Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuarK
senior tag
válasz
parandroid #844 üzenetére
Sose senkit nem csaltam meg.
Enyelgés viszont volt, és ezzel együtt rengeteg lelkiismeret-furdalás, önmarcangolás - és akárhányszor volt kísértés, mindig elmondtam barátnőmnek...
Ezek bonyolult dolgok, bonyolult érzések. Minden férfi, fiú, srác, megnevezés nem fontos most, eleve egy nagy szemétláda. Vagy nyíltan, vagy tudat alatt lappangva... Én mindig azt hittem, velem sose történhet meg, hogy egyáltalán a gondolata felvetődik bennem a megcsalásnak, és lám, pont most, két hét alatt 3x is lehetett volna mód rá, hogy egy éjszaka... És tessék.
Épp ezért nem tudom teljesen elítélni a mai 14+ éves emberkéket, megy össze-vissza a kavarás. Inkább éljék ki magukat, aztán elválik, milyen utat választanak, mert még mindig jobb, ha ilyen kis ''tini-szerelem''-nél fordul elő a megcsalás, minthogy amikor már egy házasságot, egy családot, több gyereket is magával ránt a dolog... szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A20s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest