Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orientcx
őstag
Valami szokatlan dolog történt ma velem. Békésen poroszkálok SC-ben, amikor egy hajó azt üzeni, hogy beszélne velem, kövessem. Gondoltam, sajátos módja ez a rakomány tarhálásnak, de azért csak dolgozott bennem a kíváncsiság, hát utána mentem. Ki is lépett SC-ből, le is parkoltam mellé, majd közli velem, hogy tudnék neki segíteni. nézzem meg a tranzakciós panelem. Így is tettem, de ott semmi változás, úgyhogy ennyiben maradt a dolog. Ugyan próbálkoztam kérdezősködni tőle, de még egy kezdő játékosnak is tudnia kell, hogy egy cserép muskátli is hamarabb fog válaszolni, mint egy npc...

-
duvi - Most megyek jogosítványt hosszabbítani, ez a cikk jól fog jönni a sorbanállás közben, köszi
-
Pixelcube
csendes tag
sziasztok ... python leárazás van most valamerre ? ha akciósan veszem meg talán még kamionozásra is maradna credit ...
-
duvi
nagyúr
válasz
baphomet
üzenetére
Galnet fordítások folyamatosan készülnek Hamu kolléga jóvoltából!
-
duvi
nagyúr
Athalay kitette a Powerekről szóló cikkét. Amennyiben van rá igény, akkor lesz még részletesebb folytatása is. Ehhez viszont kéri a visszajelzéseket a cikk alján lévő commentekben!
ED Béta 1.3 teszt – Hatalmak -
baphomet
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
A Galnetes cikkek a kemény a dió. Azon a faramuci újságírói nyelven fogalmazzák meg, amit megérteni ugyan nem olyan nehéz, de jól lefordítani már más tészta. Ha az is feltétele a lokalizációnak, akkor tényleg nem túl sanszos, hogy valaha is lesz magyarítás a játékhoz, pedig, ahogy látszik, igény az volna rá.

-
baphomet
senior tag
válasz
zolee0307
üzenetére
Így, van. Mindkét CG arról szól, hogy helyi kalóz frakciók be akarnak vágódni Archon Delaine-nél, és a CG-kkel bizonyítanák rátermettségüket.
Zárójelben kérdem. Persze egyéb haszna ugyan nincs
, de az, hogy egy kicsit jobban értsük mégis mi fene történik az E: D-ben (vagy bármi más videójátékban úgy egyébként), az nem elég motiváció arra, hogy nekiálljon az ember nyelvet tanulni, vagy, hogy megkopott tudását felpolírozza? Angol, német, francia és orosz lokalizáció van, és a spanyol folyamatban. -
zolee0307
őstag
Változott a balance az npc-nél? Elmentem Gandi-ba, mondom megszedem magam, erre alig bírtam összekaprani 1,5 óra alat 248k cb-t. Igaz, hogy több lett a cb hajónként, de a kis eagle-ek, viperek olyan hamar leamortizálnak, hogy csak na, meg egyszerre többen is rámjönnek. Ilyen eddig nem volt.
Htibimor: Megkopott angol tudásom alapján én most a gandii hand ganget tartom jónak.
-
Zsooodammit
csendes tag
Ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, illetve gondolkodik rajta:
Beváltottam a Steam kulcsomat, fel is tette szépen a játékot újra tokkal vonóval a szokásos Steam mappába. Apró szépséghiba, hogy mivel a Steam máshol tárol bizonyos dolgokat, a launcher-be való belépéshez a kódot újra meg kell adni, de úgy tűnik a játékon belüli beállításokat ugyanonnan szedi, megy minden magától, grafika, spéci joy és bill konfig is megmaradt. Mondjuk én jobban örülnék ha a felhőben tárolná, és nem magamnak kellene menteni, de egye fene.
Még a képernyő mentéseket kellett átpakolni, de csak azért mert erre is a Steam-et használtam már korábban is, és az integrált játékhoz új mappa dukál.
A játékot magát még kicsit pihentetem, míg stabilabb nem lesz.
-
ooooobi
őstag
Van most ez a felfedezős CG, gondoltam elmegyek kicsit felfedezni, de kb minden 3.4. ugrásnál Connection Error van. Nagyon idegesitő. Jobb lett volna maradni és conflict Zone-os CG nek nekiugrani, tegnap este csak lövöldöztem pár órát egyszer se dobott.

-
gigafun
senior tag
Srácok, ma érdekes napom volt.
Kerestem kb 500 millió kreditet a hajóösszetörős mutatvánnyal, amit a múltkor elméletben felvázoltam.
Tökéletesen működik, óránként akár 200 millát is össze lehet szedni.
Aztán írtam egy ticketet, hogy mi a helyzet, és szépen vonják le a számlámról az 500 Mihályt.
A helyzet az, hogy nagyon csábító a dolog, de teljesen értelmetlenné teszi a további játékot.
Powerplay-vel kapcsolatban holnap megpróbálom leírni azt a keveset, amit eddig megtudtam, de ma már nincs energiám. -
Htibimor
senior tag
Van két új CZ, úgy látom egymás ellen mennek. Melyik fél lehet a jó és melyik az agresszor? Krisha vagy Gandii?
-
mettek
addikt
Azt meg lehet oldani hogy ha új alkatrészt teszek a régi helyére akkor a régit ne kelljen eladni hanem félretehessem...?
-
rtitusz
őstag
válasz
orientcx
üzenetére
Nesze fiam itt van az egész, de akkor lássam hogy szépen mind megeszed az utolsó szálig/tonnáig!
Amúgy nyugodtan lehetne egy mondjuk 10%-os ár fejében bárhol bármi beváltható.frem1790, én voltam olyan elővigyázatlan, hogy kikértem egy példányt.
Viszont a kis programját sikerült valahogy el nem indulóvá tennem, azaz nem indul a windows-zal így nem is zavar.Íjász001, van egy ilyen developer preview szerűség már egy ideje, mostanra kb RC állapotban.
-
Íjász001
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Azt hiszem július 29-én jön ki a Win 10. Még nincs.
-
orientcx
őstag
Hát ilyen már tényleg nincs, most már odáig jutottunk, hogy egy szál rühes kis Eagle vesz ki SC-ből, majd közli, hogy mivel jó napja van, nem koncol fel, ha minden árumat átadom neki. Most arra a problémára ki sem térnék, hogy vajon mit kezdett volna 484 tonna rakománnyal, figyelembe véve a hajója méretét, de a kis pimasz görény azzal az Eagle nevű bádogvödrével cibálja az elite Anakondák bajszát? Majd még ugyanazon az úton két Sidewinder, meg egy Diamondback próbálkozik be. Ez valami új öngyilkossági hullám, vagy tényleg az 1.3 műve? Ráadásul csak helyben váltható be a bounty, és most vagy beúszom pl Wally Bei valamelyik termináljába beváltani 200, azaz kettőszáz db Creditet, vagy ott marad a bal panelen ez a tétel, és hamarosan olyan hosszú lesz a sor, hogy vehetek fel egy könyvelőt. De ilyen alapon el kéne ugranom Maijaruába is 6.000 Creditért, mert ott is kiszedett egy kismajom. Legalább lehetne stornózni az ilyen tételeket, hamáá beváltani nem lehet bárhol. Ez egy sz*pás.

-
frem1790
őstag
válasz
rtitusz
üzenetére
Nem kötelező frissíteni, csak ha válaszolsz és lefoglalsz magadnak egy példányt akkor fog július végén a megjelenéskor frissülni. Azt a kis progit meg aminek az ikonja megjelent a tálcán és nyaggat, lehet uninstallálni. Én sem fogok egy béta verziós op rendszerrel szívni, meg szerintem más sem akar.
-
rexsimus
aktív tag
Hoppá! 1,3 millás küldi. Végre!

-
rtitusz
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Bannolni tut nem bannolnak, de lehet hogy nem fog elindulni a játék. Még akkor is szoktak kompatibilitási gondok lenni, mikor már megjelent de még friss oprendszerről van szó. (Egyébként pont emiatt nem is örülök a gyári Win10 frissítésnek, amit elhúznék amíg lehet, hogy tuti stabil és használható legyen a rendszer. Sajnos a gép automatikusan frissülni fog. De legalább kiírta, hogy a Norton nem megy Win10 alatt.)
-
Neil Watts
veterán
Kellemes estét!
Van itt olyan hős vitéz köztetek aki Windows 10 alatt játszik a játékkal? Hogy megy? Ha felrakom a rendszert, arra a Steamet, és úgy szedem le a játékot, akkor lehet bármi problémám a még meg nem jelent rendszerből adódóan? Ilyenért nem banolnak gondolom (Jelenleg 8.1-em van)
Köszi!
Üdv. core2
-
rexsimus
aktív tag
A PowerPlayeket hol kell eladni?
-
Ch0b
tag
Megcsináltam az új karakteremet, de addig nem játszok ameddig ki nem javítják a megbízásokért járó jutalmakat. Felvettem jó pár csempész megbízást, jó kis pénzekért 45k-130k kredit. Erre az egyikért nem kaptam semennyi pénzt, a többiért meg kb. csak a felét, és sokan vannak ezzel így. Igaz még így is olyan gyorsan tudom gyűjteni ezzel a pénzt már így az elején, de jobb lenne, ha a teljes árért játszanék Han Solo-t.
-
orientcx
őstag
Természetesen nem átfogó, komplett fordításra gondoltam bőrkötésben, személyes postázással(bár erről sem beszélnélek le
), hanem csak egy összefoglaló jellegű ismertetőre, és jó lenne egy-két mondatban kifejteni a szakkifejezések jelentését.
Persze ahogy az időd engedi, a dolog annyira nem sürgős. Tudom ugyan, hogy az összes had(asszony-lány)úr napok óta úgy rágcsálja a körmét, mintha sajtos ropi lenne, és nyugtatókon él, mert mindenképpen le akarja szerződtetni a rettegett (száj)hős fed vitézt(mármint engem, ha nem lenne valakinek világos
), de majdcsak kibírják valahogy, amíg dönteni tudok 
-
Amúgy nem tudja valaki, hogy meddig tart a Fusangi 10%-os akció? Mert még egy-két nap kereskedés, és gyak fullra(kb 550 milla) tudnám pakolni a kondát anélkül, hogy meg kellene csonkítani az imádott Pythonomat akár csak egy pohártartó erejéig is -
Íjász001
tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan rendszert, ahol olcsóbban lehet Anakondát venni???
Kösz
-
kozi71
senior tag
Én meg feladtam a Clipper hajszát. Két teljes napja nem tudok tovább lépni a squire rangból. Hagyom a fenébe,csak időpocsékolás volt ez.

Három bolygón csináltam a küldetéseket, még sem volt változás. Az meg még jobban bosszant, hogy elvesztettem két rangom fednél. -
rexsimus
aktív tag
-
duvi
nagyúr
válasz
rexsimus
üzenetére
Lehetséges, hogy ez alapján működik a büntetés is? Ha igen, akkor csak a lejárta után tudod kifizetni.
"A fejpénzek érvényességi ideje a büntetés mértékével arányosan skálázódik. A skála alján – például ütközés esetén – fejpénzt tűznek ki rád, de az igen rövid ideig marad aktív, mondjuk 15 percig. Komolyabb bűncselekményeknél az idő a pénzdíj arányában növekszik, így 1,000 credit egy napig, egészen az egy hetes maximumig 7,000 (vagy több) credit esetén. Az idő nőni fog, ha további kihágásokat követsz el, így több erőszakos bűntett megnöveli vérdíj összegét és érvényességi idejét.”
-
orientcx
őstag
Azért jó lenne, ha lassan stabilizálódna a szerver, és nem lenne egy kellemes negyed óra, amíg betöltődik a bulletin board, vagy a system map. Amúgy a küldik elég zsírosak lettek, egy rakás 800-880k-s gyomirtós küldetéssel találkoztam már(igaz, ezeknél általában feltétel az Elite combat rank), viszont azt vettem észre, hogy az 1.3 óta ki-kiszedegetnek a Cobrás, vagy Viperes kis gyökerek(persze ez lehet véletlen is, de lehet, hogy már a helyi hadurak hatása, nemtom). Apropó, most először futottam össze egy Courierrel, hát elég karcsú(no nem a formája, hanem a képességei). Mondjuk mindig közel kell maradni hozzá, mert a kondával nemhogy egy Couriert, de egy mozgássérült éti csigát is csak akkor tudok utolérni, ha előtte eldugom a mankóját.
De ez a power play, hát ehhez nem ártana egy-két szemeszter Oxfordban.
Egy rakás olyan kifejezés van benne, amiről kb annyi fogalmam van, mint a "biztonságos közlekedés aszteroidamezőn" című témakörről.Ráadásul a legtöbb figura már csak úgy pofára is tenyérbemászó. Némelyik olyan sunyi kis ge...khmmm...izé....akarom mondani olyan sunyi kis örökítő anyag, némelyik meg az az igazi gátlástalan, törtető erkölcsi nihil, és már a tekintetéből árad a totális kíméletlenség, némelyik meg csak egyszerűen egy valódi kőbunkó, és akkor még a lófejéről külön meg sem emlékeztem. Tudom, nem az arcuk a lényeges, de egyenlőre kb ennyit értek az egészből, úgyhogy én még egy ideig hagyom ülepedni a témát, aztán majd meglátjuk.
Persze ha valaki pallérozottabb a kérdésben, akkor bátran ömlesztheti a tudását a fórumra, esetleg össze lehetne dobni egy gyors értelmező kéziszótárat az alapfogalmakról, kifejezésekről(olvasni már megtanultam....hát...hellyel-közzel......kettes alára......szótagolva.........jól van na, hazudtam, de valaki majd csak felolvassa nekem)
-
rexsimus
aktív tag
Kaptam egy 400 cr-es büntit, Beta-1 T-ban. Majd dokkoláskor még 400-at, mert elfejtettem engedélyt kérni. Megesik. Dokkoltam az állomáson, és nem tudom kifizetni ott a 800 credites bírságomat.
Vajon miért?
Valaki tapasztalt hasonlót? -
duvi
nagyúr
Ha még nem láttátok volna: Powerplay Training Part 1: Overview
-
orientcx
őstag
Van akinek megy?
-
orientcx
őstag
Na ez behalt. A mai egy nyugis este, gondoltam tologatom kissé a játékot. Hát, végül is tologathatom, a training az megy, egy jó kis Sidewinderrel gyakorolhatom a hordó vadászatot az aszteroida mezőn egy pulse laserrel. Ez aztán a móka. Lehet hogy nem erre vágytam?

-
rtitusz - ne örülj annyira, fogadok, a "szuper pajzs" a bugyiján van
-
rtitusz
őstag
Azt mondja meg valaki, hogy hogyan lehet Bhritzameno, ami a föderáció közponjában van, alig pár fényévre SOL-tól a birodalmi Aisling Duval kezén? Ott vannak a hajóim, és csinos kiscsaj, meg kecsegtető a szuperpajzs, de mégiscsak birodalmi. Legalább a rabszolgaságot el akarja törölni. De a lényeg, az egy föderációs terület, és ami még fontosabb, ott van az összes hajóm...
-
orientcx
őstag
válasz
gigafun
üzenetére
Örök hálám a Fusang-i info miatt(persze ne örülj olyan nagyon emiatt a hála dolog miatt, a memóriám kb négy és fél percre van kalibrálva
). Lepakoltam a drágább cuccokat a kondáról Asgaa-n, és Fusang-ban felpakoltam az akciósokat(persze csak azokat, amik nem a rakteret csökkentik, mert ez egyenlőre szatócskodásra van kifaragva). A8 PP, B7 thruster(sajna A-s nem volt nekik), A8-as PD, A5 life support , és még üzleteltem is egy kicsit velük, majd 24 Misike maradt a számlámon. 
Még egyszer kösz, éljen a Fed fenhatóság alatt virágzó Balaton, Abcúg Empire, meg minden ilyesmi...

-
rtitusz
őstag
Ezt figyeljétek: [link] Steamen vett játék, ami aktiválása után igényelve lett a refund, visszakapja a pénzt, belép a még élő ED-s profiljába és igényel egy Steam kulcsot. Végeredmény: ingyen játék. A kérdés, hogy milyen gyorsan jön erre rá a Frontier, és mikor javítja. Remélem mihamarább.
-
rtitusz
őstag
Ma még nem logoltam be (jó, az éjjel egyet nem számolom). De most teszek egy próbát.
Viper26, Duvi, szerintem tartani akarták, hogy a héten kiadják a játékot, és azért siették el. Ez pont olyan, mint a decemberi "végleges" (hahahaha) verzió. Tartani akarták a határidőt, és majd utólag foltozgatják. Engem az se zavart volna, ha egy hónapig tart a Beta.
-
Viper26
nagyúr
Szépen lassan azért eljuthatnának oda. hogy nem fossa össze magát a játék minden egyes frissítés után.

-
3lm0
csendes tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Ma reggel 5 óra óta egyetlen egyszer sem dobott ki a játék, tehát valami nálatok van. Steames verziót használok.
Esetleg meg lehetne nézni hogy akiknél stabil azok a központi rendszerekben vannak-e, én például igen. Lehet hogy a galaxis távolabbi kevesebbet használt részeit most a szerverek kisebb erőforrással akarják kielégíteni, mivel a többség a powereket probálgatja. -
rtitusz
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Én gyárin játszom, amit linkeltem nem az enyém. Hogy is lehetne, ha én 13 ezer fényévre vagyok a legközelebbi állomástól?
Eddig csak egy szín volt ami bejött, egy sötét zöldes változat, ami olyan mint a harci járműveken a kijelzők, de nem írtam fel az adatait. 
Igen-igen, kidob a szerver. Nem tudom, hogy túlterhelés, mert mindenki játszani akar, vagy ott is machináltak valamit ami most visszaüt.
-
[w]
őstag
válasz
Terrorista
üzenetére
egyelőre semmi értelmét nem látom a játéknak, úgyhogy az enyémet is bevitettem tréleren a hangárba és hagyom pihenni, amíg ezeket nem javítják.
rtitusz: köszi az infókat, máris "megnyugodtam"!

-
rtitusz
őstag
Bug, Frontier tud róla, dolgoznak a javításán. Redditen volt akinek az anaconda javítása 73 millióba került volna, inkább csinált egy önmegsemmisítést, mert olcsóbban kijött.
Ha minden igaz picit finomítani akarták a javítási és üzemanyag költségeket amik az előző frissítéssel brutál alacsonyak lettek, és valami itt félre csúszott. -
[w]
őstag
na most vagy irtózatosan bugos a járgány amortizációja vagy hatalmas szemetek az ED-nél. egyrészt állomásonként eltérő a javításért fizetendő kredit, másrészt nehogymár tényleg 4 millióba legyen a 30%-ra rongyolódott piton azért, mert elugrottam vele a Hutton Orbitalra...

szerk.: inkább nekiverem az állomás oldalának és 2,6 milláért újat kapok az Allianztól! pfff

