- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Ok, ezek szerit Te azt vallod, hogy gondolati síkon minden belefér. Mi van, ha a barátnőd másról fantáziál, miközben veled van és ezt ő meg is mondja? Ugye még csak ott tartunk, hogy másra gondolt... Hogy esne egy ilyen kijelentés? Nem éreznéd azt, hogy megrendülőben van a ''pozíciód''?
Más a helyzet akkor, ha ki sem mondja. Viszont a ki nem mondott gondolat mögött ott van valamiféle hátsó szándék. Vagy csak én érzem ezt? Az első esetben tehát jogos lenne egy ''sértődés'', egy kis fejmosás, stb... Utóbbiban viszont a ''boldogok a tudatlanok'' elv érvényesül... Sőt, az első esetben még az őszinteség is figyelemreméltó lehet, mert bevallotta.
Az, hogy hűséget fogadok és nem vakságot, nem összeegyeztethető. A hűség valami belül gyökeredző, mélyről jövő tisztelet a másik iránt. Egyfajta belenyugvás a sorsba, abba, hogy neked már van valakid, akivel akár az életedet is leélheted.
Értem a gondolatmenetet és valamilyen szinten egyet is értek veled. Megnézni meglehet, de amint eljátszom a gondolattal, hogy ''de jó lenne...'' abban a pillanatban a hűség határait feszegetjük.
Ha elköteleztem magam más mellett, akkor tartsak is ki mellette. Gondolatban is!!! -
xuldar
addikt
Sajnos a majdnem közvetlen környezetemben is történt ilyen dolog. Bizony taccsra tudja vágni az embert egy szakítás, ha ő a szenvedő fél, de hogy öngyilkos legyen miatta? Ez iszonyú lelki instabilitásra és gyenge jellemre vall. A gyenge jellemet itt úgy értem, hogy nincs tartása és könnyen befolyásolható az illető.
Ha az ember feladja az önbecsülését valaki miatt, akkor már megette a fene az egészet.
Van valami ilyesmi közmondás, hogy ''Senkit nem szerethetsz igazán, amíg magadat sem szereted''. Milyen igaz. Ha nem megy el az egoizmus irányába a dolog, akkor csak ez lehet egy egészséges kapcsolat alapja. Egy férfi igenis tegyen meg mindent a Kedveséért, de ne legyen papucs. Főleg ne rongybaba. -
xuldar
addikt
A volt kolléganőm barátja is esztelenül féltékeny, számtalan módon bebizonyította, hogy mennyire beteg, és ez nála mekkora jellemtelenséggel párosul, a csaj mégis kitart mellette. Igaz, még csak 20 éves. De hát van, akinek csak a méretek számítanak...
Én is Cefával értek egyet, hogy feltétel és hátsó gondolatok nélkül kelljen egy nő. Másképpen nincs értelme. Nálam csak egyetlen esély van, bár nem volt sok barátnőm, de tudom, hogy az egyszer eljátszott bizalmat már sosem lehet visszanyerni. Magamról beszélek, de nem párkapcsolatról. Azóta megfogadtam, hogy inkább maradok mindig őszinte, még ha az akkor jobban is fáj, mert ha utólag kiderül a turpisság, az sokkal rombolóbb tud lenni. Ráadásul addigra mér valószínűleg nem az lesz az első, és ami összegyűlt, az rendszerint egyszerre szokott kiderülni.
Én nem adnék második esélyt. Különösen nem egy nap alatt. ''Time will tell...'' -
Cefa
senior tag
''hidd el egy súlyos beteg ember főleg egy fiatal örülne neki ha csak ennyi problémája lenne.'' - valahogy utálom ha valaki ezt a példát hozza fel.
Ezt azért írtam mert egy szenvedő nek szerintem be kell látnia hogy azért nem dőlt össze a világ. Azért mert megcsalták még nem kell öngyilkosnak lenni és nincs joga önsajnáltatni magát mert sokkal roszabb dolgok is vannak.
Nekem ez anno segített ez a látámód.
És ez is egyfajta optimista látásmód. -
behappy
aktív tag
no akkó' én is ''beszólók'' , mint Ipgirl barátja
Nekünk volt egy kis időszak tavaly év vége felé, amikor dolgoztam és a nagy karácsony előtti hajtás meg a túlórák miatt nem nagyon jártunk sehova (meg kiköltöztünk a város szélére a francba, sokszor inkább ez volt a gond).
Most hogy ujra fősulira járok és nem dolgozok, meg kell gondolni jobban mire szóróm el a pénzt, de kocsmázásra / bulira nem sajnálom soha...
Az otthoni ''barátaimat'' vesztettem csak el....szándékosan az ''..''-jel. Egy idő után azt vettem észre, hogy csak én keresem őket, ők engem soha, igy nem is kerestem őket én sem egy idő után, már 1 éve nem is hallottam róluk. De nem azért, mert befásultunk , nem volt kedvünk sehova menni....stb... Hanem mert ilyen bunkok voltak és a 200km távolság... Na erről ennyit...
Ma sem leszünk befásulva: 6kor kocsmázás régi csoporttársaimmal , este meg Oldmans
de egyébként sokszor nagyon jol esik nem menni sehova és csak ''dögleni'' itthon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Újszerű HP 250 G10 - 15.6"FHD IPS - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1,5 garancia - MAGYAR
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- HP 635 laptop eladó
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged