Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gh0sT

addikt

válasz hompi #830 üzenetére

Huhh...

Nehéz kérdés. Az itt a gáz, hogy nekem vannak elveim. Az egyik ilyen, hogy nem kezdek olyan lánnyal, akinek van barátja. DE lehetnek kivételek!!! (Most ellentmondásba fogok kerülni magammal.)

Úgy gondolom magamról, hogy tudom, mennyit érek. Tudom, hogy milyen vagyok egy kapcsolatban, mi az, amit képes vagyok adni, és mit ''várok el'' ezért cserébe, illetve mit kell kiérdemelnem és azt hogyan tegyem.
    Ha megtetszik egy lány, akinek van barájta, akkor erőt veszek magamon és nem ismerem meg jobban. Nem keresem a társaságát, egyszerűen nem akarok neki ''rosszat''. Mert elcsábíthatóak. Bárki elcsábítható...
    Gondolj bele, mit él ő át egy szakítás után, mit fog átélni a barátja (képzeld magad a helyébe), és milyen nehéz lesz Neked. Mert gondolatban nem veled lesz... Azt mondja, hogy szeret, de nem úgy, ahogy kellene... Ha találkozik a régivel, ha beszélnek egyszerűen megzavarodik. Felkavarja a múlt és azon gondolkodik, hogy jól döntött-e. És kitart melletted egy darabig, mert büszke. Nem akar gyenge nőnek látszatni. Nem akarja ő sem feladni az elveit. És a büszeksége fontosabb a boldogságánál. Sőt, mindeki boldogságánál fontosabb. Rossz lesz neki, a volt barátjának és neked is. Közületek mindenki örlődni fog.
    Bizonytalanságban fogtok egy kapcsolatot kezdeni, és erre nem lehet építkezni.

Tehát a lényeg (szerintem):

Várni, várni, várni... Amíg elül benne a vihar. Ha beleugrik valamibe, akkor ugorjon. Nem fogja sokáig bírni. Látszat boldogság lesz. Senki nem képes arra, hogy kiszáll egy kapcsolatból és bumm bele a másikba. Vagyis ezt meg lehet csinálni, de nem lesz tartós a fenti okok miatt.

Az ő szempontjából a régi kapcsolatata valószínűleg halott... A biztonság miatt vannak még együtt. A szerelem/szeretet megkopott és a csaj újra vágyik. Te most szem előtt vagy neki, mert foglalkozol vele, törődsz a lelkével. A kísértés tehát adott. De ne légy játékszer. Ő talán felejteni is akar és erre most Téged felhasználhat. Vigyázz vele! Lehet, hogy nincs semmilyen hátsó szándéka (jajj, de naív vagyok :) ), de inkább tartsd meg egyenlőre a két lépés távolságot.

Az, hogy volt már csók, együttalvás sokat jelent. Ne értékeld túlra, de bizakodhatsz. Ha valóban tetszik a lányka, akkor óvatosan cserkészd be. Légy nagyon türelmes! Nem vagy neki közömbös ez biztos.

1. Mosolyogj sokat!
    2. Légy mindig vidám, humoros vele, vidítsd fel!
    3. Fokozatosan zárd ki a tudatából a volt barátját!
    4. Ne csólod meg soha többet! Ne aludjatok együtt! Légy egy kicsit visszautasító!
    5. Csajozz!!! Tedd ''féltékennyé''!

Úgy saccolom, hogy min. kb. 2-3 hónap kell ahhoz, hogy valaki egy szakítás után normálisan ismét ki tudjon nyílni, és megbízzon másokban. Persze van akinek még ennél is több. :( Ezt a pillanatot kell kivárni!

Új hozzászólás Aktív témák