-
rtitusz
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
A felfedezés a bányászat után a legkevésbé jövedelmező dolog, amit csinálhatsz a játékban. Márha lebontod kredit per órára. De az is lehet, hogy az 1.3-al már a bányászat is jövedelmezőbb. Felfedezni ne a pénz miatt menjen az ember.
Milyen messze vagy? Az első felfedezőutam kb. két hétig tartott és nagyjából 7-8 ezer fényévet tettem meg. Nem találtam valami sok sokat érő dolgot, de kerek 500 rendszer fizetett 12,3 milliót.
-
baphomet
senior tag
válasz
rtitusz
üzenetére
Tegnap repkedtem Courierrel pár órát. Érezhetően kevesebb a tűzereje, mint egy Vulture-nek két C3-as Pulse-sal. A pajzsaik kb. egyformák, a Vulture egy sóhajtásnyival jobban is manőverezik, cserébe viszont a Courier-nek nagyobb az ugró- és hatótávja, elférhet rá némi raktér, és könnyen átfittelhető egy egész jó felfedezőhajónak is. Ja és kimaxolva fele annyiba fáj, mint egy Vulture.
(#11005) KnockOut87
Elvileg ezt mindenki tudja, hisz le van írva a minden power adatlapján: 0,5 nap.
-
mettek
addikt
Lekopogom, nálam tökéletesen fut, jók és kisebb távolságúak az új küldetések. Azonban kiléptem a frakciómból de most nem enged másikat választani...ezzel meddig kell várni hogy újat választhassak, nem tudja valaki? Illetve van olyan skenner amivel nem kell kijelölni egyesével az égitesteket csak nyomok egyet és leszkenneli az összes közelben lévőt?
-
rtitusz
őstag
válasz
Phobion
üzenetére
Ha csak egyenes vonalon odarobogsz (30+ fényéves ugrásokkal), semmit nem szkennelsz, csak nyomod az Advanced Discovery scannert minden csillagnál, míg várod hogy betöltsön az FSD, a SagA-t scanneled csak, majd visszarobogsz szintén egyenes vonalban, akkor kb. 20 milliót. Legalább is ez az infó jött le több Reddit felhasználó adataiból, főleg azoktól akik sebességi rekordot akartak felállítani.
Én úgy számolom, hogy szépen scannelgetve mindent ami érdekes lehet (water world, ammonia world, earth-like wolrd és közeli terraformálhatónak tűnő high metal content), oda vissza kb. 4 ezer rendszeren megy át az ember (ha egyenes vonalban legrövidebb úton mész, akkor kb. 700 ugrással elérhető a SagA) ez nagyjából 80 milliót hozhat, de tuti több mint egy hónap az út, ha csak napi mondjuk egy órát tud játszani az ember. Én úgy számolom, hogy beiktatok pár neutron csillagot majd, és megpróbálom megcélozni az Elite szintet.
-
gigafun
senior tag
válasz
baphomet
üzenetére
Nincs mit.
És lehet próbálkozni.
De szerintem kevesek vagytok ti ahhoz. 
Egyébként Xihe és Fusang az a két High Tech rendszer, ahol szinte mindent lehet kapni. Amelyik modul nincs az egyiken, az van a másikon. És csak 19 fényév a kettő egymástól. Egy kivételt tudok, az a medium burst turret. Az egyiken sincs, úgyhogy ha valaki tud egy lelőhelyet, ne tartsa magában. -
Phobion
addikt
Akik már voltak a galaxis központjában oda-vissza mennyi pénzt hoz egy ilyen kaland? Nagyon unom már, plusz most játszhatatlan mert állandóan kivág

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900X 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A7 /3/32GB / wi-fi / 12Hó Garancia
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már el is indultam !!!

, de az, hogy egy kicsit jobban értsük mégis mi fene történik az E: D-ben (vagy bármi más videójátékban úgy egyébként), az nem elég motiváció arra, hogy nekiálljon az ember nyelvet tanulni, vagy, hogy megkopott tudását felpolírozza? Angol, német, francia és orosz lokalizáció van, és a spanyol folyamatban.

), de majdcsak kibírják valahogy, amíg dönteni tudok