk én régen is ilyen voltam... a rendszeres cangázás, meg amióta csinálom a 100fekvőtámasz(.hu)-t, hát a több mozgástól nem leszek jobban... pontosabban jó edzeni meg mozogni, de a nap többi részében uolyan nyomi vagyok...
ja egyébként sok tea nem hülyít be kicsit titeket? én múltkor 1 liter után már folyton vigyorogtam este CS közben, pedig minden nap ugyanazon a szerveren játszok, de már azon vigyorogtam, ha megláttam egy embert...
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme a Darksiders 4 első előzetese
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tesla topik
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ASUS notebook topic
- Suzuki topik
- Apple MacBook
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- További aktív témák...
- LG OLED55C9 prémium TV - 140cm, 4k, 120Hz - apró vizuális hibával
- Erős Gamer / Munka PC i7-14700, RTX 3070 Ti, 32GB RAM, 1TB SSD
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest