Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Csatlakozom az előttem szólokhoz, azaz én is egy évet voltam ott, programtervező matematikus szakon, bár asszem indult most egy kimondottan főiskolai képzés (programozó matematikus - és szvsz erről írt a topicnyitó), de nem hiszem, hogy elvárás szinten lényegesen különbözne.
Egyébként a szakot lehet szeretni, de ott inkább a matekra mennek rá. Ez még nem gáz (zh-k), de aztán jön a CSAK elméletet tartalmazó vizsga és ahhh, kár a gőzért. Linalg, progkörny tetszett a bevezetés a programozásba tárgy (és az előadó) egy vicc (értelmetlen). Logika mama, meg - izlések és pofonok - a falra másztam tőle.
Most sikerült lehúznom a helyet, pedig nem volt szándékom, ha bírod és nem zavar a sok matek, akkor Bp egyik legjobb egyeteme/szaka lehet ez a suli.
Asszem Tildy írta, hogy csak profi programozóknak ajánlott, háát nem tudom. Egy profi programozó ütni tud a bevprog című tárgytól. Amúgy van ismerősöm, aki velem együtt vált és ő programozóként dolgozik, ez azért elárul vmit a suliról.
(mind ketten bmf-nikre mentünk, holnap kezdünk)
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen NAS-t vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen alaplapot vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 10
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest