Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eastman
addikt
-
3shae
aktív tag
Szia,
picit lazítanod kell ezen az egészen.. Kezdj el érdeklődni dolgok iránt, ha van hobbid foglalkozz azzal, de az a lényeg hogy ne ez a kapcsolat töltse ki az életedet. Keress barátokat, menj el szórakozni, ápold a kapcsolataidat a körülötted lévő emberekkel, szeretteiddel.
Ha a lány azt látja hogy te feltalálod magad, és egy önbizalommal teli embernek fog vélni, akkor lehet hogy te, és ez a kapcsolat fontos lesz neki is.
-
DxxD25
tag
Sziasztok. Nemrég találtam ide hozzátok, tanácsot szeretnék kérni.
Másfél éve vagyunk már együtt barátnőmmel, fiatalok vagyunk még. Pár hete, talán 3-4 hónapja azt vettem észre, hogy nem olyan már mint volt. Két hete kb nállunk volt néhány napot, de szinte mindig aludt, telefonozott, barátnőivel beszélgetett facebook-on. Ezzel nem is lenne problémám, ha legalább figyelt volna rám. Szex sem volt, próbálkoztam, mindig elhúzódott, így feladtam. Most voltunk a balcsin nyaralni 4 napot, rokonságával mentunk. Kb rám se hederített. Telefonját is folyton nyomkodta, amíg én hozzá se értem, hiszem nyaraltunk. Nem bújt hozzám, néha egy puszit kaptam csók semmi. Nem ölelt meg, még én éreztem magam kellemetlenül amikor rákérdeztek gond van-e. Nem is bízok már benne annyira, néha beleolvasok a facebook-jába de nem szoktam lelni semmit, ha lenne is, törölné, annyira már ismerem. Szinte már biztos vagyok benne, hogy ebből szakítás lesz, de nem szívesen dobnám így el ezt a másfél évet. Próbáltam vele beszélni, kérdeztem szeret-e, és mondta hogy persze, de mondani bármit lehet ugyebár.
Amit még nem szeretek, hogy eljár ide-oda a barátnőjével stb. Nem zavarna ha legalább mondaná, de nem szokta, vagy hallom máshonnan, vagy mondja hogy mikor merre volt.
Van ennek a kapcsolatnak jövője? Vagy mi a jó istent kéne tegyek, hogy megtudjam ennyi volt-e? -
opi
újonc
Nem az érzéketlenség beszél belőllem, de nincs miért szomorkodj.
2x csesztem el így 6-évet. Had mennyen bulizni (bár nem írtad de gondolom fiatal).
Keress kicsit komolyabbat, talán idősebbet akinek már nem a butaságokon jár az esze, és komolyabb dolgokat helyez előtérbe. (Az élet sajna nem a buliból áll, és egyszer nemlessz hova hazamenekülni). -
Sipi
addikt
Remélem, aki ide beír, annak mindig jól alakul a végén a dolog...
Tud valaki olyan szakembert, aki családsegítő, szexuálpszichológus, szuper lelki terapeuta és esetleg reikizik is?
Ja, Budapesten.
Sipi
[Szerkesztve] -
bolondember
MODERÁTOR
Ne feledd, h a nők nagy fenék, olykor úgy tudnak színlelni, h csak na, máskor meg totál őszinték - csak éppen nem tudod, mikor melyik!
Lehet, h azért van megveszve Érted, mert megbocsátottál Neki. Vagy nem akar elveszteni.
Vegyél egy mély levegőt.
Dönts.
Szíved szerint.
Ne ránk halgass.
MAGADRA.
milyen igaz az aláírásod! -
azt mondta, hogy 20:15-re itt lesz. kicsit késik, lehet, hogy ő készül a dobásra??
de már nem is érdekel. -
válasz
-Jackson- #877 üzenetére
micsoda friss hsz-ek.
az első nap azt mondtam hugomnak, hogy ''megbocsátok'' és utána kibaszom.
eltelt másfél honap kb. nem igy tervezetm, de most nagyon ugy áll a széna.
közben fogytam majdnem 15 kilot, kicsit ki voltam idegileg.
csak nem akartam megirni, mert ugyis elég szarul éreztem magam. nem visteltem volna el a ''negativ'' hsz-eket.
ma voltam dilidokinál, és ő is meglepődött a változáson, hogy lehet, hogy ki fogom tenni a szürét.
és a vicc az egészbe, hogy barátnőm meg van veszve értem.
kész toppon vagyok. ennyi, és nem direkt csináltam.
ugyan megfordult a fejemben, de csak egy pillanatig. végig azért tartottam ki mellette, mert szerettem. de már nem tudom. ma is csak 1x jutott eszembe. de nem azért mert én annyira szeretem, hanem csak ugy, mert tudom hoigy ő is itt él valahol ezen a bolygón. csak azért mert beugrott, hogy hopp nekem még van egy barátnőm a tarsolyomba -
-Jackson-
őstag
most olvastam vicces történetét. egy hozzáfűznivalóm van: velem ezt csak egyszer játszhatják el, második lehetőséget már nemkap, hogy megtegye.
peterkeT #841-re: én úgygondolom, hogy egy barátnő nem olyan, mint az autó, hogy vagizni a sportkocsival megyek, horgászni meg a terepjáróval... egy van, és ő a minden. nálam úgyműködik csak, ha saját magamnál is jobban tudom szeretni, szóval ha pl képesvagyok gondnélkül feladni dolgokat miatta (persze csak az ésszerűség határain belül). ha úgyérezném, hogy van valami, ami miatt ő nem megfelelő nekem, és ezt más pótólni tudná, akkor max régi elhagy, és új nővel kapcsolat, vagy akármi. ha megcsalnám a barátnőmet és eltitkolom, a lelkiismeretem nemigazán viselné el, ha meg elmondanám, szerinted a szemébe tudnék nézni? egy párkapcsolat nem olyan, mint ha kutyát tartanál, és rácsapsz a pórázzal, mert odament egy nénihez, hogy megsimogattassa magát. emberek vagyunk, ha az egyik fél nem képes ''felnőttként'' gondolkozni, és viselkedni, akkor komoly párkapcsolatra sincsen szüksége szerintem. ott csak a szekszpartner megléte számít kb. szekszháziállatokból meg megintcsak nem kérek. szvsz azért vagyunk emberek, mert nem (csak) az ösztöneink vezérelnek.
visszatérve vicces sztorijához és peterkeT kérdéséhez egybefonva, el sem tudnék ilyet képzelni, még annyitsem, hogy egy nőhöz csak hozzáérjek is (erotikus töltettel) a barátnőm megléte mellett. nemhogy orális élvezetekben részesítsem. pláne hogy az osztálytársa, ahol két fiú van. és pont megfelelő volt az egyik egy ilyen akcióra. felfoghatatlan. az hogy vicces megbocsájt neki, számomra méginkább. mert ha végiggondolta a csaj, hogy mit tesz, hogy volt képes ilyet tenni, ráadásul ''büntetlenül'', ha meg végigsem gondolta, akkor máskor sem fog gondolkozni hasonló helyzetben.
vicces, biztos, hogy egy ''vizsgán megbukott'' nő mellett akarod leélni az életedet? én nem tudnék nyugodtan aludni ezekután, az tuti.
most kb ennyi jutott eszembe a témáról, lehet kicsit zavaros volt, de hosszú az éjszakás műszak
[Szerkesztve] -
Apophis
őstag
Az alkohol végülis átmenetileg enyhít, nagy trauma után nem szégyen. Csak ne legyen belőle megszokás, életmód...
(Nekem nincs ilyen problémám: nincs nőm, egy darabig nem is kell, csak idegesítene. De alkohol addig is jöhet...)
Gyorsan kiegészítem, mielőtt kósza gondolatok ébrednének: nem vagyok buzi...
[Szerkesztve] -
vjannus2
aktív tag
válasz
bolondember #871 üzenetére
érett férfi modjára kezelem a történteket: iszok
-
vjannus2
aktív tag
Na most mi is én és barátnőm ide kerültünk (5 éves kapcsolat volt), na most örülhettek, úgyis sokan utáltok itt, de nem érdekel, mert vannak olyanok is akik nem ílyenek
END , elég szar hogy aki mindíg ott volt meletted az most nincs ott így kicsit nagyon rosz
[Szerkesztve] -
Hellas
senior tag
válasz
parandroid #844 üzenetére
Velem csak csaltak már meg!Most pénteken.Sajnos!A csaj barátja az egyik legjobb havrom...
Rohadt etil-alkohol! -
nem akarom elkiabálni, de ma megint volt egy két éles helyzet. párszor kiborultunk.
aztán kaptam választ, hogy mi miért nem ugy van most mint ahogy szeretném. végre. szerintem fog ez menni.
barátnőm már a nyáron mondta nekem, hogy változtassak a hozzáállásomon. ne legyek annyira önző, többet foglalkozzak vele, bla bla. én akkor letojtam ezt.
hát valószinüleg ez volt a baj.
nem egy kellemes dolog, de azt az 1 másodpercet majd elfelejtjük. fogat már sokszor mosott azóta.
de a legjobb az egszben, hogy van egy csajszi ismerősünk. ő és a párja szintén kb 3-4 éve együtt vannak. de, a csajnak megtetszett egy másik fiu. kb szeptemberben robbant ez ki a csajból, és azóta vacilál, hogy csaljon vagy ne csaljon. /állitolag hosszútávra nem nyerő a gyerek, csak dugni lenne jó/ szombaton elolvastam az egyik sms-ét, amit barátnőmnek küldött. /ezek a nők/
kb az volt benne, hogy mindjárt atmegy a gyerekhez, és lekurja. még akkor beszéltek róla barátnőmmel, róluk, és rólunk.
ma telefonált asszonypajtásnak. kiderült, hogy okulva a példánkból, inkább összeszedi a csávóját, kicsit elbeszélget vele, hogy mi jó, s mi rossz.
a folytatás pedig innentől kezdve a gyereken múlik. de ez már az ő ügyük
nem tudom ti, hogy lennétek vele, de én most azért egy kicsit jol érzem magam.
mondjuk az elmult 2 hetemre nem nagyon emlékszem, mert vagy nyugtató volt bennem, vagy ki voltam készülve.
tanulságos időszak volt. ha esetleg nme is lenne folytatás, akkor majd a következő barátnőmre oda tudok talán figyelni. de elsősorban a mostanira akarok. /persze ne gondoljatok semmi rosszra, nem leszek papucs, csak nem fogok egész nap a gép elött ülni, és várni, hogy behozzák a vacsorát. inkább megyünk egyet futni, és utána várom a vacsorát./
-
a fasz tudja.
még van egy kis lendületem, de nem akarom elkiabálni. a szivem még mindig egész nap kalimpál. ma regel megint nekiestünk a témának, és megbeszéltük, hogy folytatjuk. kisebb nagyobb kompromisszumokkal. csak nehogy a végén én basszak ki vele
az biztos, hogy majd meg döglök érte. néha már szószerint is.
jó lenne, ha valaki gondolna ránk.
bocs a csunya szavakért -
jeges
senior tag
huhhh...egy másik fórumon már vót terítéken a téma, és ott is ezt írtam:
a megcsalás sztem az, amit a megcsalt fél annak érzékel/értékel.
egyébként meg ha vkit zavarnak a párja gondolatai, az meg is érdemli sztem. nem hiszem, h a másiknak még a gondolatait is ellenőrizni kéne...ugyanúgy, ahogy én sem szeretném, ha ellenőriznék otthon a gondolataimat. -
divot
veterán
Vicces, mi lett a vége a kalandnak?
-
misimagaki
aktív tag
Egy lényeges dolgot elfelejtünk mindig:
Igaz, hogy könnyeb lenne a más kárából tanulni, de mennyivel tartósabb lesz az élmény ha Veled is megtörténik.
Megcsalás: az nem olyan nagy gáz, ha az ember megnéz egy két csinosabb nőszemélyt, a gáz ott kezdődik, amikor elkezdi vele az asszonyt összehasonlítgatni. Egy idő múlva elkerülhetetlen lesz, hogy ne találkoz olyannal, aki jobban ott van, mint a nagy Ő.
Szerintem az embert elsősorban belső értékek kell, hogy odakössék egy másik emberhez. Amennyiben az illető esetleg attraktív külsővel is rendelkezik, akkor ez a bónusz. Én nem egy ''nem olyan szép'' lányban láttam szépet, akiről más nem állított ilyet. A gáz még az is, amikor azért nem kötöd össze az életed valakivel, aki esetleg ideális partner lehetne egy életre, mert nem mersz ki menni vele az ucccára - jó ez egy kicsit erős volt, de remélem értitek. -
TéKrys
senior tag
Amíg nem mondja ki, addig sztem nincs baj. Kívéve ha akkor gondol rá mikor khm..együtt vagyunk
A baj ott kezdődik ha kimondja. Főleg előtted, vagy neked.
De miért baj ha az ember olyanra gondol, amit ugysem kaphat meg?? Bár tudjuk az Álomodozás az élet megrontója.De meglától egy csini csajt, végigfut az agyadon. HÚHA milyen lehetNE vele, és kész. Ennyi. És az ember elfelejti. -
Gh0sT
addikt
Ok, ezek szerit Te azt vallod, hogy gondolati síkon minden belefér. Mi van, ha a barátnőd másról fantáziál, miközben veled van és ezt ő meg is mondja? Ugye még csak ott tartunk, hogy másra gondolt... Hogy esne egy ilyen kijelentés? Nem éreznéd azt, hogy megrendülőben van a ''pozíciód''?
Más a helyzet akkor, ha ki sem mondja. Viszont a ki nem mondott gondolat mögött ott van valamiféle hátsó szándék. Vagy csak én érzem ezt? Az első esetben tehát jogos lenne egy ''sértődés'', egy kis fejmosás, stb... Utóbbiban viszont a ''boldogok a tudatlanok'' elv érvényesül... Sőt, az első esetben még az őszinteség is figyelemreméltó lehet, mert bevallotta.
Az, hogy hűséget fogadok és nem vakságot, nem összeegyeztethető. A hűség valami belül gyökeredző, mélyről jövő tisztelet a másik iránt. Egyfajta belenyugvás a sorsba, abba, hogy neked már van valakid, akivel akár az életedet is leélheted.
Értem a gondolatmenetet és valamilyen szinten egyet is értek veled. Megnézni meglehet, de amint eljátszom a gondolattal, hogy ''de jó lenne...'' abban a pillanatban a hűség határait feszegetjük.
Ha elköteleztem magam más mellett, akkor tartsak is ki mellette. Gondolatban is!!! -
TéKrys
senior tag
Először is: hűséget fogadsz nem pedig vakságot. Vagyis attól még h megkaptad a kajádét még nézheted az étlapot.
Másodszor: Akár bevallja akár nem, mindenki belegondol legalább egyszer h milyen lehet mással (tévésztár, filmsztár, ... stb) és szerintem ez nem bűn
Harmadszor: Főleg ha az embernek tartós, régóta tartó kapcsolata van, lehet h egy kis változatosságra vágyik, mikor a mással való szexre gondol.
De szerintem mindez csak az emberre vonatkozik, ahol a szex nem csak fajfentartás, és nem kapcsolódik szorosan a szerelemhez: vagyis ahol van szex szerelem nélkül.
De lehet h csak a férfi hormonok beszélnek az emberből mikor mindenkit meg...na aki a másik nemet képviseli. -
Gh0sT
addikt
Hol kezdődik a megcsalás? A gondolatnál, ami a fejben fogan, vagy a tettlegességnél? Mert ugye sokszor van olyan, hogy ugyan stabil párkapcsolatban él az ember, de meglát egy gyönyörű nőt és azt mondja: ''De meg...nám!''. Ez minek számít? Egyáltalán egy ilyen kijelentés mögött van-e bármiféle tartalom?
Továbbmegyek: a pároddal erotikus filmet néztek és közben szeretkeztek. Ha egy pillanatra belegondolsz abba, hogy milyen is lenne azzal a másik nővel ott a filmvásznon, akkor most megcsaltad a barátnődet?
Más: Ha megismersz egy lányt, aki tetszik és önkéntelenül is összehasonlítod a kedveseddel, majd elképzeled vele az életed, hogy milyen lenne, akkor mi is van? -
QuarK
senior tag
válasz
Sose senkit nem csaltam meg.
Enyelgés viszont volt, és ezzel együtt rengeteg lelkiismeret-furdalás, önmarcangolás - és akárhányszor volt kísértés, mindig elmondtam barátnőmnek...
Ezek bonyolult dolgok, bonyolult érzések. Minden férfi, fiú, srác, megnevezés nem fontos most, eleve egy nagy szemétláda. Vagy nyíltan, vagy tudat alatt lappangva... Én mindig azt hittem, velem sose történhet meg, hogy egyáltalán a gondolata felvetődik bennem a megcsalásnak, és lám, pont most, két hét alatt 3x is lehetett volna mód rá, hogy egy éjszaka... És tessék.
Épp ezért nem tudom teljesen elítélni a mai 14+ éves emberkéket, megy össze-vissza a kavarás. Inkább éljék ki magukat, aztán elválik, milyen utat választanak, mert még mindig jobb, ha ilyen kis ''tini-szerelem''-nél fordul elő a megcsalás, minthogy amikor már egy házasságot, egy családot, több gyereket is magával ránt a dolog... szvsz. -
parandroid
félisten
válasz
bolondember #853 üzenetére
most már értem, ok. ilyesmit vettem ki, csak nem volt tiszta. amúgy természetesen egyetértek. ami viszont biztos, hogy ha egy kapcsolat idáig fajul, ott problémák vannak. ezeket a problémákat vagy meg tudják oldani a felek vagy nem. de ehhez mindenképpen ketten kellenek.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid #851 üzenetére
Az utolsó mondat átvitt lényege:
kívánd meg más nőjét nyugodtan, csak otthon ''vezesd le'' a felgyülemlett ''feszültséget''...
Most kötekedésen kívül: ez már majnem megcsalás, nem?!Nekem legalábbis...
-
xuldar
addikt
Nem. Mi egyszerűen azt mondjuk, hogy a jelenlegi állapotodban nem tudsz normálisan mérlegelni. Ha hagynál időt magadnak, magatoknak, 1-2 hétig nem beszélnétek, mindjárt normálisabban tudnád megítélni a helyzetet. Ha azután is folytatjátok, lelketek rajta. A jelenlegi helyzet csak szenvedés. Hisz egyikőtök sem tudja, mit akar! Te is vacilálsz, Judit sem tudja eldönteni, hogy kit, mit akar. Ebben a helyzetben _ostobaság_ folytatni.
-
parandroid
félisten
válasz
bolondember #850 üzenetére
isten tartsa meg a jószokásod!
az utolsó modatodat meg nem értem pontosan, de rosszul hangzik. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Nem csaltam meg.
SOHA.
Nem is fogom.
Már írtam feljebb: ''Ne tedd meg azt, amit nem szeretnél, h veled megtegyenek''.
Nálam ez így működik.
Mesélték, h részegen is elutasító voltam... Pedig, azt mondják, h részegen sok olyat megtesz az ember, amit egyébként nem tenne meg (télleg..).
A kísértés meg maradjon meg az ertéellnek.
Hallottam olyat, h ''mindegy hol kívánja meg a kaját, lényeg, h otthon fogyassza el! - na, ez is gáz szvsz. -
válasz
nekem is ilyesmi forgott ma a fejemben. nem csak ő és én hanem a körülmények is nagyon sokat számitanank.
én is csináltam már hasonlót, én se vagyok már ''szüz'' a kapcsolatunk szempontjából, de visszaléptem és meggondoltam magam. és most ő is meggondolta magát.
szerintem most már a kérdés csak az, hogy tényleg ő e az aki hozzám való.
erre lehetne azt mondani, hogy akik egymáshoz valók, azt a körülmények nem tudják megingatni.
ez viszont baromság. pl valaki bepijál, bebogyózik, azt se tudja hol van. mint az egyik osztálytársam. azt mondta, hjogy egyszer mág a diszkoban volt a következő percben meg csak valami meleget érzett és jött is a ''lé''. betépett és nem tudta, hogy ez lesz előre. ennyi.
anyám is meg tudott bocsátani apámnak. és nem tökéletes a kapcsolatuk, mert ugye az élet nem habos torta, de nem veti a szemére. és szerintem boldogok.
ááá, de majd 15-20 év mulva visszatérünk a témára. de lehet, hoyg előbb. -
TitiRii
senior tag
válasz
én sose csalom meg a párom, pedig több alkalom is lett volna rá töbször is, sőt volt 1 pár hogy menekülni kellet belőle. Nekem ez ütközig az elveimmel .. és ha szeretek valakit annál tökéletesebb lény nicns a világon tehát ergo senki nem tud vele versenyezni, én képtelen vagyok megcsalni a párom.
sajnos ez viszont kevés emberről mondható el (vagy csak én fogtam ki eddig olyanokat akik nem igy gondolták) -
TitiRii
senior tag
...
NC
valahol itt a phn van egy irományom még év elejéről
én b nöm is elhagyott
ott le van irva hogyan, és menyi idő után
azóta is hiányzik, de legyen gerince az embernek!
elkezdte?! legközelebb be is fejezi..
ne alázkogy meg, akármenyire szereted.Ilyenkor erősnek kell lenni az embernek.HA szeret téged, akkor a bocsánatodért fog esedezni, ne te az övéért ha ö volt a hunyó, ha meg nem akkor miről is van itt szó?
a szerelem elvakit sajnos....
de néha nehéz döntéseket kell hozni hideg fejel jól átgondolva
ha érdekel, keresd meg az én irásom (aszem elhagyott a kedvesem volt a topic cime.
Én nem hunyászkodtam meg, és lám azóta hallani se akar rólam, akár menyire szerettem, már vége, tudni kell lépni is. -
parandroid
félisten
az itt hozzászólók közül csalta már meg valaki a párját? és ha ténylegesen nem, enyelgett már kis híján tettlegességig fajulóan valakivel (esetleg egy kis előjáték, ilyesmik, még ha nem is történt semmi)? megtörténhet? egy élet hosszú idő, és sok lehet a kísértés (flörtölő évfolyamtársak, kolleginák, ''barátok''). ti teljesen biztosak vagytok magatokban? ha történne ilyesmi, elvárnátok, hogy a párotok megbocsássson nektek?
nem védeni akarom vicces juditját, csak ilyenek jutottak most eszembe...
szerk: nem ismerem a hölgyet, így semmiféle következtetést nincs jogom levonni az esetből. ráadásul csak az egyik fél álláspontját ismerjük. ki tudja, milyen sértődés, kommunikációs diszfunkció állt az eset mögött. ha ezen együtt, közösen túljutnak, elképzelhető, hogy olyan erőssé válik a kapcsolatuk, amit ezután már szinte semmi nem kezdhet ki. az egész az őszinteségen múlik, azt hiszem.
figyelem! szigorúan csak elméleti síkon vonulok, nem ismerem a valós körülményeket, kéretik ezt figyelembe venni!
p
[Szerkesztve] -
hát emberek megőrülök tőletek az biztos. pl tegnap chat.hu-n is összezavart egy párocska /fiu-lány/ de ők olyan dolgokat mondtak ami nem igaz. és tegnap kezdtem beleélni magam, de teljesen feleslegesen. lehet, hogy nme akkora a baj.
és rendbe fog jönni, ugy érzem. -
válasz
bolondember #840 üzenetére
de nem szopta le! elkezdte, és 2 mnásodperc mulva abbahagyta.
én is voltam már hasonló helyzetben. mondjuk a punciát nem csokoltam meg, de az se volt semmi.
este talizunk és akkor majd biztosabb leszek a dolgomban, ugyérzem. -
divot
veterán
Vicces!
Egyet egészen biztosan meg tudok jósolni: az első összezördülésnél azt fogod a fejéhez vágni, hogy menjen, aztán szopja le azt a másikat. És ez egy életen át mérgezni fogja a kapcsolatotokat. Ebbe nem gondol soha bele az, aki megcsalja a másikat. -
bolondember
MODERÁTOR
pár pillanat volt.
Most már mentegeted magadban, keresed a kiutat, próbálod bemagyarázni magadnak, h nem is történt semmi, az, h leszopott egy majd' idegen faszit (nemrég még már hugyos baktéruimtenyészete volt...) ''csak egy pillanat volt'', szóra sem érdemes, nem fontos, soha nem történik meg újra, soha nem is fog megtörténni újra...
TÉnyleg ezt gondolod, vagy ezt AKAROD gondolni?!
Remélem rendbejössz, s jövőbe ''mutató'' döntést hozol...
Tegyük fel, h újra megteszi.Mit csinálnál akkor?! És ha el se mondaná, s mástol tudod meg?Vagy meg se tudod? Tegyük fel... Gondolkodj el ezen is, mielőtt... -
parandroid
félisten
válasz
#64791808 #836 üzenetére
mondd, van a családodban olyan, aki találkozott már valakivel, aki hírből ismert olyasvalakit, aki olvasott olyan emberről valaha is, aki hallott már róla, hogy mi az az empátia?
vicces: ne hagyd magad. nem tudok tanácsot adni, de ha te úgy érzed, hogy képes vagy némiképp objektíven végiggondolni a történteket, és ezután úgy látod, hogy megérdemel még egy esélyt, akkor lelked rajta. és szurkolunk neked. nem irigyellek, mert önvédelemből kénytelen leszel némi távolságtartást és hűvös nyugalmat magadra erőltetni, hogy éreztesd vele, hogy hibázott, és gondolkodjon el. ugyanakkor nem viheted túlzásba, mert akkor visszájára fordul és dacos ellenállásba ütközöl. a sértődés ebben az esetben sehová sem vezethet. egyvalamire kell odafigyelned: ha bármikor úgy érzed, hogy nem őszinte veled, számon kell kérned rajta. persze ne légy paranoid. az a legnagyobb baj, hogy a szereplők lelkivilágának, a környezet reakcióinak és a pontos lelki és hangulati alkatok ismeretének hiányában látatlanban lehetetlen megmondani, hogy mikor miből elég. a résztvevők pedig érthetően nehezen képesek objektivitásra.
azért tényleg szorítunk neked.
p
[Szerkesztve] -
törölt tag
Találkozz vele, és aláztasd meg magad újra
A topic során rengeteg érzelmi lánculat került elő és lett kivesézve, de úgy látszik egyet mindenki elfelejt: Senkin nem lehet segíteni akarata ellnére.
Mindenkinek joga van ahhoz, hogy ostoba, irracionális és idióta módon viselkedjen, gondolkodjon és cselekedjen.
Többszáz hozzászólást olvastam el, és arra a következtetésre jutottam, hogy a konkrét esetekben az egyetlen ember, aki látványosan nem akarja a problémát rendezni, az az alany...
[Szerkesztve] -
válasz
bolondember #818 üzenetére
mi az hogy az évfolyam 50%-ával??
egyátalán nem igy volt. egy srác az osztályból, pár pillanat volt.
ma felhivott, hallottam a hangján, hogy én vagyok az neki.
és nekem??
iegn.
a kérdések nem tudom mennyire igazak, de egyikkel se volt bajom. nme akadtam meg rajtuk.
bár a mai telefonbeszélgetésünk óta nem talizunk, még mindig görcsölök.
de alig várom, már hogy lássam. -
Gh0sT
addikt
Ebből a hsz-ből az tűnik nekem, hogy Te jobban akarod őt, mint ő téged. Ezzel addig nincs is semmi gond, amíg ezt ő nem érzékeli.
Tudod mi a legjobb?
Nekem is van egy olyan ''csajom'', akivel romantikus estéket töltünk együtt. Masszírozás, együtt alvás összebújva. Neki persze van barátja otthon.Biztos vagyok benne, hogy amit én adok neki egy ilyen este folyamán, azt nem kapja meg a barátjától.
Viszont úriember módjára nem kezdek ki vele! Nincs csók, se sex... (Qrva nagy önkontroll kell hozzá.) Ennyi és nem több, de ez feltölt egy egész hétre. Csak a csajnak nem szabad tudnia, hogy ettől vagy feltöltve. Tehát tőle veszed azt az enegiát, amit kisugárzol, amikor vele vagy.
Ez az egész iszonyat módon megdobja az önbizalmad!
''valld be hany eves vagy?'': Bővebben: link
Kis gépeslési hiba ugyan van benne, de azért kitalálható.
[Szerkesztve] -
hompi
csendes tag
''nem kezdek olyan lánnyal, akinek van barátja. DE lehetnek kivételek!!!''
haaat, igen. csak hat elore nem tunt ez ilyen bonyolultnak, mert elegge optimista voltam( mint altalaban is), no meg azert mert elozo baratnommel is igy volt. mondjuk az o elozo kapcsolatabol mar tenyleg kihalt a szerelem... lehet hogy annak idejen pont abban a bizonyos jo pillanatban erkeztem? mert amikor exem otthagyta a pasijat akkor egy het alatt minden lezajlott, es onnantol csak en voltam neki... ereztem en hogy nagyon szerencses eset volt. most meg meginkabb erzem, mert ez annal szerencsetlenebb...
''A szerelem/szeretet megkopott és a csaj újra vágyik. Te most szem előtt vagy neki, mert foglalkozol vele, törődsz a lelkével. A kísértés tehát adott. De ne légy játékszer. Ő talán felejteni is akar és erre most Téged felhasználhat.''
najo, nekem ezeket idobe telt kitalalni, te meg most csak ugy megmondtad. fogadjunk h joval idosebb vagy.valld be hany eves vagy?
egyebkent igaz, nyilvan nagyon kapora jott neki hogy ennyire torodtem a lelkevel...
es persze minden jo volt neki (simogatasok, puszik, masszirozas,finom erintesek amitol ugy be tud gerjedni...)
szoval turelmes szoktam lenni, csak felek hogy ezuttal tulsagosan megmozditott bennem vmit ez a lany...
1.: nemgond
2.:nemgond
3.: majd meglatjuk mennyire sikerul
4.: igen, ezt most el is hataroztam
5.:ez a terv
koszi a tanacsokat. nem is tudod mennyit segitettel
hompi -
Gh0sT
addikt
Amit elfelejtettem:
Ha van egy lány, akinek van barájta és nem ismerem a kapcsolatukat, nem látok bele, nem tudom, hogy mi a baj, akkor nem kezdek ki vele.
VISZONT:
Abban a pillanatban, amikor látom a gondot (megcsalják, verik, stb...), és úgymond rájövök, hogy én jobb lennék, mint a jelenlegi pasija, akkor elgondolkodom... Mit érdemel ez a lány? Szerették-e őt eddig igazán, vagy csak kihasználták?
A dolog buktatója, hogy a lányka ilyenkor valszeg lelki sérült és Neked kell rahabilitálni. Viszont rettentően szeretetéhes. (Valamit valamiért.) Mint már kitárgyaltuk valahol egy topicban (talán épp ebben): a szeretetet az tudja csak igazán értékelni, akivel mostohán bánt a sors. Akinek nem adatott meg...Aki tudja, hogy milyen az, ha szeretik, annak ez az érték már nem is érték annyira. Számukra ez a természetes velejárója egy kapcsolatnak.
ELVÁRJÁK, hogy szeressék őket!!!
-
Gh0sT
addikt
Huhh...
Nehéz kérdés. Az itt a gáz, hogy nekem vannak elveim. Az egyik ilyen, hogy nem kezdek olyan lánnyal, akinek van barátja. DE lehetnek kivételek!!! (Most ellentmondásba fogok kerülni magammal.)
Úgy gondolom magamról, hogy tudom, mennyit érek. Tudom, hogy milyen vagyok egy kapcsolatban, mi az, amit képes vagyok adni, és mit ''várok el'' ezért cserébe, illetve mit kell kiérdemelnem és azt hogyan tegyem.
Ha megtetszik egy lány, akinek van barájta, akkor erőt veszek magamon és nem ismerem meg jobban. Nem keresem a társaságát, egyszerűen nem akarok neki ''rosszat''. Mert elcsábíthatóak. Bárki elcsábítható...
Gondolj bele, mit él ő át egy szakítás után, mit fog átélni a barátja (képzeld magad a helyébe), és milyen nehéz lesz Neked. Mert gondolatban nem veled lesz... Azt mondja, hogy szeret, de nem úgy, ahogy kellene... Ha találkozik a régivel, ha beszélnek egyszerűen megzavarodik. Felkavarja a múlt és azon gondolkodik, hogy jól döntött-e. És kitart melletted egy darabig, mert büszke. Nem akar gyenge nőnek látszatni. Nem akarja ő sem feladni az elveit. És a büszeksége fontosabb a boldogságánál. Sőt, mindeki boldogságánál fontosabb. Rossz lesz neki, a volt barátjának és neked is. Közületek mindenki örlődni fog.
Bizonytalanságban fogtok egy kapcsolatot kezdeni, és erre nem lehet építkezni.
Tehát a lényeg (szerintem):
Várni, várni, várni... Amíg elül benne a vihar. Ha beleugrik valamibe, akkor ugorjon. Nem fogja sokáig bírni. Látszat boldogság lesz. Senki nem képes arra, hogy kiszáll egy kapcsolatból és bumm bele a másikba. Vagyis ezt meg lehet csinálni, de nem lesz tartós a fenti okok miatt.
Az ő szempontjából a régi kapcsolatata valószínűleg halott... A biztonság miatt vannak még együtt. A szerelem/szeretet megkopott és a csaj újra vágyik. Te most szem előtt vagy neki, mert foglalkozol vele, törődsz a lelkével. A kísértés tehát adott. De ne légy játékszer. Ő talán felejteni is akar és erre most Téged felhasználhat. Vigyázz vele! Lehet, hogy nincs semmilyen hátsó szándéka (jajj, de naív vagyok), de inkább tartsd meg egyenlőre a két lépés távolságot.
Az, hogy volt már csók, együttalvás sokat jelent. Ne értékeld túlra, de bizakodhatsz. Ha valóban tetszik a lányka, akkor óvatosan cserkészd be. Légy nagyon türelmes! Nem vagy neki közömbös ez biztos.
1. Mosolyogj sokat!
2. Légy mindig vidám, humoros vele, vidítsd fel!
3. Fokozatosan zárd ki a tudatából a volt barátját!
4. Ne csólod meg soha többet! Ne aludjatok együtt! Légy egy kicsit visszautasító!
5. Csajozz!!! Tedd ''féltékennyé''!
Úgy saccolom, hogy min. kb. 2-3 hónap kell ahhoz, hogy valaki egy szakítás után normálisan ismét ki tudjon nyílni, és megbízzon másokban. Persze van akinek még ennél is több.Ezt a pillanatot kell kivárni!
-
hompi
csendes tag
Ghost!
visszaolvasgattam az elozmenyekre, es rabukkantam erre a 692esre.
Isten vagy! mekkora jokat irtal.
csak neztem, h mennyire igazad van, es hogy mennyire hasonloan viselkedem enis.
mondjuk az en helyzetem kicsit mas.
mi 2eve voltunk egyutt, amikor bnom kozolte, hogy a sulival kell csinalnia szakmai gyakorlatot, es azt lehet kulfoldon, es hogy o kimegy USA-ba 1evre.
ez igy el volt dontve!
es persze ezt mar akkor is tudta,mikor osszejottunk. akkor a 3.5eves kapcsolatat hagyta ott ertem, es hat nem veletlenul, mert teny es valo hogy nagyon jo paros voltunk mi ketten.
(mindenki szerint)
aztan itt beszeltunk arrol hogy tartjuk a kapcsolatot, meg kitartunk, meg majd fel ev utan utanamehetnek 1 honapra meg minden.
na itt mar ereztem hogy nemegeszen fog ez menni, es nem miatta, mert tudtam hogy nagyon szeret (akar en lehetnek neki az igazi...), annak ellenere hogy kepes itthagyni az almaert (mert total el van szallva hogy elmehet az USAba)
hanem miattam.
aztan kiment juliusban... egy darabig jol ment minden, de egy ido utan keztem erezni hogy o arassza felem a szeretetet, es elvarja, hogy enis ugyanolyan szerelmes legyek mintha ittlenne velem...
hat ez nekem nem ment, es tiszta rossz volt, es szeptemberben megmondtam neki hogy ez igy nem mehet tovabb es hogy vege. azota is beszelunk ICQn neha es persze azota mar megertette hogy milyen szar volt nekem, meg egyaltalan.
de itt meg nincs is vege a tortenetnek. mert miutan szakitottunk kepbe kerult egy masik lany szeptemberben.
nagyon megtetszett, es persze olyan dolgokert, amik az elozo bnombol hianyoztak.
csakhogy neki is volt/van pasija, ami egy ujrakezdett(felmelegitett) kapcsolat, es mindenki szerint ezerszer jobban osszeillik velem mint vele. es persze ezt o is erzi, es total bizonytalan...
persze eljutottunk simogatasig, csokolozasig, egyuttalvasig...
de folyton visszakozik, mert allitolag nemreg kezdtek ujra a regi/uj pasijaval es nem akarja otthagyni.
ezt jatsza mar velem nehany hete, most eldontottem hogy nem foglalkozok vele, mert nem csinalok hujet magambol (attol tartok mar igy is csinaltam)
persze a helyzetet neheziti, hogy a holgyemeny a lakotarsam az albiban, a masik szobaban a tesojava
csak most aztan szepen elszallt minden onbizalmam.
ilyenkor mit kell csinalni hogy legyen?
azert nem dol ossze a vilag korulottem... (remelem), de valaki irt olyat hogy feltesz maganak par kerdest:
el tudom-e kepzelni, hogy egyutt eljuk le az eletunket?
el tudom-e kepzelni, hogy reggel indulunk dolgozni a kozos lakasbol?
el tudom-e kepzelni, hogy megszuletik a gyerekunk?
el tudom-e kepzelni, hogy egyutt megyunk szuloi ertekezletre?
el tudom-e kepzelni az unokainkat?
az a valaki (sorry,nem emlexem ki volt) azt is irta, hogy ha elkepzeled a novel ezeket a dolgokat es megakadsz akar egy kerdesnel is, akkor gond van, de ha mindet el tudod siman kepzelni akkor mindent meger.
hat en a volt bnommel bizony megakadtam egyik masik kerdesnel... igy utolag.
de ezzel az uj lannyal vhogy minden kerdesre bevillant egy kep!!!
es raadasul hasonloan gondolkodunk, egy rugora jar az agyunk, annyira osszestimmel, es megse engem akar, pedig o is erzi... tudom hogy erzi, es ez b*sz fel annyira.
szoval mi velemenyed? mit kell ilyenkor csinalni? mi a helyes viselkedes?
hompi -
Gh0sT
addikt
válasz
bolondember #827 üzenetére
Nekem ez eddig fel sem tűnt...
Ha valóban így volt, akkor még súlyosabbnak gondolom a helyzetet.De vicces jön és majd megmondja, hogy mi is az igazság.
-
bolondember
MODERÁTOR
de amikor bevallotta, hogy leszopta az egyik osztálytársát...-az elején, amikor szegény Vicces először mondta
igazából nem is a srác tehet róla, ő csak feldobott egy témát, és ő vevő volt rá. és volt mersze kimenni vele a vécébe - kb 7 hsz-szel később
Nekem ez jön le az egészből, amit kicsit feljebb írtam...
Valahogy a 6xx körül...
Ha kell, utánanézek hol..
[Szerkesztve] -
Gh0sT
addikt
válasz
bolondember #824 üzenetére
Ezt miből olvastad ki?
Engem is érdekel ez a mondat... Hol találtad?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
parandroid #820 üzenetére
Én csak annyit tennék hozzá a féltés dologhoz, h Vicces Juditja ''heccből'', ''fogadásból'' tette amit tett, ha jól értettem, értelmeztem a kezdeteket..
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid #822 üzenetére
''egyszer egy bölcs ismerősöm azt mondta, hogy sosem bánta meg azt, amit tett, csak azt sajnálja, amit elmulasztott megtenni.''
Akárhogy nézzük, vicces most valamit el fog mulasztani. Bármilyen döntést hoz/hozott.
Ha a barátnőjével marad, akkor azt fogja talán sajnálni, hogy nem ismert meg másik lányokat és egy olyan nő mellett éli le az életét, aki egyszer mát eljátszott a bizalmát. Lehet, hogy találna jobbat, sőt ebben teljesen biztos vagyok, mert jobb mindig van.
Ha meg megismerkedik valakivel, akkor a régi kapcsolatát sajnálná, mert meg sem próbálta rendbehozni. Az a gáz velünk, hogy bármilyen aljas lehet egy nő, egyszerűen nem tudunk rájuk haragudni. Valahogyan a markukban tartanak minket. -
parandroid
félisten
igazad van, sajnos nem mindegy, melyik oldalon állsz. ha a másik fél semmiképpen nem folytatná, akkor nemhogy haszontalan, de kimondottan káros, amit korábban leírtam. ha viszont neked kell döntened, hogy folytatnád-e, (ahogy most viccesnek is van egyfajta döntési lehetősége) akkor érdemes megfontolni. ha nem is azonnal, de az újrakezdés folymatában mindenképp. és sosem késő. egyszer egy bölcs ismerősöm azt mondta, hogy sosem bánta meg azt, amit tett, csak azt sajnálja, amit elmulasztott megtenni.
-
Gh0sT
addikt
válasz
parandroid #820 üzenetére
Ezeket a kérdéseket szerintem csak tiszta fejjel lehet megválaszolni. Én vicces helyében most biztosan nem tudnék a részrehajlás nélkül válaszolni. Becsülöm az olyan embereket, akik egy kapcsolat végén egyből felteszik maguknak ezeket illetve az ehhez hasonló kérdéseket, és úgy tudnak dönteni, hogy teljesen reálisan gondolkodnak. Lehet, hogy gyenge vagyok és ezért nem tudom, de biztosan ritka az ilyen ember. Talán hónapok távlatából, visszanézve, hogy mi történt... Az meg ugye későn van.
-
parandroid
félisten
válasz
bolondember #819 üzenetére
#815: nem fél(t)hetsz örökké
#816: mindenki hibázik. ki megbánja, ki nem. a bizalom szép dolog, amíg nem vagy balek. 4,5 év után ismer(n)ed kell(ene) annyira, hogy tudd: bízhatsz-e benne. akármekkora sokk is volt az, amit tett. lásd az előző hozzászólásra adott választ: nem fél(t)hetsz örökké. mindenki maga tudja, hogy mit ér meg a kapcsolata.
én amikor egy-egy kapcsolatomat átgondolni kényszerültem, mindig egyetlen kérdés-sort tettem fel magamnak:
el tudom vele képzelni az életemet hosszútávon?
el tudom képzelni, hogy milyen lesz, amikor mindketten dolgozni indulunk reggel a közös lakásból?
el tudom képzelni, hogy megszületnek a gyerekeink?
el tudom képzelni, hogy együtt megyünk szülői értekezletre?
el tudom képzelni az unokáinkat?
ha bármelyik kérdéssel nem boldogulsz, akkor lépni kell. ha mindegyiknél végigfut a szemed előtt a kép, hogy tényleg, akkor ok. akkor megér bármit.
p -
bolondember
MODERÁTOR
Most nem cseszegetés miatt, de:
Ha én egyszer berúgok, mint a vadállat, és önszántamból teszem (és már volt ilyen párszor), akkor tutti meg fogom még tenni. Mint, ahogy meg is történt.
Nálam ez aranyszabály: NEM teszek olyat, amit nem szeretnék, h velem is megtegyenek! Ha félrelépés történik, VÉGE. Mindegy melyik oldal. Ha ilyesmi megtörténik, valahol gond van. Mindegy hol,de nem lehet, nincs értelme folytatni.
Persze, ez szigorúan a saját véleményem, és nem erőltetni akaom Rád, hanem elmondtam, én hogyan gondolom. -
bolondember
MODERÁTOR
Na, most nem csesztetés, de:
Megbízol Benne, teljes mértékben? Tedd a szívedre a kezed: ahogy olvastam, az évfolyam 50%-ával elment, s mindezt azért, mert nagy szája volt... TELJESEN MEGBÍZOL BENNE?
Gondolom Benned van a félsz. Biztos, ugye? Nem tudsz 1000%-ig megbízni Benne, nem?
Nem félsz, h egy idő után agyonnyomja a kapcsolatotok? -
válasz
bolondember #816 üzenetére
mindezt megjegyzem, de csak a következő alkalomra.
-
bolondember
MODERÁTOR
Vicces!
Kérlek, ülj le, és számolj el 10ig (minimum)!
KEZD EL TISZTA FEJJEL GONDOLKODNI!
Nem érdemes itt össze-vissza rágnod magad!
Az élet nem ért véget! Élsz, és vannak barátaid! ÉLJ!
Tudom, h azt gondolod, h beszélni könnyű. De nem az. Mi a menyasszonyommal szakítottunk, 3,5 év után. Nem akarok senkit a részletekkel untatni, de hidd el, nem volt könnyű!
Az volt a baj, h pont olyan félévem volt a fősulin, h a barátok elmentek/végeztek, újak pedig még nem voltak... Teljesen egyedül voltam. És egyszer csak elkezdtem élni... SZereztem új barátokat. Ők segítettek. Az igez, h több, mint 20 kilót fogytam a közets időszakban, passziváltatni kellett a félévem a fősulin a sok ''ereszd el a hajam'' dolgok miatt, de rendbejöttem!
És egy szilveszteri (2002es) bulin pedig találkoztam párommal, és azóta boldog vagyok. Sokkal,mint a menyasszonyommal voltam.
Nézz kérlek előre, NE HÁTRA!
Fel a fejjel, le a lábbal!
Gyí-gyí! -
ma fogta magát és felhivott. és folytatjuk.
ha tévedünk, akkor tévedünk, de most még bizonytalanok vagyunk mind a ketten. ugyhogy sokat nem veszitünk vele.
nagyon nehéz leirni, hogy mit is akarok mondani.
röviden annyi a lényeg, hogy megbocsátok neki. az idő meg majd ugyis mindent elrendez. legalábbis igy látatlanba.
irjátok, hogy mit kéne csinálni, mert már veletek is volt már ilyen, meg az ismerőseitekkel is. én bizok benne, hogy mi leszünk a kivétel.
amikor anno összejöttünk, volt 2 lány ismerősünk. ők azt mondták nekünk, hogy mikor együtt láttak minket, akkor valami nagyon forcsát láttak. meg voltak rémülve, de hogy mitől????? az máig nem tudom. azt mondták, hogy valami nem stimmel. aztán az egyik csajjal taliztam kb 3 évvel később, és nagyon örült, hogy együtt vagyunk.
ma este is nem tudtam, hogy csak a szkitás miatt remegek, vagy azért mert valahol érzem , hogy ő az, és most lehet, hogy elveszitem.
de ezeket inkább egy sör vagy cibere mellett lenne a legjobb megbeszélni. -
divot
veterán
Mi a francnak zaklatod telefonon, amikor már kiderült, hogy nem akar téged?
A másik: ha ő lett volna az igazi, akkor nem dob ki. (Mert amit a hugodnak mondott, és amit tett, az kb. ezt jelenti.) Az igazival ugyanis nyugodt boldogságban szokta leélni az ember az életét, és nem mások farkáról kell levakarni. -
a telojat mar kikapcsolta, de talán igy a jo
-
valami filmet kéne most megnéznem csak nem tudom, hoyg melyiket
-
gondoltm, megnézek egy sexfilmet, de akkor is ő jár a fejemben, ugyhogy nem is nézem
-
hát igen elég szar felfogni, hogy ez csak 10 a sok NAGY szakitás közül. legközelebb talán könnyebb lesz.
-
lehet, hogy ez lesz.
de pl ma este a fél bandát ismertem, és minddenki full rendes volt velem, pl a pultos csaj a volt osztálytársam volt. régen azt hittem, hogy beilleszkedési problémáim voltak, pedig csak mindenféle faszságt képezeltem. most rájöttem, hogy a barátok fixek. neha elmennek, és máskor visszajönnek, ettől is féltem, hogy barátnőm ha nem lesz akkor magányos leszek. most már nem félek. barátkozni nagyon könnyű. nekem ez most nagyon jol esett, hoyg erre rájöttem, ugy érzem hogy tovább léptem.
fel aaktam hivni a csajt, de ki volt kapcsolva, és ez igy van rendjén. lehet, hogy lesz a jo, és minden rendbe jön, de lehet, hogy gy könnyebb lesz a szakitás, és könnyebben fogom a változást megélni. -
djtörök
senior tag
engem is elhagyott.......7hónapig voltam vele együtt, nagyon szarul esett, kellett a nyugtató, de azóta 3 hét telt el, és kb. 90%-san sikerült kiverni a fejemből, és azóta uj csajt keresek
-
*moderálva
Nekem is lehetne rá okom, mégsem csinálok ilyeneket. Muszáj ezt?
Bash
azt hoszem most megszegetem az alapelveket, de leszarom. vegyétek el a nickemet, akkor is visszajövök. nem fogom feladni. az életet se fogom feladni.
vagy vcele, vagy mással..........áááááááá
aúerjopűzzzzzhtrtűprtjhklasáfhadnslfkaj d
fpojf
pkhadfjhaidrj -
akőár hogy is nézem a dolgokat, még mindig ugy érzem, hoyg ő az igazi. kb 1 hét telt ell. igy vagy ugy. lehet, hogy még több kellene.
de ez már akkor sem csak a megszokás.
persze, lehet, hogy holnap azt mondja, hogy ő nem igy gondolja, és akkor lemegyek megint a redbe, vagy a dáblinba, és álllandóan kurom majd a csajokat. és majd lesz valami.
ha nme akkor nem ha igen akkor életünk végéig együtt leszünk
azt hoszem ti is látjátok, hoyg nem normális ez a helyzet. mással is megtörtént már...
lehet, hoyg azt fogja moindani, hogy már 2 éve csal. vagy 2 honapja csal. nem tudom, ugy elbeszélgetnák vele, csak mindig kiborulok, és a kiborulással mindig befolyásoollom őt, és ezért nem tud dönteni. -
válasz
neongorack #799 üzenetére
mi ez a faszság, bammeg ????!
egyébként nem hulla vagyok, csak már van egy kis jo kedvem. gátlások nélkül tudok gondolkodni. -
tök jól átbeszéltük a dolgokat hugommal.. én ugy érzem, hoyg megértettem.
és olyan dolgokról is beszéltünk, amiről korábbban azt gondoltam, hogy ha megértem akkor vége. és részemről nincs vége. holnapra kialszom, és majd kiderül. de neagyon erős az hogy ő és én
mondták, hogy más lesz, ha egy másik csajt megbaszok. de egy párkapcsolat nem erről szól, hogy berakom, és akkor szerelem, nekem ez olyan dolog amintha lemennék bevásárolni.
a párkapcsolat nem ilyen külsöségeken múlik. ez abszolút lelki dolog. pl pornoszinészek. pl egy csajt egész nap kurvak, utána fogat most, és este smárol a csávójával.
erre azt mondjátok, hogy nyitott kapcsolat, de én nekem ez akkor is csak külsőség.
lehet csak sexelni, és lehet szeretkezni. és mind a kettő lezajolhat ugyan ugy, mintha egy videoról játszanánk ujra. de akkor is van különbség.
ma este hihetetlen szép lányok voltak ott. nem mentem hozzájuk, mert teljesen felesleges, átélni velük a sexet, nem változna semmi ajudit iránt.
vele is tudtam ugy dugni, mint egy utolsó megalázandó kurvával, és utána ugy szeretkeztünk, mint akikket egymásnak teremtett a sors.
hát nagy dolgok ezek.
attól is féltem, hogy ő okos lány nagy karrier elött áll, és ez majd engem is ki fog huzni a hétköznapiságból. /zollner müvek havi 90ért/ és féltem, hogy egy szürke izé leszek. mellette meg gazdag leszek, mert jol fog keresni.
ma rájöttem, hogy lehet szürke egérként is élni nagyon boldogan.
ekkor azt gondoltam, hogy már nem is biztos, hoyg szükségem van rá.
ez már nem befolyásol. a redbe régi ismerősökkel taliztam, és láttam, hogy szürkeként is zajlik az élet. leht, hogy még kell egy pár nap ilyen ''kocsmázás'', de akkor se fogok már ettől félni.
és mégis ő kell nekem, ez a tényező már nem befolyásol....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- EAFC 25
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest