Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
válasz
misimagaki #775 üzenetére
Most beléd kötök.
De csak jószándékkal ám!
''Eszedbe jutott komolyan valaha is, hogy elvidd valamelyiküket is?
Ugye nem! Nem pont azért, mert csúnya volt, vagy öreg, hanem azért nem, mert SZERELMES voltál/vagy egy nőbe.''
Azt hiszem egy 4 éves kapcsolatról beszélgetünk. A szerelem szerintem erősen túlzás 4 év után. Mondom ezt úgy, hogy régen én is hittem az örök szerelemben... És a mesékben...A szerelem nem örök. Ezt tudomásul kell venni. És íme elérkeztünk egy olyan pontra, ahol a férfiak és nők ismét nem értenek egyet. Mert egy nőnek a szerelem ''örök''. Legalábbis tovább tart, mint nekünk pasiknak. Talán érzelmileg kifinomultabbak és ragaszkodóbbak. Talán naívabbak. Bár ezek a rémtörténetek épp az ellenkezőjéről győznek meg.
Valahol olvastam, vagy hallottam, (személy szerint nem nyilatkozom), hogy a szerelem egy férfinál kb. 6 hónapig tart. Utána átalakul szeretetté... És hogy mi a szeretet, és miért is jobb a szerelemnél? Lásd az aláírásomban...
A szerelem csak valaminek a kezdete. Izgalmas, néha tiltott, és feltölt sok-sok energiával. Ki ne vágyna erre? Ez kell a nőknek! Szerelem... Amíg szerelmesek, addig kitartanak, de csak addig... (Ez most nagyon az egyik véglet volt.) A szeretet a szemükben már nem annyira becsülendő. Egyszerűen nem tudják hova tenni és azt hiszik, hogy már nem is foglalkoznak velük. Pedig egy kapcsolat valójában itt kezdődik... És igen, vannak nők, akik kitartanak ilyenkor is, és belőlük lesznek a feleségek. Őket kell becsülni, mert bennük van az igazi érték!
Mit is akartam ezzel mondani?
Azt, hogy egy férfi attól, hogy nem szerelmes, nem kezd ki egy nővel. Talán elvből, talán mert nem mer, talán mert szereti kedvesét... Nem tudom mi a pontos válasz. Úgy érzem bennünk több a tartás, a hála. Mert sok esetben lehetne jobb csajunk, aki talán jobban passzol is hozzánk, de mi megbecsüljük amink van. És itt a hiba bennünk. Ezt használják ki a nők... A gyengeséget, ami velünk születik. Mert szeretetre vágyunk, tisztán és őszintén, minden feltétel nélkül... És cserébe mi is ezt adnánk... De lassan nem lesz senki, akinek ez adható...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Új GAMER félgép - ASUS PRIME B550-PLUS + Ryzen 7 5700X + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- iPHONE 12 64GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Vivobook X1403ZA 14" 3K OLED i5-12500H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest